Najbolje poze u seksu - Pronađi pratnju

nedjelja , 13.01.2019.

Net.hr










Click here: Najbolje poze u seksu






Ovo je stvarno win-win situacija. To ne mora da bude poza, već način na koji se uključuješ u igru. Problem u ovoj pozi je kut penetracije zbog čega žene ne uživaju u njoj.



najbolje poze u seksu

On potom prebaci svu težinu napred — kako bi erekcija bila jača i kako bi bolje dodirivao i klitoris dok se pomera. Doggy Iako uživaju u osjećaju moći koji im dopušta Kaubojka, žene obožavaju biti submisivne. Pa to je multitaksing! Pogled na tvog partnera tokom seksa, na njegovo telo i lice može da te dodatno uzbudi.



najbolje poze u seksu

Net.hr - Najbolja stvar koju možete učiniti nakon seksa je da se opustite, ostanite u krevetu i mazite.



najbolje poze u seksu

Misionarski položaj, jahačica i doggy style tri su najdraže poze muškarca. Ujedno riječ je o pozama koje bi voljeli češće upražnjavati sa svojim partnericama. POZE KOJE MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE: Doggy Style Žena kleči na krevetu ili podu, a muškarac je iza nje. Ova poza, u kojoj muškarac diktira tempo, ima brojne varijacije na temu. Jahačica Muškarac leži na leđima, a žena sjedi ili čuči nad njim. U ovoj pozi dominira žena te pokretima diktira tempo. Misionarac Žena leži na leđima raširenih nogu, a muškarac leži na njoj. U ovoj pozi dominira muškarac. POZE KOJE BI VOLIO ČEŠĆE UPRAŽNJAVATI Jahačica Muškarac leži na leđima, a žena sjedi ili čuči na njemu, okrenuta licem prema partneru. Obrnuta jahačica Muškarac leži na leđima a žena čuči ili kleči na njemu, ali okrenuta leđima prema partneru.



NEVJEROVATNE ČINJENICE O SEKSU KOJE NISTE ZNALI
A ako već ti ležiš, tvoj partner ne mora. Ona se pojavljuje na listama zastarele poze u seksu. Kada imate menstruaciju, vaše telo prirodno izbacuje sve ono što vam ne treba. Ona sedne na njega i potpuno kontroliše igru. Ona rukama obavije njegov vrat i prepusti se njegovoj kontroli. Dajte ovoj pozi još jednu priliku. U misionarskoj pozi ne moraš da misliš o tome. Ispruži noge ravno gore, držeći ih spojeno.

[Matorke za gledanje|Rotkva i med kao lijek|Blizanačke duše pdf]






Oznake: net.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.