Tečaj poslovnog kineskog jezika - Pronađite djevojku

utorak , 08.01.2019.

Poslovni kursevi kineskog jezika










Click here: Tečaj poslovnog kineskog jezika






Više o kompetencijama u odnosu na stupnjeve možete pročitati. Tako da se možete uspoređivati s drugim korisnicima. Položenim ispitom engleskog, talijanskog, njemačkog ili ruskog jezika može se steći svjedožba o znanju jezika koja se upisuje u radnu knjižicu. U ovom tečaju, upoznat ćete se s osnovama stranog vokabulara.



Tečaj poslovnog kineskog jezika

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu sveučilišni je centar koji je osnovan s ciljem promicanja kineskog jezika i kulture. Osim jezika, Institut nudi programe kineske kaligrafije i slikarstva, taijija, društvene igre Go te borilačke vještine yongchun. Novi Sad - Ivan: Uspešno sam završio i naučio nemački jezik uz pomoć Vas!



Tečaj poslovnog kineskog jezika

Besplatni tečajevi kineskog jezika u Zadru - Bujanovac - Ivana: odradila sam prekvalifikaciju preko Oxforda i sad sam u potrazi za boljim radnim mestom.



Tečaj poslovnog kineskog jezika

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu po prvi put organizira besplatne tečajeve kineskog jezika i kulture u gradu Zadru. Tečajevi će se održavati dva puta tjedno po 90 minuta u večernjim satima u Centru za strane jezike Sveučilišta u Zadru Jurja Biankinija 2 , a držat će ih izvorni govornici kineskog jezika, profesori specijalizirani za poučavanje kineskog jezika strancima. Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu organizira po prvi put tečajeve kineskog jezika i kulture za građane grada Zadra. Polaznicima programa, osim jedinstvene prilike da pametno ulože u svoju budućnost, otvara se i mogućnost odlaska u Kinu, jer Institut u suradnji sa Šangajskim institutom za međunarodno poslovanje i ekonomiju, osigurava stipendije za boravak u Pekingu i Šangaju u trajanju od dva tjedna na Ljetnoj školi poslovnog kineskog jezika. Upisi u ljetni semestar krenut će 22. U ljetnom semestru akademske godine 2016. Sve informacije o uvjetima upisa i terminima grupa moći ćete pročitati na web stranici www. UNIZG Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu. Institut je prošle godine krenuo sa tečajem kineskog jezika za studente Sveučilišta u Zadru, a uskoro kreće i s promotivnim radionicama kineskog jezika, kulture i kulinarstva u osnovnim i srednjim školama grada Zadra. Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu sveučilišni je centar koji je osnovan s ciljem promicanja kineskog jezika i kulture. Institut je organizirao radionice za sve uzraste, a njegovi profesori, izvorni govornici kineskog jezika, održavaju oko 400 sati kineskog jezika tjedno. Osim jezika, Institut nudi programe kineske kaligrafije i slikarstva, taijija, društvene igre Go te borilačke vještine yongchun. Svi programi su za građane besplatni. Za sva pitanja slobodno se javite na.



TV CENTAR: Časovi kineskog jezika
Bač — Serena: Akademija Oxford je nešto najbolje u Srbiji. U cijenu je uključen PDV. The class is held by Croatian language teachers. Polaznicima programa, osim jedinstvene prilike da pametno ulože u svoju budućnost, otvara se i mogućnost odlaska u Kinu, jer Institut u suradnji sa Šangajskim institutom za međunarodno poslovanje i ekonomiju, osigurava stipendije za boravak u Pekingu i Šangaju u trajanju od dva tjedna na Ljetnoj školi poslovnog kineskog jezika. Tečaj je prilagođen korisniku i lako je njime se koristiti.

[Hoteli u: Rijeka, Hrvatska|Besplatni hotline|Radio balkanfox]






Oznake: UČENJE, norveškog, za, početnike

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.