Kittyna škrinjica blaga!

srijeda, 31.10.2007.

Maslinasto njami

Olive Green bracalet

Rastezljiva višeslojna narukvica (5 slojeva) napravljena od prozirnih svijetića, raznih plastičnih, staklenih i roccailes perlica. Narukvica je rastezljiva i uvijek se vraća u svoj prvobitan oblik, te se zbog te svoje karakteristike prilagođava svačijoj ruci!



Olive charmbracelet

Narukvica/zveckalica napravljena od maslinasto zelenih okruglih i plosnatih perli, metaliziranih kapica i srebrnih novčića. Dužina je podesiva lančićem na kraju narukvice na kojem se nalazi zvončić.



Obe delicije možeš naći u WEB SHOP-u "Radionice Snova"

Kitty

- 16:17 - Komentari (4) - Isprintaj - #

nedjelja, 28.10.2007.

Magneti za frižider

U Kittinoj škrinjici blaga, osim razno-raznih šarenih ogrlica, narukvica i naušnica, od sada možete pronaći i magnete za frižider! Vesele ribolike, zvijezdolike i ine magnete možete pronaći u dobro znanom WEB SHOP-U (klik na link! smokin )



Kitty

- 20:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 26.10.2007.

Green Flower charm

Nova originalna cvijetno zelena charm narukvica/zveckalica iz Kittyine škrinjice! Plastične perle različitih oblika, veliki centralni plastični cvijet, metalne kapice, žica i zvončić za extra efekt zvonjenja! Dužina narukvice regulira se lančićem na kraju narukvice. Maximalna dužina narukvice je 17,5 cm. Kopča je ručno rađena.



Kitty

- 14:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 25.10.2007.

Oriental orange charmbracelet

Charm narukvica/zveckalica napravljena od raznih oblika perlica u narančastim tonovima, te metalnog okruglog elementa na kojem se nalaze takodjer perlice za pravi "orijentalni" touch. Dužina je podesiva lančićem na kraju narukvice na kojem se nalazi zvončić.

PS - Nađi ju u web shop-u! -> OVDJE <-



Kitty

- 19:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 23.10.2007.

Cloudy blue

Narukvica "Cloudy blue" napravljena je od metalnih žabo elemenata veličine 1,6 cm i plave špage/kožice. Dužina je podesiva lančićem na kraju narukvice tako da paše svakoj ruci!



Unikatne naušnice napravljene od žabo metalnog elementa, plave špagice, te metaliziranog križiča



Kitty

- 10:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 21.10.2007.

Romantic pendant

Unikatna ogrlica rađena tehnikom wire wrapp-a (motanja žice). Roze staklene i plastične perle svih veličina, školjkice i velika centralna perla imitacija bisera.



PS - nađi ju u web shop-u!

Gdja Kitty

- 16:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 19.10.2007.

Energy

Nova UNIKATNA ogrlica iz Kittyine škrinjice! Ogrlica je rađena od velike (4cm) staklene perle omotane u crnu žicu, staklenih zelenih perlica, 1 perle imitacija prave perle, te crne žice. Dužinu ogrlice nije moguće regulirati. Dužina ogrlice iznosi 70 cm + 4 cm omotana crna perla + 3 cm perla-visuljak.



Kitty

- 08:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 16.10.2007.

Mediaeval brown ogrlica

naughtyUnikatna ogrlica napravljena od malenih staklenih perlica, velikih plastičnih perli, brončanog lanca i ukrasnog novčića sa azijskim znakovima u brončanoj boji. Dužina je podesiva lančićem na kraju ogrlice!



Uz ovu smeđu deliciju pašu ove narukvice - Brownshake i Goldshake! fino




Oba dvije narukvice su rastezljive i višeslojne. Napravljene su od raznih plstičnih, staklenih i metaliziranih perlica. Narukvice su rastezljiva i uvijek se vraćaju u svoj prvobitan oblik, te se zbog te svoje karakteristike prilagođavaju svačijoj ruci!

PS - Nađi ju u web shop-u! naughty

Kitty

- 16:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 14.10.2007.

Bronze Coin

Breskvasto-brončane naušnice napravljene od braskvastog konopčića, metalnog brončanog novčića, brončanog "žabo" elementa, plastičnih perli u boji zlata i breskvice. Dužina naušnica je 6 cm. Promjer brončanog novčića je 2 cm. Za dva ili više kupljena proizvoda sa istim logom (kitty) na slici plaćate SAMO jednu poštarinu!



Gospodja Kitty

- 16:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 12.10.2007.

Green Dragonfly charm

Unikatna zveckava narukvica napravljena od svijetlo zelenih plastičnih okruglih perli, bijelih kockica i metalnih vilin konjica, te zvončića na kraju narukvice. Dužina narukvice je podesiva!



Gdja Kitty

- 16:35 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 05.10.2007.

Ocean Dream



Staklena centralna perla omotana žicom, roccailes prozirno plave perle i staklene veće perle.

Kitty

- 19:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #