From Me To You - Pathetic World of Prisms - Blog.hr
30.11.2008.
From Me To You
Random thought:
Ljubav je kao ozljeda hladnim oružjem. Najviše boli kada dok vadiš oštricu.

Erin


*Sunce je već skoro zašlo za doline koje su uokvirivale Birminghton Hayes. Većina njegovih stanovnika to nisu ni primjetila, osim njih nekoliko koji su istjecanje vremena željno išćekivali.
Neki od stanovnika bivali su s vremena na vrijeme izgubljeni u ukrasima na kojima je pisalo "Halloween". A drugi su se zabavljali, kupovali slatkiše i uživali u svoj rastrošnosti Noći vještica.
Erin, Aqua, Ema i Lulu su se nakon nekog vremena razišle. Sve četiri su svake minute pogledavale na ručne satove.
Kada je pala noć, stanovnike Birminghton Hayesa su počeli uveseljavati povremeni vatrometi. Njihove šarene boje koje su osvjetljavale noć zaista su bile veličanstven prizor. No ništa nije moglo osvijetliti napeto išćekivanje.
Sat je otkucavao 9 sati, 9:30. Vrijeme je sporo prolazilo.
Konačno, kada su satovi pokazali 9:53 bilo je vrijeme okupiti četvorku i polako krenuti. To je trajalo oko desetak minuta jer je velika gužva na trgu onemogućavala potpuno slobodno kretanje.
Polako su se odšuljale do Erinine ulice i kod nje ostavile suvišne haljine, krila i ostale nepotrebne detalje i nastavile se niz narančasto osvijetljenu ulicu do policijske postaje. Straha da ih netko vidi nije bilo jer su sve "prijetnje" još uvijek bile na proslavi (kao što se Erinini roditelji...).
Konačno, nakon nekoliko minuta hoda, koje su se činile kao dani, stigle su pred bijelo i blijedoplavu policijsku postaju. Erin je navukla svilene crne rukavice i pribala kvaku. Bilo je zaključano.
Već tu su naišle na poteškoće, što su smatrale poprilično obeshrabrujućim. Ema je izgubila ukosnice, a ostale tri ih nisu nosile.
Nakon nekoliko minuta, Erin je posegnula u svoju torbicu i izvadila maleni srebrni ključ neobičnog oblika. Gurnula ga je u ozlaćenu bravu. Ironično, ključ je odmah otključao bravu. Erin se odmah zapitala što je njezin rođak Bernie, koji joj ga je darovao, radio s tim ključem i od kud mu nešto takvo (recimo da nije baš najbistriji).
Kada su ušle u policijsku postaju iznenadile su se i prestrašile vlastitih praznih odjeka koraka. Nakon izvjesnog vremena koračanja, naišle su u beskrajan hodnik ispunjen kutijama raznih slučajeva, riješenih i neriješenih.
"Traži pod B - Bechtel," prosiktala je Aqua.
"Oh, ovo će potrajati, ima barem tri reda sa B."
"Ima tri reda, nas je četiri, vas tri tražite, uzmite svaka jedan red, ja ću čuvati stražu. Požirite se."
Erin je otrčala do ulaza u hodnik i počela napeto pogledavati prema ulazu.
Prošlo je 15 minuta dok Lulu nije uzviknula.
"Imam je!"
Nitko nije zapravo znao što je to što Lulu ima. Ispostavilo se da je zapečaćen dosje.
"Uh, i što sad?"
"Imam skalpel...." Aqua je počela vaditi stvari iz torbice.
"Ne!"
"Nego?"
"Daj mi to."
Ema je istrgnula dosje, navlažila prst i prošla njime po mjestu zatvaranje Smeđa omotnice se odmah otvorila. Četiri glave su se nagnule nad papire koji su bili unutra.
"Lulu, piši."
Lulu je izvadila blok i olovku i počela pisati zadivljujućom brzinom. Sve se odvijalo toliko brzo da je Erin uhvatila samo par riječi. Zbog brzine i zbog već lagane glavobolje.
"Gotova?"
"Aha."
Pospremile su sve na svoje mjesto: dosje su ponovo zalijepile, zatvorile su sve ostale kutije i ostatak stvari koje su dotaknule. Istrčale su iz postaje.
Tada su shvatile da gradonačelnikovo iznenađenje malo kasni. To su prepoznale po gromoglasnom smijehu iz zvučnika i velikom i glasnom prasku od kojeg je čak i nebo zadrhtalo. Vrijeme od par minuta bilo je ono koje je bilo potrebno da stanovnicii Birminghtona shvate što se dogodilo. Potom se se čuli vriskovi i vikanje. Instiktivno su počele trčati iz ulice u kojoj je bila policijska postaja i sakrile se u nekom peraslom raslinju. Nisu se usudile pomaknuti. Tako se ostale 15 minuta. Upravo nekih 15 minuta nakom praska, kako se činilo, cijeli grad je pohrlio u policijsku postaju. Dok se se policajci naguravali, jedan od njih je na betonskom podu ispred policijske postaje našao mali srebrni ključ. Kada ga je dignuo visoko u zrak, Ema, Aqua, Lulu, a posebno Erin se ostale bez daha. Izdaleka su razaznale i još važnije prepoznale ključ. U crnoj odjeći su se stopile s tamom dok su trčale ulicama kao nikada u životu.

***
Sutradan rano ujutro Erin se iskrala iz kreveta kako bi vidjela što u novinama piše o načašnjem događaju. Uzela je Birminghton Daily. Pročitala je naslov: "Noć vještica bacila Birminghton Hayes u tamu.
Čim je pročitala prvi odlomak zamračilo joj se pred očima.

To be continued...

Erin
*
15:01 - Komentiraj ( 29 ) Print - On/Off

<< Arhiva >>

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

You picked me


One, two, three
Counting out the signs we see
The tall buildings
Fading in the distance
Only dots on a map
Four, five, six
The two of us a perfect fit
You're all mine, all mine

And all I can say
Is you blow me away

Like an apple on a tree
Hiding out behind the leaves
I was difficult to reach
But you picked me
Like a shell upon a beach
Just another pretty piece
I was difficult to see
But you picked me
Yeah you picked me

So softly
Rain against the windows
And the strong coffee
Warming up my fingers
In this fisherman's house
You got me
Searched the sand
And climbed the tree
And brought me back down

And all I can say
Is you blow me away

Like an apple on a tree
Hiding out behind the leaves
I was difficult to reach
But you picked me
Like a shell upon a beach
Just another pretty piece
I was difficult to see
But you picked me
Yeah you picked me

Image Hosted by ImageShack.us











Erin said hi
Boomp3.com

Image Hosted by ImageShack.us


Erin...ismijava ironiju života.
Sebična, tamna strana mene.
Izmišljeni lik moje divlje mašte, sa vlastitom pričom (ponekad i voljom)

Moja odabrana slika:
Image Hosted by ImageShack.us


Njezina odabrana slika:
Image Hosted by ImageShack.us


Get the picture?

Leaved a trace (links)

Characters
|(primam likove)|



Image Hosted by ImageShack.us


Erin Bulwer-Lytton

Povučena, sramežljiva, a opet glasna u raspravama, neprijateljski raspoložena prema onima koji ne zaslužuju njezinu pažnju. Jedinica, pomalo razmažena i sebična. Gleda svisoka na svijet oko sebe, smatra se važnom u društvu. Originalna u oblačenju, na uvrede odgovara uvredama. Živi u malom gradu Birminghton Hayesu, 16 godina. Ide u Beatford High, iako roditelji razmišljaju o internatu u Francuskoj. potajno vjeruje u snove, ali se izvana čini hladna i zatvorena.


