Kittyna škrinjica blaga!

ponedjeljak, 27.03.2006.

Touch of Pink Panther

Naziv vas podsjeća na neki crtić?? Slučajna slučajnost! wink

Ova ogrlica nema nikakve veze s dotičnim crtićem, ali je pinky boje i ovo Panther mi je prirodno došlo!

Budite cool cool te ukrasite i nakinđurite svoj vrat ovom pinky ogrlicom koja je nanizana na čvrsti flaks koje barbići ribari koriste! (ne smrdi na ribu, op.a.)

Na ogrlici se nalaze 8 savršeno oblikovanih perli od DAS-mase koje su bojane vještim ručicama gđice Kitty u raznim tonalitetima pinky boje. Na ogrlici se nalaze još prozirne staklene perle koje su u unutrašnjosti također pinky boje i laganih drvenih, lijepo oblikovanih, perli u dva tonaliteta pinky boje! Dužina ogrlice je 45 cm.



Be.... pink!

Vaša Kitty! kiss

- 10:58 - Komentari (3) - Isprintaj - #

subota, 25.03.2006.

[Happy Orange]

Vesela narančasta ogrlica napravljena je od prozirnih i narančastih roccailes perlica, 7 većih ručno izrađenih FIMO kružića, te drvenih perli također u narančastoj boji. Vesela narančasta ogrlica pada uz vrat i krasi Vaš dekolte u toplim danima koji su pred nama!



Ljubi vas vaša Kitty! kiss

- 09:20 - Komentari (12) - Isprintaj - #

četvrtak, 23.03.2006.

Amber forever!

Ogrlica od malenih roccailes perlica boje jantara nanizanih na čvrsti flaks u 4 reda sa metalnim posrebrenim "visuljkom" te dvije veće perle imitacije jantara! U kružiću možete detaljnije pogledati kako izgledaju perle imitacije jantara!
Dužina ogrlice je 50 cm, a "visuljak" je dug 8 cm. Unikat! yes




Pozdrav, Kitty wink

- 10:23 - Komentari (4) - Isprintaj - #

utorak, 21.03.2006.

Glambrown necklace

Ogrlica od malenih smeđih roccailes perlica, te istobojnih srednje - velikih perlica u obliku cvijetića i tubica, te 3 velike plosnate perle. Dužina ogrlice je podesiva zbog malenog lančića kojim sami određujete dužinu. Na kraju lančića je maleni smeđi cvijetić!

Predstavaljm [Glambrown]!



Ljubi vas vaša Kitty kiss

- 10:10 - Komentari (3) - Isprintaj - #

subota, 18.03.2006.

Xena's wedding

Frendica se udaje.. Oko vrata je poželjela nešto ekstra neprimjetno, ali ipak u više slojeva.. Da se razumijemo, mora se sjajiti.. i perlice moraju biti jednake kao i na njenoj vjenčanici.. Ona je to poželjela.. pogledala sam ju u oči.. i pročitala joj misli..

Nastala je ova jednostavna ogrlica!



Voli ju njena Kitty!

Nek joj je sa srećom!


- 08:33 - Komentari (6) - Isprintaj - #

utorak, 14.03.2006.

Ogrlica došla iz budućnosti

Evo je! Napokon je stigla!

Ogrlica dolazi iz budućnosti, točnije iz 2206. godine!



Svemirsko plava boja sa sverskim prozirno-plavim perlicama, te tri visuljka koja privlače magične poglede suprotnog spola! Eto... što znači nositi ogrlicu iz budućnosti...

Isprobano! :D

Kitty

- 08:31 - Komentari (11) - Isprintaj - #

subota, 11.03.2006.

Butterfly bag

Davno, davno dok je Kitty bila "neupuceno deriste" što se super Slavice tiče, naslao je ovaj torbarluk!

Zlatne ručice moje cimerice izvezle su prekrasan leptirić po imenu Leptirko. I dan danas Leptirko me uvijek podsjeti na nju!



Studentska torbica od crnog samta u koju možete strpati što god vas je volja - od žutog faksickla na koje su zakačene kemijske, 3 paketa maramica iz dm-a, set labella u duginimbojama, pa sve do 3 litara mlijeka iz obližnjeg marketa.

Pitanje je samo da li ćete s tako teškom torbom na ramenu nakon pedesete imati problema zbog "misteriozne težine"! ;)

Vaša Kitty

- 14:27 - Komentari (12) - Isprintaj - #

subota, 04.03.2006.

Olive


Jednostavne nausnice "Olive" napravljene od većih plasticno-neplasticnih perla maslinasto-zelene boje i konopčića iste boje.



Zivjeli nam svi tonovi zelene boje!

EDIT - zbog problema s blogom.hr, te mojim postovima i komentarima, bila sam prisiljena "vraćati" neke izgubljene postove i kopirati komentare jer su se izgubili u nepovrat. Molim za strpljenje :)

Kitty

- 10:19 - Komentari (8) - Isprintaj - #

srijeda, 01.03.2006.

Ogrlica °Esmeraldinnja°

Žica debljine 0,6 mm omotana i oblikovana s puno ljubavi. Žičana konstrukcija ogrlice popunjena je specijalnom prozirnom bojom za staklo i u nju su pažljivo umetnute zelene perlice. U "srcu" ogrlice nalazi se velika zelena perla duguljastog oblika sa sjajnom unutrašnjosti i prozirnom teksturom.

Lančić ogrlice također je izrađen od žice debljine 0,6 mm sa zelenim i bijelim perlicama..



Malo eksperimentiram s različitim tehnikama.. nadam se da vam se ovaj uradak sviđa!

EDIT - zbog problema s blogom.hr, te mojim postovima i komentarima, bila sam prisiljena "vraćati" neke izgubljene postove i kopirati komentare jer su se izgubili u nepovrat. Molim za strpljenje :)

Kitty

- 15:07 - Komentari (7) - Isprintaj - #