< siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Ekipa

OVO JE LISTA EKIPE I NJIHOVI OPISI!!! NAĐITE SEBE, AKO VAS NEMA OSTAVITE KOMENTAR, TE ĆETE DOBITI SVOJ OPIS I SLIKU!!!

Free Image Hosting
Sonix - dobila nadimak na Jetričinom tulumu od nama znane osobe Nexu - a ili Bratoša. Ona je metalka, voli čitati, dizajnerica je, jedna od najvećih pivopija, ne puši, neko kvazi slatko nevinašce. Maturantica je i totalno dezorijentirana...Privrzena je Hondama.

Click to View Larger Image.Free Image Hosting @ ScreenShots.cc
Buba - Švaba - dobila nadimak ( od Nexu - a ) zato jer ''vjeruje'' da je Hitler bio dobar čovjek, samo što ga nitko nije shvaćao : ) Ona je metalka, važno je da je plavuša, . Voli sve sto je povezano sa knjizevnoscu, crtanjem i filmovima. Voli slušati power metal & operu, strastveni pušač i pivopija...


Click to View Larger Image.Free Image Hosting @ ScreenShots.cc
Jetrica - dobila nadimak od Buba - Švabe jer je Jetrici ''jetra'' stalno ispadala van ( interna ). Ona je bila narančasta, crvena, brineta, a sada je crna. Kada govori zvuči kao da se dovikuje na stadionu i kao da netko trpi najstrasnije muke. Ona i Belak su se sparili i provode revolucije u Samoboru...smrdljivi hipiji :) Jetrica je također strastveni pušač,a ponekad zna dobro potegnuti pivicu...


Click to View Larger Image.Free Image Hosting @ ScreenShots.cc
Belak - Kobra - pjesnik, virtuoz na gitari, uživa u u životu i u svemu što ga okružuje. Njegova najveća mana je to što je predobar ( dobro i to kaj se skida gol kada je pijan ali...). Čak mu je jedan od nadimaka KRUH jer je dobar kao on. No kada popije tada se mali mačić pretvara u lava...Jetrica mu je ljubavna družica od koje se ne odvaja.


Click to View Larger Image.Free Image Hosting @ ScreenShots.cc
Snoopix - Marija - - I ona je dobila nadimak od Bratosa. Zabavna jer ima bolesne fore ( Gaymon, zna ona na sto mislimo ). Radi super cappuchino, metalka je, te da ju pohvalimo zna nešto malo odsvirati na gitari Smoke on the water....heh...i da još kažemo, slatka je kao taj psić Snoopix. Hajde Marija kaži vuf ili vau...



Click to View Larger Image.Free Image Hosting @ ScreenShots.cc
Bratoš - Nexu osoba koja je puna nekog čudnoga duha, osim toga pun je i masnica. Cure ga vole maltretirati ( naravno u sali ). Voli igrati WOW, ugl. je cijelo vrijeme na kompu, ili je u Veneri ( heh ), ili gleda filmove. Po cijele dane pije sa svojom ekipm iz razreda. Odličan frend, prijatelj!!! We love you!!!


Click to View Larger Image.Free Image Hosting @ ScreenShots.cc
Petar - Pepa - živa zajebancija od čovjeka, ima spaljenu mamu i baku, kada je pijan svađa se sa samim sobom, on i Bratoš u duetu...to nema kraja ''smehu''!!! Jednostavno dolazite u situaciju da se ne možete prestati smijati sa njima. Pepa je super frend, uvijek da pljuge, voli puno spavati, kada ga netko probudi uvijek priča san o šumskim vilama..itd...uglavnom ON JE SUPER!!!



Click to View Larger Image.Free Image Hosting @ ScreenShots.cc
Sara - Sarita - jedna od najsimpatičnijih osba koje znamo, muzičarka je ( klavir ) i full, full luda kada popije koju kap alkohola. Djetimo se svi slova GGGGGGGGGG . No uglavnom osoba koju je uvijek sretna ( bar kada je vidimo ), hvala Bogu nismo je vidjeli tužnu ( jer to je veoma popularno, biti u depri ), a ona sa svima nama čini revoluciju i ostaje uvijek osoba za živu zajebanciju do kraja...


