ajme koji tjedan!!

evo da se i ja javim nakon ovako napornog tjedna... 3 kolokvija u jednom tjednu su previše za mene,al čini mi se da, što manje učim,bolje prođem.. i sad ne znam o čemu bi pisala,sigurno ne želite čitat šta sam učila..al u mom životu,onom koji bi trebao biti najzanimljiviji,nema ništa nova... još uvik se natežem s istom budalom,i oko istih stvari..a sve više mi se čini da to nema smisla jer činjenica je da nijedno od nas ne zna šta ustvari želi... mislim da je sašin život najzanimljiviji,tj situacija je toliko napeta,al to će ona pisat kad bude imala vremena..nadam se da ćemo što prije čuti detalje.. ja se idem spremit i idem s jonom na neku tekmu(nemam pojma kakvu).. pusa od vanje :)

17.11.2007. u 16:26 | 1 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  studeni, 2007  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Studeni 2007 (11)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

IMAMO 20 I NAPOKON SMO SE SITILE UZIVAT U ZIVOTU, NO DOBRO, BOLJE IKAD NEGO NIKAD

Nešto podataka o nama

SAŠA
studira ekonomiju u Zagrebu, ima decka 2 godine, al postoji jos netko u njenom zivotu, nismo sigurni sta joj je... misli da je vrijeme da izađe iz monotonije koja se stvorila kod nje, pa ju je ludilo uhvatilo vec neko vrijeme!rolleyes

MATIJA
ona studira u Zadru, engleski i talijanski, buduca stroga profa, pzite se...! i ona je u vezi, ma zamislite, sve dobre su zauzete..haha...zujo mislimo da joj je ptreban ljubavnik, vi ne morate znati zasto, dovoljno je da mi znamo!

VANJA
jos jedna ekonomistica, al s mora, ona studira u Splitu. kaze da se ne bi udavala, al ima "decka" koji trazi ozbiljnu curu... ne znam kako to misli izvesti!nono Vanja, drz ga!

JONA
uskoro, nadamo se ing.građevine... ma sve smo m tak pametne cure... jos jedna zauzeta lipotica u Splitu. s deckom je vec, pazite, 4 god... al vjerujte, dosadi, Jona je svjedok. Zato ona sebi zna zacinit zivot!! cerek