FreedomFight.net

28.01.2006., subota

Šta treba da se radi...

Od grupe CrimethInc smo dobili na prevodjenje njihovu knjigu Anarchist Cookbook (Anarhistički kuvar) od nekih 350 stranica. Samo ne radi se o onoj istoimenoj knjizi od koje su se svi ograđivali, i za koju se tvrdilo da su je pisale neke tajne službe kako bi povredile potencijalne teroriste, jer je sadržavala neke pogrešne recepte za spravljanje eksploziva. Ova knjiga je samo neka vrsta odgovora CrimethInc-a na tu ozloglašenu knjigu.

Treba okončati i prevode Valerštajnovih tekstova, skupiti ih i poslati mu za njegov sajt. U sledećem broju FF-a mogu da budu neki od njih objavljeni.

Dakle, potrebni su dobrovoljci za prevodjenje Anarhističkog kuvara. Najbolje je da među sobom podelimo na poglavlja. Ja sam za sledeći broj izabrao poglavlje o Infiltraciji, pa to možemo da objavimo. Mada, prelistao sam knjigu, i malo mi je previše mekana, ali, otkud znam, ima i nekih zanimljivih stvari. Njihovi tekstovi su uglavnom dobri za propagandu među ljudima koji su daleko od bilo kakve pobune. Zato su valjda onako naivno iskreni.

I potreban nam je novac. Dakle, treba opljačkati neku banku, al’ sad ozbiljno. Kao osnivamo neke lokalne ogranke a jedva da mogu i do Pančeva da odem. Mislite o tome...

<< Arhiva >>