Click to View Larger Image.Free Image Hosting @ ScreenShots.cc
Hlača - Swan - Stoka - On je dojmljiv dečko, ne možete ga ne zamjetiti. Kada ga jedanput vidite shvatit ćete što govorimo. Uglavnom ljudi steknu dojam da je on egoista ( a malo je...) jer on je uvijek naj, naj, naj...no isto je dio ekipe, super frend, odličan za zajebanciju, uvijek spreman za brijačinu :-) on će shvatiti kaj mislimo!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Kazma - Odličan prijatelj, spreman je uvijek pomoći ( dobro, ne baš uvijek ), ima frčkavu kosicu - RUDI :) Totalna hodajuca žiža. On je tehničar za računalstvo. Taj tehničar, pun strasti tako lagano slama ženska srca...ha, ha, ha, ha!!! lud


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Sara - dopredsjednica Perivoja - cura za jebavanje ( sala mala ), naravno, kao i svi mi raspolozena za raditi sranja, ima super psa Čenzija ili Lacija kako god vec, ima najbolje gemist partyje kod sebe doma i govori kao da je ispala s Remize =) Super, cura, moze popiti ( znate da je to nama glavno )

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Maja z Braslovlja - ona je jedna jako....osoba. Metalka je, obdarena je s puno sala na prsnim mišićima, no to uopće nije važno ahm...da..runf...i uglavnom ja ( Buba - Švaba ) imam puno imena za nju. Ona je moja kravica, sotonica, vampirica, Majan....!!! Šteta što živi tako daleko od nas jer je nama Mjesec predaleko koliko je njoj blizu...ali doći ćemo mi jedanput u stožer Braslovje ( cijela ekipa )...


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Merčep - Riba - on je muzičar, ali fakat dobar muzičar, neki kažu da je čak bolji od Hlače ( ipak Hlača mora biti najbolji ), kada popije raspriča se i postane riba koja priča...ako nas shvaćate. On kada je pijan vidi samo natpis: BARENJE, BARENJE!!! Pokušava zbariti sve što može disati i ima sise...ponekad čak i uspije!!! ČESTITAMO!!!!


ZAGREBČANI - MUŠKETIRI IZ CVJETNOG
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Mera - Mateja - prijateljica iz Jaske, cura je od Marina, odlicna cura, uvijek za zajebanciju i za pit. Ide u turisticku. Metallka je ( power, rock ), voli Thompsona =) Sa njome smo proveli nezaboravnih tjedan dana na moru, dobro malo je bilo vruce u onom satoru...hehe...voli plesati i tulumariti. Dodi nam u Samobor, jebes ove u jasci =))

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Antonio - ''Agresivni'' Tonč - veoma nedefinirana osoba, ali osoba sa dobrim srcem. Ponekada alkohol prevlada njegov razum, pa je zato dobio nadimak, od nas miroljubljivih Samoborki, Agresivac!!! Svira gitaru u Moonflashu, nismo još sigurni dali smo ga ikada vidjeli potpuno trijeznoga...iiiiiiiiiiii...dao bi sve za ekipu!!! Jesmo li vam rekli da je dobar???



Click to View Larger Image.Free Image Hosting @ ScreenShots.cc
Bernardo - Bery - Frukštuk - on je veoma nedefinirana osoba, isto je važno da je plavuša, ima vrlo specifičan smjeh te zna dobro plesati kockicu na stolu sa našim dragim Nexu - om. Svira bubnjeve u Moonflashu, voli cugati, dobar za zajebanciju, voli se tući ( čak i cure ), podize atmosferu u ekipi. Anjuska mu je družica. :-)!!!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Anja - jedna od rijetkih cura koje znamo iz Zagreba ( mislimo od te ekipe) no ono što hoćemo reći da se nju zbilja isplati poznavati...također kao i Potepuh te sasluša kada pričaš sa njome, a istovremeno se zajebava. Dakle živa zajebancija je uopće pričati sa njome, voli raditi spačke iiiiiiiiiiii....ma sve, sve super!!!! Ipak po potrebama nekih situacija zna biti ozbiljna. Važno je da je uvijek dobro raspoložena, što nama paše...


Image Hosted by ImageShack.us
Borna - Potepuh - On također svira sa dečkima u Moonflashu. Svira bas gitaru, stalno je na wc - u i napušen...pravi je Samoborac jer pije sa nama pivu, a ne onaj sumpor kaj piju ostali! Veoma je super osoba za razgovor, zna saslušati, a najdraža mu je pjesma Trebam te Marija od Divljih Jagoda ( on zna na kaj mi ciljamo ), također voli slavensku mitologiju...


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Fran - Blaze - Isto svira u Moon Flashu,gitaru i vokal je te moramo napomenuti da rastura u tome...fakat odlično svira.Dobre je naravi,miroljubljiv,uvijek je spreman ići s nama na kavicu u "Puls".Uživa kada spava do vešmašine naslonjen na smeće,okružen metlama. Voli se voziti u busu za Breganu i često sanjari da je u tom busu ...ma on je NAJBOLJI!!!!!



