12

subota

srpanj

2014

TMI TAG + PAR SAVJETA OD SUMMERHOLIC + WHAT IS IN MY BAG

Zdravo cure, evo nam još jednog posta. Dugo sam razmišljala o čemu da pišem jer imam toliko puno ideja. Što se tiče mene, ovaj blog me jako veseli. Ja se razveselim kad vidim npr. nove komentare, kojih je, usput rečeno oko 25 što je stvarno ludo i hvala vam na tome od srca. Zadnjih dana je vruće. Vratila sam se s ljetovanja, bila sam u Omišu. Jako sam se dobro zabavila. Upoznala sam Olivera. Oliver je jedan kjut dečko iz Kanade, ali su mu roditelji iz Omiša pa zna hrvatski.. Govorio je nešto da su se njegovi tamo odselili zbog posla, ali znate, nisam baš pazila. Važnija stvar od slušanja Olivera je svakako gledanje Olivera, haha. Uglavnom, izmjenili smo brojeve i danas mi je napisao poruku. Glumila sam da sam ljuta što se nije istog dana javio, a on je počeo s opravdanjima, haha. Bila sam i u shoppingu rano ujutro, kupila sam si kupaći i neku ljetnu haljinu. Cijeli dan se izležavam a navečer idem van s najboljim prijateljicama.



U današnjem postu očekuje vas jedan tag kojeg ste svi slobodni napraviti meni u komentar, zatim par savjeta i što je u mojoj torbi wave
Na kraju još mala anketa i razultati prošle ankete, pa krenimo..

1) TMI TAG

1. Što imaš na sebi?
Trenutno imam dugu široku majicu i dole sivu trenirku.
2. Da li si ikada bila zaljubljena?
Naravno da jesam, i sada sam hihi..
3. Jesi li ikada imala težak prekid?
Pa moja je politika da nijedan raskid nije baš ono whatever, ali da, jedan je bio posebno težak kada sam ga morala ostaviti zbog najbolje prijateljice, bivše točnije.
4. Koliko si visoka?
Visoka sam oko 173+ cm, možda oko 175 :-)
5. Koliko imaš kilograma?
Imam oko 55 kilograma.
6. Da li imaš neke tetovaže?
Ne, nažalost.
7. Imaš li pirsinge?
To nemam, nije mi lijepo. :/
8. OTP (Omiljeni Online Par)
Spencer i Toby iz Slatkih malih lažljivica *-*
9. Omiljena serija?
Orange is the new Black.
10. Omiljeni bend?
Hmm.. teško pitanje. One Direction,Imagine Dragons i 5SOS .. :-)
11. Da li ti nešto nedostaje?
Da, dečko, jaaako:c
12. Omiljena pjesma?
Let her go..
13. Koliko imaš godina?
16.
14. Horoskopski znak?
Lav *roar* haha..
15. Kvaliteta koju tražiš u partneru?
Iskrenost!
16. Omiljeni citat?
"Don't be like rest of them, darling." - Benson
17. Omiljeni glumac?
Dylan O' Brien *-*
18. Omiljena boja?
Crna ako se računa, ako ne onda plava :-)
19. Glasna ili tiha muzika?
Glasna uouououououo.
20. Gdje ideš kad si tužna?
Ostajem u sobi i isplačemse.
21. Koliko ti drugo treba da se istuširaš?
Ovisi koliko imam vremena, uvijek iskoritim maximum.
22. Koliko ti vremena treba da se spremiš ujutro?
Oko 30 minuta..
23. Da li si ikada bila u fizičkom sukobu?
Da hihi..
24. Turn on?
Smisao za humor, def.
25. Turn offs?
Previše dlaka :S



26. Razlog zbog kojeg si napravila blog?
Htjela sam pomoći i uživam u pisanju.
27. Strahovi?
Pauci, aaa..
28. Posljednja stvar koja te je rasplakala?
Nisam sigurna..
29. Posljednja osoba kojoj si rekla da ju voliš?
Mama hihi.
30. Značenje imena bloga?
Moj blog je ono što i naziv :-)
31. Posljednja knjiga koju si pročitala?
Greška u našim zvijezdama :(
32. Knjiga koju trenutno čitaš?
Trenutno ništa ne čitam.
33. Posljednja serija koju si pogledala?
Salem.
34. Posljednja osoba s kojom si pričala?
Mama.
35. Odnos između tebe i osobe s kojom si se zadnje dopisivala?
Najbolje prijateljice.
36. Omiljena hrana?
Pizza yay.
37. Mjesto koje želiš posjetiti?
New York
38. Posljednje mjesto na kojem si bila?
Kuhinja, bahaha smokin
39. Da li ti se netko sviđa?
Yes :3
40. Posljednji put kad si nekog poljubila?
Prije par sati, mamu u obraz.
41. Posljednji put kad te netko uvrijedio?
Sinoć.
42. Omiljeni slatkiš?
Buenoo.
43. Instrument koji sviraš?
Ne sviram ništa..
44. Omiljeni komad nakita?
Jedne srebrne naušnice.
45. Posljednji sport s kojim si se bavila?
Rukomet.
46. Posljednja pjesma koju si pjevala?
Don't stop - 5sos
47. Omiljeni chat?
Intimni kviz.
48. Da li si ga ikada koristila?
NEE belj
49. Zadnji put da si nekom spustila slušalicu?
Danas, hehe :-3
50. Tko bi trebao odgovoriti na ova pitanja?
Svi koji žele.

