femfem

ponedjeljak, 26.06.2006.

Najljepše je u moru biti gol

Vjerujem da se skoro svatko od vas našao u romantično-idealnoj situaciji: vas dvoje, more, pusta plaža. I ljubite se i ljubite i ljubite i… Hm, da, nastavak je logičan. Vaša će se tijela spojiti u eksploziji strasti i užitka.

Ili ipak ne? Ne. Osim ako ne obratite pažnju na nekoliko važnih stvari.

1. Uporište
Ne možete očekivati da se išta konkretnije dogodi ako ne osigurate nešto čvrsto i stabilno za što se mogu bar djelomično učvrstiti oba partnera. Recimo, komad vodoravne stijene na kojoj se obično mogu naći zgodne pukotine za prihvat, pa čak i mekša mjesta lijepo obrasla algama. Ili, recimo, pješčani plićak. Ili okomita površina mola. Ili drveni potporanj mola. Što mekše, to bolje. Ipak, ni u najidealnijem slučaju ne očekujte da ćete se izvući bez ogrebotina i sličnog, stoga, niste li avanturistički tip, zaboravite. Uvijek se možete odlučiti za malo petinga koji je ipak lakše izvediv i prilično napaljiv. Ali, ni peting nije izvediv bez točke 2.

2. Vlaženje
Nalazite se u moru. To je slana voda. Ima nezgodnu osobinu: u velikoj mjeri ispire prirodno vlaženje. To znači da cura može biti izrazito uzbuđena, ali će biti teže ući u nju i njoj taj ulazak može biti neugodan. Da bi se to koliko toliko izbjeglo, pobrinite se da se ne upuštate u ikakav odnos ako niste izrazito napaljeni. Dugo se ljubite, mazite, pa opet ljubite. Zaboravite napaljivanje diranjem intimnih dijelova cure. Jednostavno nisu dovoljno vlaži i izdržat će odnos samo ako jednostavno nema drugog izbora (to jest, toliko je uzbuđena da ne osjeća nelagodu ili je ona manje važna). Nekim će curama, koliko god bile uzbuđene, odnos ipak biti neugodan ili bolan. Nemojte inzistirati. Izađite van i odnesite uzbuđenje na neko udobnije mjesto.

3. Pokreti
Navedeni problemi, naravno, utječu djelomično i na pokrete tijekom seksa. Odlučite li se za ručnu stimulaciju klitorisa, trebali biste više koristiti pritisak, a manje trenje. Iskoristite prirodnu građu klitorisa koji je obrubljen naborima kože i pomičite tu kožu da biste povećali uzbuđenje.
Ako ste se odlučili za penetraciju prstima, pokušajte se što više služiti pokretima unutar vagine. Nemojte jako naglo i brzo ulaziti i izlaziti. Radije polakše, ali dublje. Kako je cura manje vlažna, i manje će ju stimulacije više uzbuditi.
Za penetraciju penisom vrijede slična pravila. Probajte što polakše i ubrzavajte tek kad ste sigurni da to paše i jednom i drugom.

4. Nakon orgazma
Sve ste obavili savršeno, barem je jedan partner svršio i još se odmara u postorgazmičkom zanosu, kad počinje… Uzbuđenjem genitalno tkivo postaje osjetljivije i prokrvljenije, trenjem, koliko god opreznom, dolazi do manjih oštećenja. Priliko seksa u nekom plinovitom okruženju to se uglavnom ne primjećuje. Slana voda u najmanju ruku peče. Ako je jako, izađite iz vode i pričekajte da se stvar uravnoteži prirodnim putem (vlaženjem sluznice). Ako mislite da možete izdržati, ostanite u moru. S vremenom prođe.

5. Čemu sve to? Pa imamo sobu/krevet/auto/prostirku na plaži
Zapravo i nema razloga. Osim što je uzbudljivo i lijepo. More vas ljuljuška, ugodno je i prohladno. Osim toga, uzbuđenje koje će vas natjerati na morski odnos toliko je jako (da bi cijela stvar uopće bila ugodna) da jednostavno ne želite prestati. I niste sigurni možete li uopće skoro pa pred sam orgazam. I jer je ipak poseban osjećaj. I jer se možete zajedno smijati kako vas peče. I možete si ljubiti ogrebotine. I možete promatrati brodove u daljini dok se nakon toga grlite na obali…
Naravno, već sam rekla da more možete i samo iskoristiti za uzbuđivanje i stvar nastaviti negdje drugdje. I već sam rekla da navedena pravila vrijede i za peting. I još ću jednom naglasiti, molim i dečke i cure koji ovo čitaju da to apsolutno uzmu u obzir: ako nije ugodan, ovakav će odnos biti bolan za ženu. Ne navaljujte. OBAVEZNO recite ako vas nešto smeta, ne paše vam ili vas boli. Pitajte partnericu kako se osjeća. Ne mora to biti poznat ugodan osjećaj, ali joj ne smije biti nelagodno i bolno.

Nadam se da sam vas inspirirala za godišnji. Isto tako se nadam da će me evenutalne morske vučice i vukovi ispraviti ako sam negdje pogriješila. Nadopuniti gdje misle da treba. Ipak sam ja samo kontinentalna morska ljubavnica. U svakom pogledu.

- 13:01 - Komentari (10) - Isprintaj - #