ovo ću reći samo vama

ponedjeljak, 30.06.2008.

Gotovo je,gotovo (napokon)...

Da je kojim slučajem na Euru 2008 bila odigrana još jedna utakmica poludio bih. Srećom pa je sve gotovo.Španija je prvak, zasluženo, mora se priznat...Sada ja komentiram (kratko) svih 16 reprezentacija na Euru 2008:

Švicarska-domaćin koji se na moje zaprepaštenje držao dosta dobro, ali su ispali nakon drugog kola...
Češka-kakav nesretan poraz su doživjeli od Turske. Šta li bi bilo da je Fjortfeld sudio penal kod 2-0 za Čehe?!
Portugal-na svim velikim natjecanjima ljudi dođu kao favoriti i nemogu dogurati ni do polufinala...
Turska-sreća kakvu nisam vidio duuugo... Ipak su igrali srcem i trudili se..što je, je

Austrija-domaćin br.2 , iako su se vatreni dugo mučili s njima na kraju su ispali
Hrvatska-Vatreni su bili među 4 najbolje na Euru, ali nešto više nije dalo da se prođe Turska. Ima vremena, mlad je to tim.
Njemačka-Ako su Bilić boysi razbili Njemačku, koja je finalist, onda je logično da je Hrvatska trebala proći do finala..
Poljska-Njih nikako ne pamtim po bilo čemu karakteristično. Možda samo po vrataru Borucu, koji je bio izvrstan.

Nizozemska-sa kakvom su lakoćom protutnjali grupom , ja sam mislio da su praktički finalisti, ali "okreće se kolo sreće"
Rumunjska-za njih sam vjerovao da imaju snage otići dalje, ali su neiskusni, pa im nije za zamjerit.
Italija-najmrža ekipa na svijetu... nadao sam se da će ispasti...
Francuska-kakvo razočarenje , od finalista SP do zadnje ekipe u grupi...

Španija-kad si prvak sve je lijepo i krasno, pa da ne budem cjepidlaka samo ću reći : "Bravo"
Rusija-jedva došli na Euro, teško prošli grupu, zablistali protiv Nizozemske, i onda se opet ugasili.
Švedska-bio sam uvjeren da neće proći dalje , jer im je prosjek godina u prvi 11 , 34 godine.
Grčka- Fućkaš prvaka koji ispadne u prvom kolu...

Srećom Euro je gotov, pa ću se sada moći posvetiti stvarima malo bolje i iscrpnije... Nije da neće biti sporta, ali će ga biti u umjerenim količinama.
i da Niko Kovač se vratio u repku.( ne znam zašto ga dovlačit, malo je ipak too old), ali ok...:D
Evo slika za kraj:

Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us

30.06.2008. u 00:26 • 0 KomentaraPrint#

petak, 27.06.2008.

Kad nebu dosadi nogomet...

Prvo jedno veliko sorry Plavushici, jer sam malo prenaglio u konstantacijama. ISto tako upozoravam sve blogere pogotovo tkz. Kompliciranu curicu da ću sve njene komentare u kojimaŠtambukicu vrijeđa ili neke druge meni drage blogere, automatski brisati....Svi koji ne žele pisat normalno i kulturno, imaju moj mail na blogu, pa da se razračunamo
Sada malo o temi:
Ako ste gledali oba polufinala Europsokog nogmetnog prvenstva, sigurno ste u jednom trenutku pomislili da se je nešto urotilo i da neda da se utakmice odigraju u miru. Prvo je na utakmici Turska-Nejmačka, Austrijom bijesnila oluja pa je u ITC-u nestalo struje pa sve TV postaje Europe nisu imale signala. Jedino su Al-Jazzera i OTV imali normalan signal. Vjetar je divljao i fan zonom , pa je jedino mala skupina Turskih navijača nadajući se meterološkim promjenama gledalo TV prijenos. Druga utakmica je bila najvlažnija od svih na Euru. Iz neba je lijevalo kao iz kabla, a igrači jadni su pogriješili jer nisu obuli peraje jer je nivo vode u travnjaku bio takav. Svi su bili mokri do gole kože. "Ruski navijači pokisli u oba smisla" by:Božo Sušec...
A sada malo detaljnije o utakmicama:

TURSKA-NJEMAČKA

Njemci su Turke dobili njihovim oružjem-šokantnim preokretom.Turci su poveli, pa je ShwainShwainer (bljaaak) dao gol i izjednačio. U drugom dijelu Klo(Š)e je dove Njemce u vodstvo , a Senturk Turcima donio egal. A onda Lahm matira Rustua Recbera i dovodi Njemce do finala...

RUSIJA-ŠPANJOLSKA

Nadao sam se da će Rusi ponuditi igru kakvom su deklasirali Nizozemce, a Španjolci kakvom su dobijali protivnike u grupi. Ali Rusi su bili užasni. Arshavin je bio neprimjetan, jer nije mogao da se okrene , a da ne spominjem eventualno upošljavanje nekog igrača. Španjolci su dobili 0-3, i više nego zasluženo , jer su dali 3. lijepa gola, a Rusi nisu ponudili, ama baš ništa...

Dakle finale Njemačka-Španjolska..Hmmm, bit će gusto. Ja ipak dajem prednost Njemcima, iako ne navijam za njih. Kako sam već pogodio rezultat Turska-Njemčka, evo da probam i ovdje 2-2 i onda će Njemci dobiti na penale...
Samo da suđenje bude na normalnom nivou, pa da se lagano oprostim od Eura i na miru ostanem pisat o koještarijama...
Moram još samo reći da svakakvih reklama ima u ovo "nogometno vrijeme", prvo ona: "I want your son in my team for 10 milion euro", i onda ona "Ne razumim ja tebe ništa, dobili ste Hrvatsku!"... Prvo liku nije kriv menadžer već njegova nedoškolovana majka, još ga režiser na kraju začini , kad naiđe onaj menadžer onaj nešto galami. Ono debilana teška!!! I još ona "Čisti bombončić", baš nigdje veze! Živjela Žuja, Karlovačko će živjeti kad smisle normalnu reklamu.....

Image Hosted by ImageShack.us

27.06.2008. u 00:56 • 24 KomentaraPrint#

utorak, 24.06.2008.

Četvrtfinalni sumrak favorita!

Prvo molba, da moj blog podržite na ovoj stranici , jer trenutno sam na naslovnici, ali nemam ni jednog glasa.
Sada da počnem o temi. Četvrtfinalni ogledi 8 najboljih na Evrposkom prvenstvu su iza nas, a jednom se rječju mogu nazvati "Sumrak favorita", jer je jedina Španija od favorizovanih momčadi nastavila natjecanje. Sada ću analizirati svaku utakmicu.

PORTUGAL-NJEMAČKA
Njemci,kojima je Hrvatska održala nogometnu lekciju su očito shvatili da je "vrag", odnio šalu, i da se zaradi opšte euforije u Njemačkoj, valja potruditi da dobiju Portugal.A Portugalci, vječito umišljeni, misliše da su u polufinalu, pa su im Njemci dali 3 gola i otišli dalje. Jedino mi je drago, jer onaj Ronaldo više neće igrati na EP-u, a ni u Portuglau ga nevole zbog "zanimljive" geste koju je poklonio navijačima nakon utakmice.

HRVATSKA-TURSKA
I dalje peče rana , koja će vječito ostati memorisani u glavi svakog ljubitelja "Billić-boysa". Šta reći! U 119. minuti pogodak, ali minut nakon toga Turci uzvraćaju. Nakon tog psihičkog šoka, Hrvati su izgubili koncetraciju i promašili čak 3 penala.
Turci, 100% slabija ekipa, neuvezanih paseva, pogrešnih dodavanja, ali nezapamćene nogmetne fortune, idu dalje. Hrvati bez ijednog poraza napuštaju Europsko prvenstvo..Ali tako je to!Dok jednom ne smrkne drugom ne svane

NIZOZEMSKA-RUSIJA
Ovo je najjasniji primjer da kad se neka ekipa ufura, da će obavezno ispasti. Šminkerska postava Nizozemaca, istrčala je na travnjak, uvjjerena da će od jedva prolaznih Rusa, dobiti samo lakše rastrčavanje.Ali su ih Arshavin,Semak, Pavljučeno i ostali dobro namučili, a Hidinkka, imenovali najvećim izdajnikom Nizozemske nacije u povijesti. Nizozemcima je ostalo još samo da prate kako ih Rusi, nadigravaju.

ITALIJA-ŠPANIJA
Umirovljenički tim ITalije, došao je na nikad više motiviranu Furju, koje je samo čekala da napokon prođe dalje od četvrt finala. A Talijani su kao i uvijek branili svoja vraa sve do penala, očito vjerujući svom čudotvorcu Buffonu, ali od većih ima veći,tj, od Buffona je veći Casillias, koji je Azzure bacio u očaj.

Slijedeće na šta se želim osvrnuti je suđenje. Nikad gore, usitinu. Neznam je li UEFA ove sudce, tražila na placu ili gdje, jer su u nekoliko utakmica sudci promjenili rezultate, pa čak i izbacivali neke ekipe.
Finale će suditi Rossetti, da, da ! Nemogu se čudom načuditi, da čovjek koji je prevido 3 penala na dosadašnjem takmičenju dobije finale. O zaboga, ta UEFA lupa ko Maksim po diviziji!

Evo moje prognoze:

Njemačka-Tuska= 3-2- Turska bajka se bliži kraju..Teško je 4. puta prodati istu foru, pogotovo kad ti je 8 prvotimaca oszlijedeno ili suspendirano.
Španija-Rusija=1-2- Rusi nikad više ekpanizirani, učint će sve da izbace favorite...

Nadajmo se dobrim utakmica.
Još jednom blogerica.com-podržite me!!!

Turci vjeruju:"Bajka se nastavlja i protiv Njemačke"
Image Hosted by ImageShack.us


Rusi se s pravom nadaju da će njihov junak Arshavin odvesti njihovu repku do finala:
Image Hosted by ImageShack.us


Njemci se uzdaju uumijeće Ballacka,Klosea i Schwainsteigera:
Image Hosted by ImageShack.us


Španjolci su uvjereni , da će ih , u slučau jdanaesteraca Casillas popeti na krov Europe:
Image Hosted by ImageShack.us


24.06.2008. u 22:56 • 16 KomentaraPrint#

petak, 20.06.2008.

