Utjeha crna gora restorani - Datiranje za seks

srijeda , 26.12.2018.

Smeštaj: Utjeha, Crna Gora










Click here: Utjeha crna gora restorani






Sa puno sunca, zelenila, besprekorno čistom plažom, povoljnom klimom i vazduhom bogatim jodom predstavlja idealno mesto za porodičan boravak. Na plaži postoje restorani i barovi koji pored dnevne varijante nude i noćni provod. U spavacoj sobi nalazi se bracni krevet u dnevnoj sobi kauc na rasklapanje. APARTMANI PODRAZUMIJEVAJU OPREMLJENU KUHINJU,KUPATILO,TERASU SA PRELIJEPIM POGLEDOM NA MORE,KLIMU,PARKING,INTERNET.



utjeha crna gora restorani

Do Bara oko 15km do Ulcinja oko10 km. Naše okruženje je odlično za miran, porodičan odmor, jer je udaljeno od velikih saobraćajnica, mirno i tiho. Kuca se sastoji od dva apartmana i svaki ima;klimu,wi-fi,mini kuhinju,parking,veliku terasu..



utjeha crna gora restorani

Opis - Jedan deo plaže je pokriven kamenjem, a ostali delovi su na stenama koje su pretvorene u privatne plaže. Veliki zeleni ograđeni prostor, blizu mora, na 5-7 minuta od mora.



utjeha crna gora restorani

Prilaz objektu je jako loš, makadamski put vecom duzinom , jako uzak i tesko se mimoilaziti sa drugim vozilima, prakticno nemoguce osim na 2-3 mjesta gdje ste jako blizu litice ukoliko idete uz uspon... Velika udaljenost ugostiteljskih objekata, prodavnice i sl. Ukoliko niste automobilom tak oda mozete otici na neku drugu plazu i mjesto jako je dosadno.. Plaza na slikama izgleda vrhunski medjutim, prilaz je sa ljestvama do mora!! Utjeha je smještena blizu Ulcinja , Dobrih voda a nije daleko ni Bar tako da strateški možete obići sve ako se lijepo i dobro organizujete. U Dobrim vodama koje su 5 min. Stefan, Sutomore usput uživate u pričama kapetana koji opisuje panoramu koju prolazite i naravno svaka priča za sebe koju morate da doživite. Odlazak u Budvu je divan tu imate neka 3h da plivate, obilazite, ručate i uživate i na kraju u povratku svratite na Kraljičinu plažu koju morate da zaista doživite jer nemože se opisati riječima osim predivnoooo. Sve to možete da obezbjedite jer Utjeha je strateški zaista predivna da sebi obezbjedite mnogoo. Na obali imate divne lokale uz plažu koji nude uslugu bukvalno na plaži i svi su preljubazni i dobri domaćini pa se osječate posebno. Imate sve što je potrebno prodavnica ,restoran fast food, kafići itd.



Utjeha 2 026
Ovaj restoran svojim posetiocima nudi bogatu ponudu raznih jela, pica, ali i bogat asortiman pića. U ovom klubu, uz zvuke svetski poznatih hitova, možete dočekati zoru i uživati u prizoru izlaska sunca. Na plaži se nalaze brojni restorani, kafiterije, s l astičare, prodavnice i brojni noćni klubovi. Noćni klub Paradiso, raj je za mlade i za sve one željne dobrog provoda. Sa puno sunca, zelenila, besprekorno čistom plažom, povoljnom klimom i vazduhom bogatim jodom predstavlja idealno mesto za porodičan boravak. Petrovac ukrašavaju masline, narandže, lovor, limuni, leandri. Zbog ovako dobre lokacije i pristupačnosti naši gosti su u prilici da tokom boravka u kampu posjete najveće znamenitosti grada Bara a i čitave Crne Gore. Sve to pruža izvanredne mogućnosti za vaš odmor. Zbog svega toga, za Utjehu mnogi kažu da je pravi dragulj. Dobro došli u naš kamp! Ovaj kompleks svojim posetiocima nudi dva otvorena bazena, kafe bar, restoran, a raspolaže i parkingom, pa ga često posećuju i turisti koji borave u nekom drugom mestu blizu Utjehe.

[Avaz smrtovnice|Zadar oglasi org osobni kontakti|Chat rooms hrvatska]






Oznake: Smeštaj:, utjeha, crna, gora

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.