Click to View Larger Image.Free Image Hosting @ ScreenShots.cc
Hrvoje - Bejbl - Smeće - On je punker , važna napomena je da ima dugu kosu (plavu)...znači PLAVUŠA... Pije otkada zna za sebe i rijetko ga se vidi trijeznog. Dobar zajebant, ali je sada u teškim dugovima , duguje Buba - Švabi čarape koja ih želi što prije vidjeti inače će staviti kamate.Ima vrlo specifične marte sa kraterom na vrhu.Isto voli biti fency i slikati se sa naočalama. Dakle opet dolazimo do još jedne činjenice koju nažalost moramo svi prihvatiti: Naš dragi Hrvoje je EGOISTA!!!! ( pis )

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Darko - Stanoviti Jack - decko sa previse nausnica na uhu, decko koji previse voli Dinamo ( ima vaznijih stvari od toga npr.cuga ), decko koji se uvijek u zadnji cas sjeti da ima fotic pa da se mozemo slikati, a ujedno i decko koji je fakat super frend i totalni zajebant! Mala zamjerka: nagao



AKO NETKO HOĆE DA BUDE DIO NAŠE PRIČE NEKA NAM OSTAVI SVOJ OPIS I IME.

ponedjeljak, 28.01.2008.

Za Sonix...Sonju...wtf

Post se pise povodom Sonixinog 18 rodendana!
Da, da, nasa Sonjica dozivjela je svoju punoljetnost.
Slavlje se zbivalo
u nasem Lugu Samoborskom ( citaj par metara od Zvonarove kuce ) u stanovitom nam bircu Old Timere ili Seke.
Svoj rodendan je slavila sa jos troje ljudi. Bery i Borna ( Zagreb ), te Gaby ( Samobor ).
Posjetilo nas je oko 10 Zagrepcana ( zaokruzimo ) i nesto njih iz Velike Gorice, naravno nasi dragi Samoborci su takoder bili ( nema smisla ih nabrajati ) i cak jedna osoba iz Kutine ( Alien ).
Slavlje je potrajalo do jutarnjih sati, dok gazdarica Goga nije rekla: ,,DOOOSTA''
Naravno imala je podrsku od svoje kolegice i decka.
Sonix je imala podrsku alkohola pa joj je rekla sta je ide.
U svakome slucaju, komicno!
Slika jos nema, ali ubrzo...
Sretan rodendan Sonix, napij se ko stoka, uzivaj u punoljetnosti i odi konacno do Vande i naruci pivu!
Za vas Zagrepcane nemam komentara, ali takoder sve najbolje u vasem vam Cvjetnom, a za tebe draga Gaby ( jbg ne znam te ) sretan rodendan!
P.S. samo za Ivy----------rigolletto



| komentari (17) | print | # |

nedjelja, 13.01.2008.

A jbg...

Da pocinje...i pocinje...
A jbg...
Opet se zivi za vikende...
Oke sada samo pozdravi...pozdrav Pepi i Bratosu na Zumberku, pozdrav naj hippijevskom paru ( Jasna i Belak ),pozdrav Hlaci koji ima najbolje rukavice, pozzdrav Zagrepcanima koji su i dalje mega, pozdrav Bejblu koji je i dalje pijan ko majka, Susedama iz nama protivnickog perivoja takoder pozdrav, pozdrav Mislavu koji uskoro dolazi kod nas na terensku nastavu, pozdrav curama iz 2.a, pozdrav curama i Alenu iz 4.b, fak...
ono...obavijest..brzo je fasnik!
Bok



| komentari (9) | print | # |

četvrtak, 03.01.2008.

Hm hm...novo leto

Da skratimo bili smo u Španskom, Jetrica je bila na Palacniku.
Ugl bilo je jebeno, prvi tulum gdje je bilo vise zestica nego pive, pa si zamislite kako je tek onda bilo.
Naravno moramo pohvaliti Egica koji nam je pripravio phenomentasticne koktele....party
Naravno moramo se zahvaiti i gazdarici koja nas je ugostila.njami
Cugalo se je i stonsko vino thumbup , hrana nas je poprilicno zadovoljila fino...muzika je bila...to se ne moze opisati samo cemo reci : ,, ja zahtijevam Madonnu''!
Pozdrav svima koji su tamo bili pogotvo jednoj curi ( Mojica hvaljen Isus )bang i pozdrav jebacu Milome koji je Mojicu uspio dohvatiti i opcarati sa svojim narancama...naravno veliki pozdrav najludem frendu Mislavu koji nas je poveo tamo, pozdrav studentima s filozofskog, i naravno necemo zaboraviti majonezu...cerek
A sada Jetrica ( skracena verzija ): ne sijeca se jer je bila napusena!lud
Pozdravi!!!

P.S. Ovo je za Saru! Evo ga i to smo dozivjeli. Sara je proslavila svoj 15 rodendan, hvala na pivicama i zelimo se unaprijed zahvaliti veceri i cugama kojima ces nas jos jedanput castiti. Sve najbolje, zelimo ti puno gemisteka u zivotu! I da te nitko ne pita koliko imas godina! dead

P.P.S. takoder se zahvaljujemo Ivy i Josipu sto su nas ugostili u svoj mali stan

Velika poosa!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us



| komentari (4) | print | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>