lipanj, 2007  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Lipanj 2007 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga

-->eo...ovdje..budem...pisala..tj.
stavljala..clanke...o.modi...itd..itd..hehe

-->a..vi onak...komentirajte..sta vas..zanima..
jer..che bit...puno...postova..

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

četvrtak, 07.06.2007.

Jesenski trend za urbane djevojke

Najpoznatiji američki modni dizajneri poput Stelle McCartney i Marca Jacobsa osmislili su jesenski look za modernu urbanu ženu.Iako financijske mogućnosti, te dostupnost ovim dizajnerskim odjevnim predmetima na našim prostorima ostaju upitne, ovim jesenskim kombinacijama ne može odoljeti ni najmanje estetsko srce.

Američki dizajneri u prvi plan stavljaju naglasak na boju i individualnost, te popratnim detaljima začinjavaju konačni look.

U igri je oduvijek aktualna crna boja, zlatna koja je svoju svjetlucavu karijeru produžila u još jednu sezonu, te jarke čiste boje tkanina bez upotpunjavanja motivima. Upravo se taj nadomjestak za zanimljivom tkaninom nadoknađuje kroz modni detalj, bio to šešir ili torba.

Magična torba u svojoj megalomanskoj dimenziji je "stvar" koju definitivno trebate držati u ruci. Dakle, zaboravite na dečka i jesensku romantiku popraćenu tonovima lišća u parku, i zakoračite asfaltom kao prava urbana djevojka s ogromnom torbom u ruci. Bez previše razmišljanja možete zaključiti da dečki dolaze i odlaze, a kvalitetne torbe zauvijek ostaju.

Potrudite se da vas ne ponese njena dimenzija, te da od nje poželite napraviti putnu torbu. Ona mora imati taj zgužvani štih praznine i lakoće.

Djevojačkim balerinkama stanite na kraj, a visokim platformastim petama se pretvorite u urbanu ženu. Jesen ne traži skakutanje po livadama, već određenu težinu laganog i profinjenog koraka na visokoj nozi. Dizajneri predlažu model "oxfordice" koja svojom univerzalnošću ide u korak sa svakom odjevnom kombinacijom.

Svoj D na jesenski dizajn stavila je dobra stara "dolčevita". Udobna, topla i mekana idealan je odjevni predmet uz suknju ili hlače.

- 15:14 - Komentari (2) - Isprintaj - #


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.