Super oglasi kuce - Susret s djevojkom

četvrtak , 17.01.2019.










Click here: Super oglasi kuce






Kuća se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, 1. Opširnije o oglasu Posredujemo u prodaji kuće na otoku Šolti, Gornje selo. Prodajem garsonjeru pored Ekonomskog fakulteta u Subotici. Dva posebna stana donji 130 gornji 70 m2.



super oglasi kuce

Kuca je prazna od 2007God niko nezivi u njoj. Traže se stanovi, ali i luksuzne kuće i vile, i to na različitim lokacijama: Velašići, Naselje Višnjik, naselje Saraj polje, Otoka, Mojmilo, naselje Hrasno.. Od 8 do 15 h, dva do tri dana nedeljno....



super oglasi kuce

- Traže se stanovi, ali i luksuzne kuće i vile, i to na različitim lokacijama: Velašići, Naselje Višnjik, naselje Saraj polje, Otoka, Mojmilo, naselje Hrasno..



super oglasi kuce

Prema podacima Centralne bandke BiH, cena kvadrata u glavnom gradu je pala za 2,3% u odnosu na prošlu godinu. Takođe po podacima CBBiH, prosečne cene pojedinih kategorija nekretnina u Sarajevu se kreću od 3000 EUR za luksuzne nekretnine na atraktivnim lokacijama, do 750 EUR za manje atraktivne kvadrature i lokacije, koje su udaljene od centra grada: naselje Baš Čaršija, Grbavica, Koševo, Vratnik, Bistrik, Dobrinja. Kupovina i prodaja nekretnina u Sarajevu je nakon velikog buma sa kraja prethodne dekade i krize na tržištu nekretnina kao posledica globalne krize, ponovo u usponu. Po tvrdnji svih većih agencija za nakeretnine, sem blagog rasta ponude i tražnje za stanovima, kućama i poslovnim prostorom na teritoriji gradskih opština, beleži se i trend pada cene nekretnina. Tako najsluplji kvadrati su u Novom Sarajevu gde se cena kreće oko 1500 EUR za stanove. I pored visoke cene, ovi stanovi se nabrže prodaju. Cene izdavanja-iznajmljivanja stanova su najdrastičnije pale. Tako za stanove i garsonjere koji su ranije izdavani za 500 EUR u proseku, sada vlasnici traže i manje od 250 EUR. Interesantan je i podatak da se dosta traže luksuzne nekretnine. Zakupci i kupci su obično prestavnici stranih predstavništava i medjunarodnih organizacija kojih je sve više u Sarajevu i drugim gradovima BiH. Traže se stanovi, ali i luksuzne kuće i vile, i to na različitim lokacijama: Velašići, Naselje Višnjik, naselje Saraj polje, Otoka, Mojmilo, naselje Hrasno..



Psići U Ophodnji ¤ Patrolne Šape Mix ¤ Crtani Na Srpskom (2017) ¤ Dio 43
Prijave na mail: info sunedeljnik. Prijave slati na hr tvbratstvo. Po tvrdnji svih većih agencija za nakeretnine, sem blagog rasta ponude i tražnje za stanovima, kućama i poslovnim prostorom na teritoriji gradskih opština, beleži se i trend pada cene nekretnina. Postavite besplatno Vaš oglas danas. Cena po dogovoru zavisi od... Potrebno je unutrasnje renoviranje kuce poput zidova iPodova,kupatilo je uradjeno prozori Pvc-Alu sa 3komore staklom.

[Servis za upoznavanje|Crna gora turizam|Herceg novi plaze iskustva]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.