Eto, to je to što se tiče taga. Jako je velik i nadam se da ćete pročitat, ima puno informacija o meni i nadam se da će vam nešto od ovog biti zanimljivo i da ćete zapamtiti nešto pa da se pitanja ne ponavljaju. Sada prelazimo na drugi dio posta.

2) PAR SAVJETA OD SUMMERHOLIC

Okej znači ljeto je, svi se super zabavljaju. Uz pusto zabavljanje dolaze nova upoznavanja. Što napraviti kad je tu neki novi, kjut dečko? Evo vam par savjeta od mene, govorim iz iskustva i da riješimo tu dilemu zauvijek. Kako osvojiti dečka? Uz 5 jednostavnih koraka.

1. BUDI SVOJA - Budi svoja i ne srami se. Smij se na ono što ti je smiješno, zabavi ga, pričaj o stvarima koje su tebi zanimljive i ne trudi se biti netko ili nešto što nisi.
2. KAD BI BAR.. - Uvijek upali ona stara fora: Kad bi bar netko mene sad odveo na sladoled... Kad bi bar netko sad meni ubio dosadu i tako. Uvijek upali i mislit će da si slatka.
3. HIGIJENA - Obvezno uvijek budi čista, mirišljava, pazi na higijenu i imaj poseban parfem. Parfem je jako bitan jer će ta pamtiti po mirisu, ako ti prođeš negdje a on poslije tebe, čim osjeti miris znat će da si ti ovuda prošla i bit ćeš "tražena."
4. SELFIE - Priđi mu i reći jesi li za selfie, uvijek će pristati i imat ćeš uspomenu, nakon toga možeš pitat kao njegov broj da mu pošalješ sliku samo da izvučeš broj, ako te baš sram kaži da ste se ti i prijateljica kladile koja će skupit više slika sa ZGODNIM dečkima ovog ljeta. Naglasi ZGODNIM. Metoda uspije.
5. SAMOPOUZDANJE - I ne boj se. Imaj samopouzdanja prići, pristati na izlazak i tako. Ako nisi baš nešto dobra u tome uvijek možeš vježbat ispred ogledala. Uspjet ćeš. Dečko je tvoj.



3) WHAT'S IN MY SUMMER BAG TAG



Ono što je u mojoj torbi je vrlo površno, napisat ću samo 5 najbitnijih proizvoda (:

1) SACHAJUAN OCEAN MIST
Ovaj proizvod mi je donijela najbolja prijateljica iz Španjolske. Jako je koristan i dobar poslije mora. Radi se o proizvodu koji služi za ispucalu i slanu kosu. Oporavi mi kosu jako brzo i to meni nešto najbitnije.


2) NIVEA SUN PROTECT
Ovo je ono osnovno što moram imat. Ova krema za sunčanje mi nekako najviše odgovara i jako mi je dobra. Nisam izgorjela nijedan put otkad ju konzumiram i stvarno sve pohvale. Ona je nešto bez čega ne idem na plažu nikako.


3) MAX FACTOR MASTERPIECE VODOOTPORNA MASKARA
Ova maskara je stvarno nešto super. Uvijek je sa mnom u torbi i podnosi super vodu. Ne znam točno koliko košta, ali je jako korisna i uvijek mi pomogne održat oči slatkim i tamnim uz svu tu vodu koja prska sa strane. Nanesem ju prije ulaska u vodu i izdrži mi ostatka dana na plaži.


4) SUNGLASSES
Normalno, sunčane naočale. Nema se tu što reći. (:


5) THE FAULT IN OUR STARS - BOOK
Kad se iskupam i završim s uživanjem, ono što volim je nabit slušalice, jest breskvu i pročitat dobru knjigu. Knjiga koju ja uvijek nosim na plažu iako sam ju sto puta pročitala je definitivno THE FAULT IN OUR STARS. Tko god ju nije pročitao ne zna što propušta, odmah pročitajte.


