Komentari On/Off

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

nogomet

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr
dosada01.hr


Get your own Poll!

















Get your own Poll!





Get your own Poll!








FC CHELSEA

OSTAVI KOMENTAR


Free Hit Counter


Get Your Own Quiz!, More Quizzes








Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us




boomp3.com


ponedjeljak, 16.06.2008.

Najbolje izjave Eura

zanimljive izjave junaka i promatrača Europskog prvenstva u nogometu, koje marljivo prikuplja Gazzetta dello Sport, glavni je junak Zbigniew Boniek.

Bivši poljski reprezentativac je taj status zavrijedio s hat-trickom izjava, a među istaknutima našla se i Bilićeva uoči susreta s Nijemcima.

"Nogometno, Austrija vrijedi manje od nule. Ako ne tučemo Hickersbergerov sastav, predlažem da se odmah vratimo u Varšavu." (Zbigniew Boniek, poljska legenda)

"Da pobijedimo Nijemce, svaki hrvatski igrač mora istrčati ne manje od 12 kilometara. Trčimo li koliko i oni, utakmica postaje pitanje talenta. A u tome ih nadmašujemo." (Slaven Bilić pred dvoboj s Njemačkom)

"Ne odgovara. Ako nastavi ovako, prijeći ću na SMS. Nisam se čuo ni s Gamberinijem, ali pokušat ću opet." (Rumunj Adrian Mutu, o pokušajima da uoči utakmice s Italijom telefonski zafrkava znance Lucu Tonija i Alesandra Gamberinija, ali telefoni su im bili isključeni)

"Nama je u Poljskoj glava već na Euru 2012. Kad budemo domaćini, cilj će nam biti jedno od prva tri mjesta." (Zbigniew Boniek)

"Svaka čast, Borriello, tvoja Belen tuče sve s 10:1." (Antonio Cassano, o djevojci suigrača Marca Borriella)

"Moji igrači ponavljaju da im se golgeterska forma može vratiti u svakom trenutku. Drago mi je, ali taj trenutak nikako da nastupi." (Francuski izbornik Raymond Domenech )

"Odmah nakon pobjede Nizozemske nad Italijom od 3:0, okladio sam se s poljskim prijateljima da će Azzurri osvojiti ovaj Euro." (Zbigniew Boniek)

"Mogla bi to biti vrlo otvorena, zanimljiva i zabavna utakmica, lijepa za gledati. Neću imati što kome zavidjeti, jer ću je gledati iz prvog reda." (Raymond Domenech uoči utakmice s Nizozemskom)

"I prije no što je udario loptu, znali smo da će lopta ući." (Henrik Larsson o golu Ibrahimovića Grčkoj)



| komentari (11) | print | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.