~UZORI, IDOLI te IDEALI~

Chad Michael Murray


Bill (tokio hotel)


Franz Kafka


Renata Sopek


Karl Marx


Paris Hilton
~Što je ovo?~
Ovo je blog koji se bavi svime što je trendi, te će vam redovito upućivati svježe vijesti iz intelektualno-fensi svijeta pokrivenog glamurom i ukrašenog hrpom zlatnih novčića. Ako se volite kupati u finim kupkama s aromom tropskog voća, nanositi lijepa šarenosvjetlucava sjenila i sjajila, uljuljkavati svoje bejbi meke guze u tigrastim gaćicama u fine intelektualne sofe u skupim frizerskim ili kozmetičkim salonima, dobrodošli ste.

Ovaj blog će vam pomoći da ne zalutate u krive vode, da ne obujete cipele zašpricane blatom ili odjenete traperice koje su od prošlog mjeseca totalno out. Savjeti o njegovanju mekih usana prožeti filozofijom i pitanjima o smislu života, informacije o Lindsay Lohan koje se tiču života ili smrti, odgovori na nemoguća pitanja poput onih koristi li Bill iz Tokio Hotela vodootpornu maskaru, je li film Mean Girls najbolji film svih vremena (ili je to ipak Odjednom Princeza), zašto pankeri imaju neugodan miris i kako prepoznati je li vam prijatelj metalac, te mnogo toga drugoga.

Fensi-Intelekt Centar

subota, 15.07.2006.

FANTASY JE IN

Mašta odmara naše mozgove opterećene visokointelektualnim zadacima. Mašta je, stoga, više nego trendi. Ako vam je dosta računanja koliko vrijede vaše nove cipele ili koliko ćete stotica odvojiti za kozmetički salon, te ako želite odmoriti vaše oči od pretjeranog čitanja intelektualnih štiva (Teen, Kozmo, PC Chip, Glorija, Dnevnik Bridget Jones) dovoljno je otploviti u svijet fantazije.
Fantasy je po svakom mjerilu ušao u trend.

Svijet fantazije vam se nudi na svakom kutku u svim mogućim oblicima. Na vama je da birate. Naravno, bezveze je čitati Lord of the Rings ako ga već možete gledati, jer ćete gledanjem opustiti vaše moždane stanice i lakše upiti svu ljepotu koja vam se nudi na ekranima.

Ono od čega se čak ni u svijetu fantazije i science fictionu ne može pobjeći je trend. Da fantasy junaci podjednako brinu o trendu, potvrđuju sljedeće slike i recenzije.


Legolas je poput prave ljepotice. Njegovo lice u jednom trenutku izražava čitav spektar ljudskih emocija, a osim toga je jako njegovano. Možete li samo zamisliti kako je dlanom dotaknuti svilene obraze kakve on ima? Njegov glavni atribut je plava lepršava kosa, koja tiho leluja na vjetru i daje mu određenu dozu dinamike. Njegove oči su duboke kao plavo jezero, a obrve su sasvim lijepo i muževno oblikovane kako bi potvrđivale mističan izgled očiju. Usne izgledaju meke i sjaje se kao da su premazane čarobnim sjajilom. Bez obzira na spol, poželite ih poljubiti! Uši su malo šiljaste, ali to je posve fensi i trendi.


Image Hosted by ImageShack.us
Frodo je sladak kao mala rastopljena karamela, kockica šećera, lizalica od jagode i maleni Bronhi! On uspješno fura imidž malog dječarca. Iako je nesavršenih proporcija i izuzetno niskog rasta, uspjeva izgledati fensi i trendi. Kosa mu je lijepo razbarušena što pristaje nestašnom karakteru poput njegovog. Odjeća mu stoji kao salivena! Odabrao je kvalitetne i skupocjene materijale s prevladavajućim jesenskim bojama. Kao svaki modno osvješteni muškarac, obukao je 3/4 hlače koje mu otkrivaju djelić nogu. Da je Frodo hrabar muškarac potvrđuje činjenica da je odbio nositi ikakvu obuću. To je samouvjeren čin, jer se u svim LOTR nastavcima šeće bos i time stavlja svoja nježna malena stopala na kocku.



Anakin Skywalker je odlučio ponosno sakriti svoje lijepo i oblikovano muževno tijelo iza naslaga fensi odjeće. Koliko god se to činilo nepromišljenim, Anakin zna što radi. Naime, ta je odjeća vrhunske izrade. Plašt predivno pada s njegovih ramena i vrlo je fleksibilan komad odjeće. Balans između potpuno mat i sjajivih djelova odjeće je izvrsno odmjeren. Ipak, ono što najviše upada u oči je svjetlucava sablja koja se posebno ističe nad tamnim bojama. Budući da je Anakin modno osvješteni muškarac, izabrao je svijetloplavu boju koja zrači nježnošću i podudara se sa njegovim milim i nježnim karakterom.


Kapetan Spock je muškarac u godinama koji se svakako može pohvaliti izvrsnom njegom lica. Svi metroseksualci se zalažu da muškarci mogu njegovati lice istim žarom kao što to žene čine. Tako se Spock bacio na posao: lice je prekrio kvalitetnim puderom koji mu posvjetljava prirodnu put za jednu nijansu. Obrve je majstorski uredio. Naime, odstupio je od tradicionalnih oblika obrva, podignuvši njihove krajeve uvis. Tako je dobio strogi, ali intelektualni izraz lica. Frizura je ujednačena, jednostavna, ravna, s namjerom da istakne fensi uha.

- 13:33 - Komentari (14) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  srpanj, 2006  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

~OPIS~
Blog koji zadovoljava vaše svakodnevne fensi-intelektualne potrebe.



~FENSI TEME~

cerekkako prepoznati je li vaš prijatelj metalac?

cerekfantasy je in
~TOP LISTE~


najbolje voće:
~ ananaščić
~ lubeničica
~ marelica
~ breskvica

voće koje je out:
~ banana
~ grejp (fuj, gorko!)
~ kruška

što je in gledati na telki:
~ mačo muškarci (radnim danom za vrijeme finog ručka)
~ villa maria (radnim danom oko pola pet sati)
~ dnevnik (svaki dan u pola osam)
~ nedjeljom u dva (nedjeljom u dva)
~ špica !!!

što je out gledati na telki:
~ mijenjam ženu
~ sanja talk show
~ promet danas
~ globalno sijelo
~ vremenska prognoza bez renatebang

kako se zaštititi od sunca:
~ šeširić
~ beretka
~ šilterica boje limuna jer reflektira sunce
~ suncobrančić boje limuna
~ kišobrančić boje limuna