Oglasi virovitica drva - Pravi datiranje

utorak , 22.01.2019.

Iskra - prodaja drva za ogrijev










Click here: Oglasi virovitica drva






Regionalni pregled oglasa po gradovima vam omogućava brzu provjeru što se prodaje, a što kupuje u vašem gradu. Obiteljska kuća, nalazi se u Ulici Zrinski vrt, Kuća se sastoji od prizemlja i kata. Daljnjim korištenjem Index Oglasa, suglasni ste s korištenjem kolačića.



oglasi virovitica drva

Regionalni pregled oglasa po gradovima vam omogućava brzu provjeru što se prodaje, a što kupuje u vašem gradu. Radijatori su u svim prostorijama. Na katu su tri sobe i druga kupaonica. U prizemlju: predsoblje, kupaonica, kuhinja, dnevni boravak na povišenoj etaži.



oglasi virovitica drva

Prodaja drva za ogrjev Zadar - Svoje oglase u grad Virovitica možete besplatno predati nakon registracije putem svojeg korisničkog sučelja.



oglasi virovitica drva

Obiteljska kuća, nalazi se u Ulici Zrinski vrt, Kuća se sastoji od prizemlja i kata. U prizemlju: predsoblje, kupaonica, kuhinja, dnevni boravak na povišenoj etaži. Na kat se ide stepenicama na otvorenu galeriju sa koje se vidi dnevni boravak. Na katu su tri sobe i druga kupaonica. U podrumu kuće nalaze se dvije manje i jedna veća prostorija s mogućnošću uređenja po vlastitom ukusu. Uz kuću se nalazi i garaža. Iza kuće je ograđeno dvorište i nova drvarnica. Grijanje na na kruta goriva - drva - kaljeva peć ili na centralno grijanje. Radijatori su u svim prostorijama. Prije par godina je promijenjen crijep i postavljeno centralno grijanje i klima. Kvalitetno je građena - sendvič zidovi. Kuća se nalazi u jednoj od najljepših ulica i lokacija u gradu. Ulica je slijepa i kao takva slabo prometna, te pogodna za obitelj s malom djecom. U blizini sportski tereni. Kuća je udaljena svega 5 min hoda od centra grada. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem Index Oglasa, suglasni ste s korištenjem kolačića.



Kant Traka Pvc Visoki Sjaj sa ljepilom (Cemse d.o.o. Sarajevo) 10 eura
Prije par godina je promijenjen crijep i postavljeno centralno grijanje i klima. Daljnjim korištenjem Index Oglasa, suglasni ste s korištenjem kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Sa desne strane možete suziti izbor oglasa te odabrati željenu kategoriju. U prizemlju: predsoblje, kupaonica, kuhinja, dnevni boravak na povišenoj etaži. Mjesto rada: KLANA, PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA Broj traženih radnika: 5 Razina obrazovanja: Završena osnovna škola Srednja škola 3 godine Srednja škola 4 godine Uvjeti na radnom mjestu: Rad na jednom mjestu Radno iskustvo: Nije važno Vrsta zaposlenja: Na određeno; povećan opseg posla Radno vrijeme: Puno radno vrijeme Smještaj: Nema smještaja Poslodavac: Drvna industrija KLANA d. Na katu su tri sobe i druga kupaonica. Kuća je udaljena svega 5 min hoda od centra grada. Svoje oglase u grad Virovitica možete besplatno predati nakon registracije putem svojeg korisničkog sučelja. Na kat se ide stepenicama na otvorenu galeriju sa koje se vidi dnevni boravak. Obiteljska kuća, nalazi se u Ulici Zrinski vrt, Kuća se sastoji od prizemlja i kata.

[Omegle video chat Hrvatski. Najbolji svjetski video chat.|Sexi mame|Posao u austriji forum 2017]






Oznake: prodaja, drva, za, ogrjev, zadar

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.