Nepravda stoljeća!

O moj Bože! To je sve što sam rekao nakon pokodka Turčina kojem neznam ni ime u vjerovali ili ne 122 minuti i 32 sekundi zabio gol. Ivan Klasnić je u 119 minuti zabio gol i onda je onaj prokleti Talijan produžio produžetak.Hrvatska i Turska su se dugo nadigravali, ali se u svakoj sekundi vidjelo da su Hrvati puno bolji od Turčina. Sve se otezalo i sve sam ja to proživljavao. Ali sam ostao u šoku,nevjerici...Izvodili su se i penali. Ali su Bilić boysi nakon ovog psihološkog šoka jednostavno izgubili koncetraciju , tako da su od 4 penala promašili 3 i to je bilo to...
Kakva nepravda! Jedna zemlja koja je Njemačkoj održala nogometnu bukvicu, sada od jednih igrača koji se provlače kroz iglene uši već nekoliko utakmica, idu dalje. Ali valjda je i to dio nogometa. Tri utakmice i poraz, to je račun nakon podvlačenja crte .Račun Turske:pobjeda, poraz, pobjeda i nepravedna pobjeda. Ja se jedino nemogu oteti dojmu da su Turci u 121 minuti daju gol, zahvaljujući navodnom "produžetku" koji apsolutno nije imao zašto biti, jer nit je bilo izmjena nit većih prekida.Ali tako je to! Još je Bilić bio na rubu živaca nakon što je 2 minute tražio izmjenu, ali onaj španjolski drek zvani Gonzales, nije dao. Koja me je euforija zahvatila nakon Klasnićevog gola, a onda ŠOK! Tragično je da prođe ekipa , koja je izgubila od Portugala, a ne prođe Hrvatska.
Evropsko prvenstvo, sa Hrvatskom ili bez nje, ide dalje. u finalu su Njemci 100 % jer nema šanse da se ovi Turci oporave, nakon ovog maratona, u kojem ih je Hrvatska nadvisila u svakom pogledu, jer je HRvatska imala 2-3 100% šanse .
Izjava Slavena Bilića:"Bili smo bolji, ali da smo mi zabili gol onda bi Turci rekli da je nepravda, ali nemam ništa zamjeriti svojim igračima"
Slaven Bilić je legenda, i bila bi strašna nepravda da ga se smjeni, jer je on taj koji je Hrvatsku doveo na prag "4 najbolje", ali su se Turci na mala vrata progurali ispred,
Kao što vidite post pišem u 23:45, što znači da sam još pod dojmom svega ovog.Ali kad se pogleda cijelo evropsko prvenstvo,Hrvatska je bila bolja od Turske, Njemačke i brojnih drugih, ali dio nogometa je i sreća,koju Hrvatska u ovoj utakmici nikako nije imala...
"Bilić boysi hvala vam na zajedničkom osjećaju ponosa"

Image Hosted by ImageShack.us


20.06.2008. u 23:31 • 6 KomentaraPrint#

srijeda, 18.06.2008.

Kako na blog.hr?

Evo sada nešto od mene, što nema nikakve veze sa nogometom i Evropskim prvenstvom. Malo sam pratio na blog.hr siteu i vidio sam kako ljudi dolaze na naslovnicu, zato sam odlučio napraviti mali priručnik pod nazivom "Kako na blog.hr"
Dakle , evo šta treba raditi a šta izbjegavati:

1.Pišite o stvarima koje pale šire narodne mase, npr. "Thomspon i ustaštvo", "Severina se umalo udala" i te stvari.

2.Pišite ponekad o bezveznim stvarima kao što su : "Koji broj cipela nosi Žutokljunac","Dlaka na mom tepihu"

3.Što više slika, fotografija, crteža,grafika , jer "S manje slova, više slika sve to treba prodat"

4.Cure izbjegavajte praviti kategoriju tkz."Toše blogova", jer ih ima 10000 i niko ne čita postove, kao što su:"Anđele jedini"

5.Nikad, baš nikad ne pišite o emo sranjima, i postove kao što su : "Jebo te život ja se ode ubit"

6.Ako ste bili u Afganistanu, Trstu, Ivanić Gradu, slikajte i to objavite, mislim da se to ljudima čita i gleda.

7.Nemojte psovati jer to vam neće objavit.

8.Post mora imat orginalno ime, ne ad neke :"Hej ljudovi..." ili "Eeej evo me", jer to kad vidim oću da se iznesvjestim.

9.Fan blogovi su smeće.Mislim barem ja nikad ne bi išao na "Fan blog Sanje Tahirović"

10.Obavezno neki fin dizajn, tipa oni koni što hodaju po plaži ili zaljubljeni par kako se ljubi u sutonu.

11.Malo tendecioznosti nikom ne škodi, pa napišite post, tipa :"Znam kakve gaće nosi Lorena Renko"

12. Kada već pišite politički aktivne postove, neka budu zanimljivi tipa:"Ima li Jadranka Kosor tajnika umjesto tajnicu"...