________________________


Image Hosted by ImageShack.us


Ema Su Rain Wiliam

Vesela, optimistična, otvorena u društvu svojih prijatelja, ali doima se ohola i bezobrazna, a zapravo je takva samo prema onima za koje smatra da to zaslužuju. Ne voli svađu pa je izbjegava kad može. Jedinica rođena prije 16 godina. Živi za originalnost, mrzi kopiranje. To je zbližilo Erin i nju. Ona je tek došla u Birminghton, i odmah se skompala s Erin. Mašta joj je velika i voli stvaranje.


Image Hosted by ImageShack.us


Lulu Wright

Svi ju zovu Lu. Veoma društvena,osjećajna,ali veoma arogantna i bezobrazna prema onima koji je nerviraju. Jako je tvrdoglava i uvijek se drži onog što kaže. Mrzi kad je neko kopira ili kad je neko iskorištava. Ima 16. godina i starijeg brata, Albusa. Erin poznaje još od malena i veoma je dobra sa njom.


Image Hosted by ImageShack.us


Tamara Aquamarine Jones

Preferira da je se zove Aqua. Djevojka koja je zbog obiteljskih spletki omotanih velom tajni dospjela u Birminghton Hayes. Naizgled je vrlo plaha osoba, no u duši je veliki borac i vrlo optimistično biće. Djetinjasta i ne želi odrasti. Obožava Petra Pana koji je ujedno, po pričanju i njen uzor. Kreativna je, hladna i bezobrazna. Nema stvari koje ne bi napravila za svoje prijatelje, za njih bi čak i ubila. Ima šesnaest godina i stariju braću blizance. Erin je upoznala samim dolaskom. Otkrila joj je najmračniju tajnu svoje obitelji i otada su nerazdvojne.


Image Hosted by ImageShack.us


Christina McCartney

Jako je nespretna i zaljubljiva. Neki ljudi misle da se ponaša djetinjasto. Većinu vremena je neobjašnjivo sretna. Tvrdoglava je i ne odustaje od svojih ciljeva. Ima 16 godina i starijeg brata Georgea.


Image Hosted by ImageShack.us


Ami Salinger

Još uvijek 16 godina. Uvijek s jednom slušalicom u uhu što ljude zna dosta iživcirati jer misle da ih ne sluša. Voli afričke naušnice. Ima malo nakošene oči pa svi uvijek pretpostave da je strankinja. Voli čitati stripove i gledati crtiće. Promjenjiva raspoloženja. Voli nositi košulje, najčešće muške. Nitko ne zna je li mršava ili debela dok ju ne vide na tjelesnom. Snowboarda i teško joj pada što većinu vremena ovdje nema snijega. Voli njemački i staroengleski.


Image Hosted by ImageShack.us


Dory Delichy

Ima 16 godina. Rodom je iz Velike Britanije. Sramežljiva je i povučena, a opet radoznala i vesela. Voli čitati horore i nositi starke. Ponekad je pomalo drska i svadljiva, ali to ovisi o njezinom raspoloženju.


Image Hosted by ImageShack.us


Alexandra Karen Black

Ima 16 godina. Cura s velikim talentom za ples i crtanje. Njeno raspoloženje uvijek ovisi o trenutku, ali većinu vremena na usnama joj podrhtava smiješak. Zabavna i sarkastična. Prava definicija ovisnice o starka
ma i žvakaćim gumama. Mrzi kad ju se ''etiketira" po izgledu i ukusu, jer joj je ukus vrlo raznolik.


Image Hosted by ImageShack.us


Sabine Jansen (Simone Simons)

Podrijetlom Njemica. Ponosna je na to i često se u govoru služi njemačkim jezikom. Jako je smotana. Stalno pada, ruši stvari oko sebe, udara se, sapliće... Ipak ljudma oko nje ona je skroz simpatična u svoj svojoj nespertnosti. Obožava se smijati i sluša Stonese.


Image Hosted by ImageShack.us


Sophie Jade Lee Grieg

Ironična i sarkastična, ništa ne prolazi bez njenog komentara bio zloban ili ne. Slijepa je od rođenja. Njeno povjerenje nije lako zadobiti, ali je vječno. Rođena je u Oslu i tečno govori norveški. Svira gitaru i klavir.

credits
duckdz. - x x x