femfem

petak, 04.05.2007.

Odgovori


ej... ovako kao prvo i osnovno ti mene ne znas... drugosuper ti je blog....
pisem ti jer imam ozbiljan problem... imam 17 godina i nedavno sam prvi put spavao sa curom... problem je u tome sto nisamo ni ja ni ona svrsili(ona je starija i iskusnija) poslije toga smo jos jedanput (danas) ali opet nista... svaki put smo se jepali oko 3 sata... ja ne kuzim zasto ja, ali i ono vaznije ona, ne mozemo svrsit... btw oba puta smo bili jako napaljeni... ako znas super ako ne jbg... imam ja neke ideje o tome ali ne zelim ispast glup pa...(iako sam vec ispao s ovim glupim pitanjem)... ae hvala bok (matija 27.03.2007. 23:02)


Nisi ispao glup. Mogao si i iznijeti teoriju, iako mislim da si u međuvremenu problem već riješio. Ali neka bude za primjer drugima.
1. Nije najvažnije svršiti. Nije najvažnije niti gurnut ga. Nije najvažnije popušiti ili polizati. Najvažnije je opustiti se i uživati. Znam da zvuči glupo i prejednostavno, ali to je istina.
2. Ponekad je potrebno (iako se partneri privlače) da se jednostavno upoznaju. Iskustvo može pomoći, ali i ne mora. Ako vam tako paše, ševite se da ne svršite. I čekajte kad će vas zadesiti big beng.
3. Ako vam tako ne paše, ono, bilo je dobro, ali sad je sve napeto i orgazam je više nego dobrodošao, drkajte. To će smanjiti pritisak ('ja bi sad da ona svrši, vidim da joj paše, ali zašto nikako neće' i obrnuto – vidi sljedeće pitanje: i cure žele zadovoljiti dečke), apsolutno vas napaliti (gledati partnera kako svršava, ufff) i najvjerojatnije dovesti do orgazma. A kad jednom svršite jedan pred drugim, nema povratka, samo ćete htjeti još, na svakakve načine.
4. Sve ovo pišem pretpostavljajući da 'tri sata jebanja' nisu bila tri sata guranja nutra-van. Ako jesu, to nije sve. Mijenjaj aktivnosti, poze i sve što ti padne na pamet dok ne nađete nešto što vam savršeno paše.

Jedna stara istina: cure ponekad jednostavno ne mogu svršiti dok se malo ne opuste s partnerom/partnericom. Jako lijepo od tebe što se brineš za to, brini se i pokušavaj i dalje, ali slobod joj daš i malo vremena. Ako ti se neće čekati, prema nekom mom iskustvu (koje ne mora biti točno, a naročito ne mora biti točno za tvoju curu), moj bi savjet tehničke vrste bio: prije drugih aktivnosti, još dok se ljubite, razmakni joj noge i prstom laagano prelazi preko klitorisa. Na početku to možda neće ni osjetiti, ali budi strpljiv. Ako se baš ništa ne događa, samo maaalo pojačaj pritisak. Pazi da ti prst bude uvijek vlažan (poanta je što slabijeg, ali dugotrajnog trenja). Možeš to izmjenjivati s laganim povlačenjem kožice klitorisa (slično je i kod penisa, dakle, kao da ga drkaš). To joj isto vjerojatno neće biti baš nešto vau, na početku barem. Ako se bude bunila, lijepo ju ljubi dok to radiš ili joj reci da nek ti malo udovolji, da bi ju htio malo maziti i gledati jer ti je užasno slatka i seksi. Ovim bi aktivnostima trebao postići da se klitoris poveća, nabubri. I kad se čini da je velik, nastavi i dalje. Narasti će još. Kad se to dogodi, pasat će joj sve, ali vjerojatno je da će klitoris biti osjetljiv. Nastavi ga i dalje polako maziti ili maziti i drkati naizmjence. Vidi već kaj joj paše. Vjerojatnije je da će svršiti od polakog maženja, i to onda kad jednostavno više neće moći izdržati napetost. Do toga će vjerojatno proći dosta vremena. Važno je da:

1. joj daš do znanja da sve to tako dugo traje jer si ti, eto, malo navalio i malo se igraš, možda čak i ne znaš točno kaj radiš (naravno, ako će tvoj ego izdržati takav udarac - vjeruj mi, isplatit će se kad kasnije skuži šta si radio)
2. zabavljaš ju da ne misli na to da bi bilo lijepo da svrši: ljubi ju, razgovarajte sasvim neobavezno, opusti situaciju

hej! frendica mi je nedavno rekla za tvoj blog i sada ga vc nekoliko dana citam i fenomenalni su mi tvoji savjeti. pa sada ja imam pitanje-nisam jos nikada spavala sa deckom ali bih htjela i s jednim sam sada(a imam 20 god)i ono sto me muci jest to da ja ne znam zadovoljiti decka...pa tako niti njega..a htjela bih znati...pliz help (moseley 30.04.2007. 00:04)


Gle, nema tu puno mudrosti. Sjećaš se kako si prije nego što si se prvi put poljubila mislila da joj, kaj ak se ne znaš ljubiti. Vrlo slična stvar je i s prvim seksom. I što ćeš se više zamarati, određivati datum, vrijeme, prigodu… to će biti kompliciranije i tebi i njemu. Znam da nekad logističke stvari (stan, starci i slično) mogu uništiti spontanost, ali najbolje je ako se možeš opustiti i ništa ne planirati. Lijepo stavi kondom u novčanik ili torbu i prepusti stvari vremenu. Ljubite se, mazite se, dirajte, igraj se malo s njegovim penisom, podragaj ga da vidiš kak reagira, malo mu ga drkaj… Jedini način da naučiš pružiti zadovoljstvo nekom je da to i radiš J

Probaj suzbiti sram, lijepo ga diraj gdje god ti se prohtije. Pitaj ga paše li mu određena stvar koju mu radiš. Pitaj ga je li mu više pasalo to što si sad napravila ili ono prije. Gledaj kako se diže na tvoje dodire i pokušaj da vam bude lijepo zajedno. Smijte se kad nešto zapne… Kad će točno on ući u tebe prilično je nevažno. Najbolje je da to bude kad više ni jedan ni drugi ne možete izdržati.

'Zadovoljiti' nekog je prilično blesav (iako često upotrebljavan) izraz. Seks je nešto što istovremeno radi dvoje ljudi. Oni se u tom činu međusobno upoznaju. Pretpostavlja se da nisu jedan s drugim zato jer je jedan od njih dr. Seks, nego zato jer se privlače. U tom je slučaju strast zagarantirana, a sve drugo (uz otvorenost, postupnost i nužnu pretpostavku da ono što se radi paše jednom i drugom partneru) dolazi samo od sebe. Samo se opusti i uživaj.

Dodatak: negacija ne uvijek se piše odvojeno od glagola (ne znam, ne želim, ne idem…), osim kod glagola kojima je negacija sastavni dio (nemam, nisam, dvojbeno: neću), što se može vidjeti ako se ne odvoji od negacije (znam ima svoje značenje, za razliku od mam). Nemoj ovo osobno shvatiti, to je jedna od najčešćih pogrešaka.

- 11:05 - Komentari (5) - Isprintaj - #