A sada ja ovo džaba piše, ako mi administrator ne stavi ovo na blog.hr, pa niko ne bude čitao...
I još da vam kažem da sutra idem u Tuzlu, tako da me ne očekujete , ali možda čak i stignem pa napišem vam nešto....

Image Hosted by ImageShack.us

18.06.2008. u 22:48 • 7 KomentaraPrint#

utorak, 17.06.2008.

Hrvatska demonstracija moći!

Na nezaustavljivu "Bilić boys-vatrenu"-mašineriju naletili su i Poljaci. Zemlja istraumtaizirana komunizmom i nije se predstavila u najboljem svjetlu. A možda i je, ali je Bilićeva druga postava, bila suviše jaka. Iskreno, očekivao sam 0-0 na kraju utakmice, ali je Ivan Klasnić u 52. minuti Boruca matirao i Hrvatsku doveo u poziciju možda jedine reprezentacije koja će u drugi krug ponijeti maksimalnih 9 bodova. Ova večerašnja utakmica fascinatna je u pogledu motiva i želje, čak i igrača koji vjerovatno neće dobiti priliku da zaigraju do kraja šampionata, da zadrže dobru atmosferu u ekipi.
Slijedeća misija za Hrvate su eksplozivni i divlji, uvjetno rečeno, Turci. Oni su sinoć u "apaurin" završnici nakon 2-0 vodstva ekipe Češke, preokrenuli rezultat na 2-3. Krivac:Cehc, koji je kod 2. gola spustio loptu Kahveciju na nogu.
Čega se bojati?
Kod Turske samo njihovih blisatvih trenutaka, koji ako bljesnu 2-3 puta mogu u 10 minuta odlučiti pobjednika
Ko je najbolji igrač?
Najbolji Turčin je sigurno Nihat Kahveci , koji je Turski Modrić, znači asistent no.1.
Mane?
Mane Turske je želja, u kojoj često izgore. Dolazi do nekontrolisanih tumbanja pozicija koje ne završi dobro.
Povoljnosti?
Povoljnosti Hrvatskoj su svakako 2 žuta kartona njihovom glavnom kreativcu Mehmetu Aureliu,a i crveni karton prvom vrataru VOlkanu Demirelu.
Kako igrati?
Igrati treba smireno i koncentrirano i ne pustiti Turcima da "Vatrene" stjeraju na njihovu polovinu.
Koji će rezultat biti?
Ah, ja u skladu najboljeg eksperta , priželjkivam 2-0 pobjedu Hrvatske, golove će postići Šimunić i Kranjčar.
Dakle, sada su prvih jedanaest(izuzev Ćorluke, Pranjića i Rakitića) , imali dobrih 8 dana odmora, kojeg trebaju iskoristiti protiv dobrane izmučenih Turaka.
Neće biti lako...
Ali ja vjerujem da je Hrvatska znatno kvalitetnija i da će to i pokazati nezgodnim Turcima.
Samo još moram istaknuti Vedrana Runju, koji je sjano parirao Pletikosi i istaknuo se kao alternativa za "ne daj Bože"
Evo par slikica:
Image Hosted by ImageShack.us


i Vedran Runje:
Image Hosted by ImageShack.us

17.06.2008. u 00:00 • 1 KomentaraPrint#

nedjelja, 15.06.2008.

Strašno:BiH bez Hrvatske 2009

Tuga,razočarenje, bijes, očaj...tako su se smjenjivale emocije nakon sinoćnje rukometne utakmice između Mađara i naše selekcije Bosne i Hercegovine. Utakmica se igrala pred prepunom dvornaom Mirza Delibašić u Sarajevu.Atmosfera je bila sjajna. Ljudi su bodrili naše, koji su jurili za konstantnom Mađarskom prednošću od 1-2 gola razlike.No, Islandski MAJMUNI
po imenu Hilnur Leifson i ANton Palson, koji su trebali suditi utakmicu. Prvo su školski odrađen ceplin Mustafića i Stojanovića, okarakterizali kao prijestup, a zatim Mađarima dosudili dva ne postojeća sedmerca u svega 3 minute. No naši su se iapk borili i trudili se pobijediti i ISLANDSKE SELJAČINE i Mađare predvođene vratarem Puljezevićem i Najem. No, stvari su eksalirale, kada je na našem igraču Damiru Doborcu napravljen divljački prekršaj, koji su ISLANDSKI PROKLETNICI okarakterizirali kao probijanje. Naš igrač koji je "probio " odbranu završio je na klupi i sa bolnom grimasom iznešen iz dvorane. U slijedećem napadu ISLANDSKI ŠTAKORI odlučuju se našem beku Mirsadu Terziću dati 2 minute. Ovo je izrevoltiralo 10000 gledatelja, koji su počeli ubacivati predmete na teren. Iako je bila reijč samo o papirima, Mađari i njihovi pomoćnici SMRDLJIVI ISLANDSKI PAR odlaze u svlačionicu i ne žele iz nje izići. Organizator i naš selektor smirili su publiku i zamolili da se smire, kako bi pokušali završiti utakmicu. Ovo je izazvalo ovacije. No, uskoro izlazi i delegat Bjorn Erikson , i obraća se publici, koja cijelo vrijeme njegov kratkog govora, pjevala "BOsnom behar probeharao"
Ovako izgleda nejgovo obraćanje:

Erikson:Dear fans..(Dragi navijači)
Publika: Bosnom behar probeharo mene život razočarao...
Erikson( gleda u publiku vidno uznemiren):Dear handball friends (Dragi prijatelji rukometa)
Publika: svuda behar na nju miriše a ja uzdišem....
Eriskon (odlučno):I am sorry, because I can`t talk with you on Bosnian language, but I am gona try to komunete with you on English...(ŽAo mi je što s vama nemogu pričati na Bosanskom , ali ću pokušati obratiti se na ENgleskom)
Publika:Ovo je Bosna...
Eriskon ( ljutito gleda u publiku ): SO game is closed. (Dakle utakmica je gotova)

Dakle,Bjorn Erikson je prekinuo utakmicu u najvažnijem momentu samo zato što je publika vikala: OVO JE BOSNA!
Nisam mogao vjerovati, da je Erikson prekinuo utakmicu kod rezultata 24:27 za Mađare, kada smo ih počeli lomiti.Imao je još puno mogućnosti.Trebao je isprazniti dvoranu i da se utakmica igra pred praznom dvoranom, no on je ljut što ga niko ne jebe ni 2 % oduzeo nam šansu da odemo na SP. NAš Ruskometni savez podnio je zahtjev da se utakmica registrira sa rezultatom 10:0 za BiH, jer je i Erikson dao izjavu da mu je žao što je prekinuo utakmicu jer je imao još mogućnosti. Mađari su dali izjave tipa:I da se publika smirila mi nebi iuzišli igrati.
Sve je to skupljeno i poslano u EHF...Ostaje nam se nadati , ali šanse su nam jaaako male....

Image Hosted by ImageShack.us



VI STE PONOS DRŽAVE!!!!

15.06.2008. u 20:40 • 3 KomentaraPrint#

subota, 14.06.2008.

Još jedan kućni ljubimac...

Sretan sam što vam mogu reći, da sam dobio novog kućnog ljubimca. Riječ je o malom mješancu Tornjaka. On je jako malo štene, jer nema ni punih mjesec dana života. Iako imam još jednog psa, mješanca jazavčara Bubija, odlučio sam se naći još jednog. Moj 4-godišnji pas Bubi novog psa nikako ne prihavata, stalno cvili na njega ili čak i reži. Tako sam svog novog psa odnio u prostranu,osvijetljenu podrum u kojem sam mu napravio 10 kvadrata igrališta. Naravno izlazi on i van na šetnje uz pratnju salvi laveža mog Bubija. Novi pas (još nema imena), poprličnoj e zaigran i jede sve na što naiđe.
Doživio je i malu nezgodu kada je šapicom zapeo u mišolovku , ali smo bili tu , da mu ukažemo pomoć. Također pas je pravi mali spavalica. Kada god naiđem kraj njega vidim da ili spava ili sam što nije zaspao. Doduše nekad on i zacvili da ga izvedem u šetnju , a ko bi mu odolio. Nažalost morao sam se pobrinuti za nezvane goste na njegovom krznu, naravno : buhe i krpelje. Ali sada je sve uredu. Vodili smo ga do veterinara, koji je rekao da dođemo za nekloiko dana , da mu da cjepivo protiv štenećaka i glisti.Kako je Bubi sa 4 godine vrlo mali i neće više rasti, dok će novi ljubimac biti znatno veći, ne sumnjam da će biti velikih borbi oko vlasti u dvorištu. Srećom imam dosta veliku baštu i voćnjak, tako da im neće biti tijesno.
Novog psa sam dobio od prijatelja, koji je kutiju sa tri šteneta pronašao na poljani. On je nama dao jednog, a ostala su mu još dva. Uzevši sebi jednog, sada je ostao još jedan,tj. jedna jer je riječ o kujici.Ali ne sumnjam da će i ona sebi naći sretnog vlasnika.
Čim sunce ugrije, moram se zajedno sa sestrom bacit na gradnju kućice za psa, a onda i na socijalizaciju novg sa starim psom, a i sa susjedima, koji su zadivljeni izgledom ovog malog bića...Bit će on lijep...Ako bude i kao izgledom lijep u pola kao što je sada, onda će biti sjajn mali "mister"...Sada jede mlijeko, a ponekad i makaron,a mrzak mu nije ni koji zalogaj pite zeljem. Naravno moram paziti na sve u blizini, jer je ufazi jačanja zuba, pa trga sve na što naiđe.Već je stradala jedna stara haljina, stara sveska, i nekoliko sploča od stiropora.
Još uvijek je plašljiv i boji se svega, uključujući i mjaukanja, pljeskanja,naglih pokreta.ZAdovoljan sam što mogu reći da sam ga već naučio da dođe kada čučnem...A još uči da skače kad mu pljesnem rukama (ne preglasno jer onda bježi glavom bez obzira)...
A sada dame i gopsodo ekskluzivno moj novi pas,,,,Uživajte...
Image Hosted by ImageShack.us

14.06.2008. u 19:35 • 0 KomentaraPrint#

petak, 13.06.2008.