MOJE PITANJE ZA VAS : ŠTO JE U VAŠOJ TORBI?

4) ANKETA
U prošloj anketi pobijedila je pizza, yaay.
Pitanje sada : LJETO VS. ZIMA , odgovori u komentar (:
I hvala svima na lijepim komentarima volim vas najviše na svijetu :)

datum: 12.07.2014.
uvjet za sljedeći post: 20 komentara
post napisala: Summerholic


11

petak

srpanj

2014

HELLO THERE, CUTIES! + 2 EASY OUTFIT & MAKE - UP IDEAS + KRATKA ANKETA



Zdravo svima !
Ovo je jedan fashion & beauty blog, da skratim.
Što će se događat na ovom blogu je slijedeće : Ja ću vama pisati modne savjete, savjete u vezi škole, savjete u vezi ljubavi, pisat ću o njezi kože, njezi tijela, općenito o svemu a ponekad i o mom životu. Ovo će biti vaše utočište da pobjegnete od svega i ne brinete o ničemu do kraja dok ste na ovoj stranici. Blog je još u rasulu. Vidite, imamo miša Mašnicu, leteće krafne i kišu haha. To sve nekako opisuje mene. Ja sam uvijek u dubini tužna, stalo mi je do vanjskog izgleda i oboožavam jesti. Uglavnom ja se zovem Ema i to je jedino bitno za početak. Kasnije ćemo se još bolje upoznati.. Ostavite mi obvezno dolje u komentarima mišljenje o svemu ovom i ideja za novi post. Hvala puno unaprijed.




Današnji post bit će kao što vidite moja poruka dobrodošlice i jednostavne kombinacije i make - up uz njih :-)
Pa.. da krenemo s tim djelom :-)

1) EASY BUT BREEZY



Ljeto je, istina, ali zar to znači da ne možemo kombinirati ljetnu odjeću s zimskom obućom? Ne!
Svakako se možete opustiti, curke moje. Evo jedan brzi outfit u zadnji trenutak. Za gore možete odjenuti neku bijelu majicu, samo skoknete do dućana i nabavite si ju. Obična bijela majica s printom, može bit markirana ili ne, sasvim svejedno. Dolje samo običan crni šorc, ako vam je dosadno i omalile su vam crne duge hlače, lako možete napravit šorc od njih o čemu ću pričat u jednim od sljedećih postova. Nakon tog jednostavnog vrha, dolje samo Marte ili bilo koje druge čizmice. Izgledat ćete retro ali opet jedinstveni.



Uz ovaj outfit, najbolje ide neki jednostavni a tamni make - up. Odabrala sam ovaj jednostavni u četiri koraka. Sve što je potrebno je malo dobre volje ili kist/tuš, ovisi kako tko voli. U par laganih poteza izgledate svježe i spremno, uživajte.

2) SWAGGY


Još jedan jednostavni outfit. Što se tiče topa, samo obična crna uska majica. Ne mora čak biti niti pretjerano nova, nađite neku crnu majicu u kojoj ćete izgledat 'suncu privlačno'. Ono što dolje možete obuć je lagani šorc, najbolje bi bilo neki s jeans uzorkom. Dolje sve to 'začinite' s privlačnim crnim starkama/vansicama ili općenito s patikama koje slično izgledaju. Ovaj outfit bi izgledao pre običan da nemate tajno oružje. Oko struka si zavežite neku kariranu košulju ili trenerku, najbolje s upečatljivim bojama. Izgledat ćete totalno swaggy i spremno za dobar izlazak.



Evo također još jedan make - up koji imam za vas, samo se ovaj fokusira na obrve. Kad veća imate tako takav 'opasan i taman' izgled, morate si potamnit i obrve. Potrebno: olovka boje kože, kist i četkica za obrve. Prvo što morate jer posvijetlit dio ispod obrve da ispadne u skladu s kožom. Nakon toga četkicom i crnom bojom/tušem potamnit obrvu i nacrtat je, a na kraju četkicom proć po obrvi jer nitko baš ne voli čupave obrve, budimo iskreni.

Eto ti bi bilo to, nadam se da vam se ovaj dio svidio.

Za kraj jedna anketa. U slijedećem postu hrana koju vi odaberete bit će hrana tjedna, birate između:

1. HAMBURGER
2. PIZZA
3. ČOKOLADA

U komentar ostavite broj s pjesmom koju mislite da treba pobijedit.

I sad me ovo podsjetilo svjetskog prvenstva, sretno Argentini i Njemačkoj, neka bolji pobjedi :-)
NE ZABORAVITE OSTAVIT KOMENTAR, HVALA

datum: 11.7.2014.
post napisala: Summerholic


Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.