Fez

nedjelja, 05.06.2005.

Hepi brzdej!

Danas moj Ane ima 14 godina. Sretan rodjendan braco!!!!
Puno poljubaca!!!!
- 01:16 - (0) - - #

četvrtak, 02.06.2005.

Woooooooosh....


Evo ga, je li ga cujete? Stigao je. Stigao je kraj. Nisam plakala koliko sam mislila da hocu. Cudno. Mislim za mene koja mrzim rastanke. Vjerojatno zato sto znam da je vjerojatnost da cu ponovo vidjet sve ove ljude nikakva pa mi to sve dodje toliko tuzno/depresivno/ironicno da mi nema druge nego se osmjehnut...Mozda je to samo indikacija da sam u depri ili da mozda imam orla u glavi, a mozda je i svizac zamotao cokoladu u omot...Ma 'ko zna vise...
Nisam znala da proizvode aute marke Dada. Mua. Cini se da sam stigla na kraj svoga puta. I ovaj blog takodjer. Kad se okrenem i pogledam iza sebe vidi koliko se toga zapravo lijepoga dogodilo. Bilo je ovo lijepo putovanje. Ispiti, Prom i Graduation i evo me doma...
Danas sam gledala slike iz skole u Rijeci. Svi su se toliko drasticno promjenili....Ili sam mozda ja ta koja se zapravo toliko promijenila? Strah me je da kad se vratim doma da necu imat o cemu pricat sa svojim prijateljima, a meni barem nikad nije falilo tema za razgovor...
Da li vam se ikad cini da neke pjesme opisuje vas zivot? Meni stalno. Danas sve tuzne i sjetne dodiruju barem jedan dio mog boravka u Americi. "I am leaving on the jet plane"...Trebala bih tuziti autora sto mi je ukrao i uglazbio osjecaje i dobivenim novcem priustit si faks u Americi....Kad bi barem bilo tako jednostavno.
Danas smo imali Ice cream Social na terasi doma. Kad sam sisla dolje, na stolu je stajala ogromna torta na kojoj je pisalo "Goodbye Dada and Jutta". Tada me osinulo da je gotovo. Gotovo. Gotovo. Zoe je rekla par rijeci o Jutti, Liz o meni. Dobila sam veliku cestitku sa potpisima i porukama cura iz doma i CK majicu. Jako lijepo. Plakala sam tek kad sam dosla u sobu. I odlucila sam. Nema vise plakanja. Bas kao LuLu. LuLu - DaDa. Samo sto je razlika u tome da je ona dolazila u boarding school, a ja odlazim.
Bila sam i na sajmu u Birminghamu danas, odvazila sam se i otisla na slobodni pad. Bilo je super i sad mi je zao sto nisam isla na to u Cedar pointu. To sam ja, uvijek nesto zalim u zivotu...Nevjerojatno.
Ovo je bio preskrasan dan.
Prekrasan.
Tko god je rekao kako je sve sto je lijepo kratko traje bio je u pravu. Sad sam ljuta na Time. Mislila sam da smo poslali prijatelji od one srijede. Cini se da nismo. Tako to ide kod mene, uvijek krivo procjenim ljude i ja uvijek zavrsim kao ona koja strada...A valjda i to netko mora.
- 23:02 - (1) - - #

Nevjerojatno

Upravo je jedan tip kupio dres s potpisima skolskog hockey tima za $500. Anbelivabl.
- 13:32 - (0) - - #

srijeda, 01.06.2005.

Fizika


Danas smo imali dva tima na fizici, moj tim koji je predvodio Drew i zvao se Fizzux i drugi tim koji je predvodio Steve, Dark Side. Ugl to je blo kao malo natjecanje tko ce prije ponuditi tocan odgovor. Vodili su nas 9:3 da bismo na kraju sata dosli do 11:11. Kako bih nekad ja prva odgovorila prof se cijelo vrijeme zezao kako je najbrzi citac u grupi iz Hrvatske. Krepali smo od smijeha. Danas je bio i zadnji Yoga Club meeting. Isli sao na vecer u Pita Caffe, to je middle eastern reataurant pa samo tamo vecerali. Bilo je jako simpa i opusteno. Kad smo dosli nazad u dorm, houseadvisorica se naljutla na mene jer sam ostala sat vremena duze nego sto mi je dopustila i onda sam ja bila malo bezobrazna tako da je sve ispalo naopako, ali sam se kasnije ispricala i za iskupljenje isla bacit smece, iako nije bio moj red, ali sam mislila da je to nekako na meni posto sam se ponijela neodgojeno. Nekad mislim da bi me mama bas s gustom opalila kad bi vidjela kako se ponasam. Ne bi, ne bi, mamica moja draga. Jedva cekam da ju vidim.
Pozdrav svima.
- 21:51 - (0) - - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>