Njemci na koljenima...

Da! Ni sam ne mogu vjerovati da je ova generacija Vatrenih uspjela što je malokoja reprezentacija na svijetu uspjela, nanijela poraz velikoj Njemačkoj. Iako sam u prijašnjem postu iznosio svoje nade i želje, ni slutiti nisam mogao da će Bilićevi izabranici, tako uvjerljivo razbiti Njemce. I mene je zahvatilo vatreno ludilo, iako nisam ni Hrvat, a ni u Hrvatskoj, ali sam brate žestok navijač. Prvo zaglvaim 5 minuta prije tekme, u prodavnici u koju sam išao kupiti grickalice i sokove. Ali stignem na početak i počnem gledati. Bog blagoslovio Štimca i Sušeca, njih da nije , praćenje utakmice bilo bi glupo. Koliko se samo Štimac forsira , da bubne koju pametnu kao što je : " Ovo je za žuti fual"...Ali je svejedno legenda.
Odmah se vidjelo da su Vatreni nadmoćni i da igraju na pobjedu. u 24. minuti na milimetarski pas Danijela Pranjića u šesnaestercu se dobro snalazi Srna( odkud on u šesnaestercu belj). Mojoj sreći nije bilo kraja!
Odmah potom vidio sam da se Modrić and com. ne zadovoljavaju samo sa jednim golom, već su cijelo vrijeme napadali. Kranjčar je promašio 2 1000% šanse.No dobro! Kada su se vratili sa odmora, Njemci su dobro stisnula, pa su se Vatreni vratili u odbranu, iz koje su odmah po koncu Njemačkog napada jurišali na njihova vrata. Modrić je čak jednim nezgodnim felšem iznenadio onog lucidnog Lehmana, pa se lopta izmigoljila iz njegovih ruku. E taj ga brate pretjeruje! Lehman obožava izlete na 30 metara, a i ružan je i u tilo i u dušu rofl (što bi rekao Gazda). U 62 minuti centaršut Rakitića (lik sa najboljom zurkom u repki, osim onog liječnika rofl) se odbija od Podolskog ( lik sa najgorom frizurom, izuzev izbornika Češke), i pogađa vratnicu, ali spreman je bio Olić, kojeg ja zovem "metak" i tako opisjuem njegovu nevjerovatnu pokretljivost. Lehman se valjao po golautu, a Olić zatresao mrežu. Ali kako obično biva, Njemci su u 76. minuti poveli putem Princa užasne frizure i još goreg naglaska Lukasa Podolskog.Najviše me iznervirao ono udaranje Leke, od strane Shwainstaigere, ili kako ga ja zovem Shwainshwainera. Ali je srećom dobio direktnog "crvenjku", pa neka u Shwainsteiger-burgu, udara koga želi. Jest da je na kraju sudac Deblekere, prekinuo napad u kojem je "super Luka" , ili ako pitate Sušeca Luka Lukica, jurišao na Lehnmana...
Nakon isteka svih 93 minute, u Klagenfurtu je zavladalo nogmetno ludilo. NA dnevniku je izjavu dao neki lik iz Vele Luke. Jadan sav znojan (riječ je o starijem čovjeku) i ustreptao ne zna ni šta priča....
Zahvaljujući remiju Poljaka i domaćin Austrije, Hrvatska je definitivno na čelu skupine B , i sada ide ili Na Tursku , ili na Češku. Ja preferiram Čehe, ne znam zašto. Sada Bilić treba odlučiti da li se ide na pobjedu ili na remi, ili čak na poraz protvi Poljaka. Nevjerovatno, ali istinito , pobjeda AUstrije nad Njemačkom, izbacila bi Njemce sa EuRa...
Sada slika strijelca Srne:
Image Hosted by ImageShack.us

I legende Bilića:
Image Hosted by ImageShack.us


I za kraj nagradno pitanje:Je li neko možda vidio da je Miroslav Klose igrao ili da je primio i jednu korisnu loptu?belj

13.06.2008. u 02:56 • 4 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 09.06.2008.

"Volim nogomet" i jadna Njemačka

I mene je kao i uostalom cijelu Evropu uhvatila "EURO" groznica. Pratim svaku utakmicu na HTV-u . Oni kao i u toku svakog nogometnog velikog prventsva, prave specijalne emisije. To je super, jer sporta na TV-u bude 8 sati. Ali gorak okus mi ostavi odabir voditeljica. Na Sušeca (mlađeg) i Kovačevića, nemam zamjerke, ali kada sam vidio da Marina Parlov ( bivša ciganka sa Nov@ Lova) i Lana Jurčević. Prvo ona Marina Parlov, nakon jučerašnje pobjede vatrenih kaže:"Ja imam poruku za gospodina Finka: ja nosim crvenu haljinu-takav ste karton trebali pokazati Austrijancu". I ja ostanem sjediti i buljiti u ekran i razmišljati koji ju je crni đavo naveo da tako nešto kaže. Zatim ona pjevo-pleso-glumo-voditeljica Lana Jurčević. VOdi ona onaj kviz "ko zna,zna" i jadna ne zna ni koje pitanje čita pa kaže:" i sada ćemo vidjeti poredak , ali ipak ima još jedno pitanje".
Inače sama emisija je legendarna, još Tarik Filipović imitira Ćiru , pa mi je to jedan od dražih momenata u emisiji.
Sada ću pisati o tome koliko MRZIM Njemačku, Njemce kao nogometaše. Nemogu ni smisliti onog Ballacaka. Jedino što valja u njihovoj reprezentaciji su Podolski, koji je i Poljak, kao i Miroslav Klose. Tu je i Gomes, rođen u Portugalu. Isto tako i Francuzi, koji su odreda uzeli Alžiraca,Senagalaca itd...
Opet želim pisati o Peteru Finku. Koji je to moron! Prvo ne sudi čisti crveni karton Pogatezu, koji je potezao Olića i udario ga, a zatim nekolicinu neposotojećih faulova sudio... Nejasno mi je kako UEfa bira ljude koji sude utakmice. Pa zar ne bi utakmicu trebao suditi neko ko može izdržati pritisak publike, a ne nakon dva žvižduka mijenjati odluku.
Ali Njemačka je iduća misija za Bilić Boyse. Sada oni kupe Poljaka,Čeha, Švicaraca i Austrijanaca. Prokleti bili. Najdraže bi mi bilo da Hrvatska iznabija Njemce 3-0. Naravno treba popraviti igru. Ono što je pokazano u utakmici sa Austrijom , je loše , nadasve užasno. Bilić bi trebao izbaciti neke igrače, kao što je Budan , a prijaviti Sharbinija, koji je dosta brži, a ne kao Budan, koji igra kao da je upravo odigrao 90 minuta, a ne kao da je ušao u igru prije 5 minuta.
Uglavnom, nadam se da će dalje ići Turska,Portugal, Hrvatska, Poljska, Nizozemska, Rumunija, Švedska I Rusija...
Ali teško će to ići....
Uglavnom to je to...... SRETNO VATRENI!

Image Hosted by ImageShack.us

09.06.2008. u 22:43 • 4 KomentaraPrint#

petak, 06.06.2008.

Pomoć oko sapunica...

Ej ljudi. Da i ja sam se sjetio svezati dva posta jedan za drugim. A ovaj post je puno bolji od jučerašnjeg. Odlučio sam napisati 2 scenarija za klasičnu meksiskansku sapunicu, naravno u kojoj se ne zna ni ko pije ni ko plaća. Samo ovaj put umijesto anonimnih meksikanaca, uloge će uzeti javne ličnosti, koje se do besvjesti izšetavaju po red carpetima.
Pa da počenemo...Evo prve

"Lako zaljubljivi mačak"
Marko Grubnić je radnik u automehaničarskoj radnji, čiji je šef Pete Čobanković. Pete vrl i drag, kakav jest posjeduje višemilijonsku imovinu, i par "zakonskih" vila na Viru. Njegovo najveće bogatsvo je njegova posvojena kćer Vedrana Rudan. Kako porodica Čobs, žive u Čljunčićima, zapadno od Iloka, cijelo selo zaljubljeno je u sexy Vedranau. Ipak ona gaji ne upitne osjećaje , prema mačku Grubniću, koji se cijelo vrijeme muči i pati oko karboratora, abs kočnica i felgi.Ali eto ti muke. Marko Grubnić ima djevojku , to je Maja Šuput. Ona pak gaji osjećaje prema Čobankoviću. On je pak nakon strastvene afere sa Lorenom Renko, koja je mama od Vedrane, ostao vjeran svojoj Stefany Hohnjec... KAda Mačak otkrije da je Vedrana u njega zaljubljena, sve da ovo dvoje rastavi uradit će lokalni narko boss Nenad Korkut, koji se često seksa sa Šuputicom, pa će njih dvoje sve učiniti da razdvoje Mačka i Rudanku. Jednom će prilikom pred okupljenom masom na vašaru, Korkut reći mačku, kako mu cipele ne idu uz šešir. Ovo je jako pogodilo mačka, koji umalo da ne izvrši samoubojstvo. Sve završava kad Šuputica i Korkut, šetaju prugom pa ih pregazi voz (istjera im crijeva). Onda će Lorena Renko ponovo se zaljubiti u Čobsa, Stefany Hohnjec otiči u novu farmu, i tako ponovo umiriti malo selo Čljunčiće....A mačak i Vedrana pokrenuti udrugu za zaštitu prava stilista.

Evo i druge:

Super Silva i red Kineza
U jednoj prvoklasnoj kineskoj trgovini tkz. "Wu-ni-Tao-Min-Yon-Gu","Wu-ni-Tao-Min-Yon-Gu", radi zanosna Super Silva.Iako je kineska radnja tih dana imala malo posla, Super silva se snašla, ispunjavajući križaljku, buljeći u plafon ili pišući tekstove za pjesme.
No ubrzo u radnju ulazi njena mrska neprijateljica, radnica u turskom shopu "Ekber bin aklberi" Alka Vujica. Super Silva isfrustrirana jer je Alka Vujica , uzela njena dugogodišnjeg dečka Kiću Slabinca. Oni su prije par godine bile najbolje prijateljice,.U zavodnog Kiću, prva se zaljubila Silva, a Alka je vidjela Kiću kako jedan dan obljubljuje Ljubu Ćesića Rojsa, pa je svojoj Silvi savjetovala da se ostavii belaja. Ali Silvi vrag nije dao mira, pa se opet spandžala sa Slabincem. Tu ubrzo dolazi i Siniša Glumičić, dobroćudni doktor koji je napuhao Filipa Brkića za samo 750 kuna+ kravata gratis.
On je naime Alkin prijatelj, koji će ju posavjetovati da se zbliži sa Kićom. Nakon toga je Super Silvi puklo i ono malo filma, pa je iz Wu-ni-Tao-Min-Yon-Gu istjerala sve Kineza, i zapsojela radnju. Na kraju je ostala sa Kićom. Alka sama. Glumičić sa Rojsom,a Filipa Brkića, udarlila kap tokom komenatrisanja utakimca SP u rukometu ....

ŠTa mislite..Koja je bolja....
Image Hosted by ImageShack.us

06.06.2008. u 00:31 • 7 KomentaraPrint#

srijeda, 04.06.2008.

Par stihova...

Ej, ljudi....
Ovaj post pišem samo zato kako bi ostavio neki trag i kako bi napisao post nakon 5 dana. Prvo želim se zahvaliti posjetitelju iz BOcvane,Kambodže, sa Islanda i drugih zemalja. ( koje možete pročitati klikom na flagcounter na mom blogu). Hvala svima na 2000 posjeta blogu.
Sada nekoliko mojih pjesama. nisu nešto specijalno, jer su pisane u 2 sata poslije ponoći.



Gdje svako plače


Ovo nije od latica svijet
ovdje se samo čeka novi preokret
tvoje suze ovdje malo znače
u ovom svijetu gdje svako plače


Bolje predaj se, iako nas je više
malih ljudi trag se brzo briše
ostaju veliki neki tamo
predaj se dušo, iako je rano


Ovdje rujno vino ne opija nikog
ovo žito zlatno ne hrani svakog
voda bistra tu nas žednim čini
Kako ostati svijetlo u tmini?


Živimo sami, tu na vjetru
sami mi i milioni na svijetu
čekamo tajni znak sa neba
samo to, to što nam treba...


A evo i druge


Zla poenta


Kada okean suza presuši
i kad se moj svijet ko snijeg sa grana sruši
i kad cvijet mladosti brzo uvene
Da li ćeš i tada voljeti mene?


Zar taj bol u duši što nosiš
Hoće li ti pomoći da preboliš
sve ono što je bilo među nama
ili ćeš pustati da te tuga slama


Ne zaboravi da je život filmu sličan
tako općenit i nikome ličan
sve se na kraju sreći bježi
a ispod, uvijek zla poenta leži


i kada svaka pobjeda pirova postane
kad se poraz kao trag na kamenu ostane
čija će ljubav u venam teći
s čim ćeš uvečer u srcu leći


Kasno će biti za početak novi
samo ćeš čekati da te preplave snovi
živjeti možeš od sutra do danas
sanjat, živjeti i misliti na nas...

Image Hosted by ImageShack.us

04.06.2008. u 21:21 • 1 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (3)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (2)
Kolovoz 2008 (4)
Srpanj 2008 (9)
Lipanj 2008 (12)
Svibanj 2008 (9)
Travanj 2008 (18)
Ožujak 2008 (20)
Veljača 2008 (19)
Siječanj 2008 (34)
Prosinac 2007 (13)
Studeni 2007 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Na blogu, će te moći pronaći TV, filmske,muzičke ,sportske kritike. Stvari iz mog grada i moje zemlje. Sve u svemu... Vidjet će te. Obećavam vam, da ako jednom dođete da se nikad nećete pokajati i da će te i u buduće biti stalan posjetitelj ili posjetiteljka bloga "Ovo ću reći samo vama" , na farkoparody.blog.hr
smijeh


Created by Crazyprofile.com


Stari(ali još uvijek zanimljivi) postovi od 04.07.2008
Bilo kuda cirkus svuda
Zločin bez kazne
Kleopatra unosi nemir
Antibosanstvo i kako ga liječiti?
Godine su prošle pune muka
Živi ili izumrli-pitanje je sad!
Američki teror i na Olimpijskim igrama?
Parade pijanstva i kiča...
Izbori u blogerovoj zemlji!
Welcom elijans
Teška sudbina malog Fadila !

ZANIMLJIVE STVARČICE:




Upoznajte Sibija,mog virtualnog ljubimca:





adopt your own virtual pet!




Odkud vi ovdje...





Izjave za pamćenje:

"U Bosni ni lokum nije rahat"
"Bilo kuda korpucija svuda"
"Mito iz srca Ivančice"
"U studenskim domovima je sve Takec Makec"
"Ako ti dođem, pa se vratim"
"Nemoj da moram ustajati znaš da imam hemoroid"