ponedjeljak, 29.05.2006.

...Kaj samo to?...

Naši putopisi...
I nagradno pitanje!

Sveta Magdalena says:
idem pisat post na familiji
Pavica says:
joj supica
Pavica says:
spomeni mene
Pavica says:
da me voliš
Sveta Magdalena says:
normalno da budem
Pavica says:
i da me očeš


Vidi se ko koga hoće.... naughty
I tako još jedan post ja pišem...
DakleM...
Bili smo na koncertu od Ten Years After!!! Jeah bejbe, kako kul!

Trebala sam se sa svojim sinekom/mužekom nać kod velesajma.. i bome jesmo, da bi se on sjetil kad je došo da ja znam doć do njega doma i da je uzalud dolazil. haha.
i tak, krenušmo, dobili smo od mog dede (oooo da.... deda! vidli bute kakaf, u idučem postu valjda) ceduljice za sretan put i da nam nebu dosadno u autu na putu za Evropu!
Koja evropa bokte.... prvo kaj smo vidli bili su pijanci koji su nas žicali pare da si kupe još alkohola (dječice, nije dobro piti alkohol, a-a ... c c c). Nismo im dali. Mi iz Hrvacke, oni iz evrope i oni još nas žicaju... ma reko.... nedam :D
Onda smo pojeli fine, prefine Ljubljanske kolače...
Krenušmo mi s ruksacima na leđima, štapovima u ruci, putom pod nogama do auta da bi nastavili put do Postojne. Ne baš divan gradić, al s Postojna Blues Festivalom!
Posjetili smo jamu. Perverzna jama.. uh.... Tam čak možete nać Deve i Kornjače i Janka i Devine ribice i svakaj. Uber kul je.
Onda smo krenuli na koncert. Fajnli.
Ispred onog nečeg di se ulazi, zvanog ulaz, bila su dva stričeka pijanca (još jedno upozorenje da alkohol nije dobar) i vikala su i derala su se: No pay!! Music free, music free!!
I svi se grohotom nasmijaše...
Onak, uđeš nutra, shvatiš da si najmlađi i da su svi oko tebe dedeki i bakice s vuctoka.
Sjednemo se moj sinek/mužek i ja na neki zidek dok je sviral prvi čovječuljak. I sinula je nama briljantna zamisao!! *žaruljica*
-Ajmo po pivu!
Ti ljudi iz evrope su čudni. Prvo trebaš u jednoj vrsti platit, onda u drugoj vrsti uzet ono kaj si platil.. A di je ono da se sve dešava u istoj vrsti? Duplo brže bi bili gotovi.
prvo su nas pitali kolko let, onda nas sterali, pa mi u drugu vrstu, pa nam tam teta gostioničarka bez pol frke dala. Valjda vidla da smo iz Hrvacke, pa se smilovala...
I tak otišmi se mi nazad sjest na onaj zidek dok ne počne deset godina poslije.
I tak to.........................................da....... dead
I počnu oni, i mi napred, prvi red, di drugdje... Basist ispred nas, striček ima 60 godina, namignul nam, mahnul nam (ha haaa, bi đelssssssssss)...
I tak, koncert je bil jako lijep, interesantan, imaju energije i tako to. najs, veri najs....
A sad. Glupost mjeseca, godine....
Gotov koncert, oni se makli sa stejđa, ni vrit ni mimo, Pavica već skočil gore na stejđ, trči on i čopi trzalicu (sve oči u Postojni bile su uperene u njega), trči nazad, onak pobjedonosno skoči dolje i ........... srce.stane......... trzalica opala na pod....nema je više, nestala u gomili.....
Al olakšanje je bilo kaj sam dobila plakat bešplatno i potpise i sve... tradicija =)
I put doma je bio jako interesantan, kaj ne Pavica... smijeh

I nagradno pitanje... Di smo mi u evropi bili...?

| 22:50 | Komentari (34) | Isprintaj | #

srijeda, 17.05.2006.

Hektor i Vektor naša djeca su to ojme ojme ho ho ho

I tako ja kao brižni roditelj baš ga briga dobio sam tu čast da objavim rođenje djece oca Pavice i majke Svete Magdalene. I kako već prića ide u svakoj bajci Bili jednom jedan Preljepi princ pavica a možda čak i najljepši a naravno tu je i jedna prekrasna princeza Sveta Magdalena. I sad kad vec imamo dva preljepa biča što nam još treba draga dječice odgovor je naravno minimum 3 litre najlošijeg vina ( ocat kisko vino najgore ). Sve e bilo u najboljem redu dok jednog dana a kad tamo ko' bi reko došla meni Magdalna i rekla da ima špekasti trbuh te sam se ja odma posavjetovao sa svojom ženskom intuicijiom koja mi je kao i obicno nepogrešivo rekla o cemu se tu radi. Daklem radilo se tu o novoj pridošlici u našoj obitelji to jest svima nadaleko poznatoj i opče priznatoj od parlamenta i ženevske konvekcije Kučnoj Devi popularno nazvanoj Hektor. Ako ko nezna kaj je to Kucna Deva onda kaj mu ja mogu...........................a ha da pa mogu mu objasniti to je bar razumno. kucna deva je nesto slicno kao i kucni vilenjak mozda znate kaj pricam ak sk ste gledali Herry Pottera pa tam u filmu imate onog kucnog vilenjaka dolbija koj pomaže svom gospodaru kak god zna i umije e pa to je onda i naša kucna deva. A mlo kasnije kad smo se još više napili od najgoreg vina pojavio se od niotkud zapravo pojavio se iz Svete Magdalene al to nama veze, Daklem niotkud mali Kučni Jež Vektor ( vektor zato kaj ima hvatište, veličinu i smjer kretanja ) se pojavio i unijo u našu prekrasnu obitelj puno veselja i zvonke radosti. ahoj skoro zaboravih rči da su Ta kucna deva ii kucni jež brača blizanci jednojajčanog podrejkla što znači naravno da imaju jedno jaje muč a mi djeco čuć.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Malo drugih novosti:
Marija D Pinky je htijela pobijeci iz familije sifilis ali smo ju ipak uspijeli zaustaviti u to kukavickom podhvatu i za kaznu joj promjenili ime u Vlažna Djevica Marija

Ja Pavica kao Mongolski vojskovođa, Učitelj mačevanja, Mislioc, Palčenik u dubokom svemiru, proslavljeni pisac te poznavatel večine zemaljskih jezika i naposljetku naturalizirani Klingonac dao sam si malo slobode i osviježio malo hrvatski jezik sa par novi riječi sve ukupno ih ima 4 ali jednu necu napisati iz inata prema korupciji u Burkini Faso.
1. bojcati= farbati drvenim bojcama
2. jučerati = jučer večerati Primjer: što si jučerao?
3. krasta= hrvatski rastafarijanac, cro rasta to jest na hrvaški krasta

i jednu izreku: kad vidite zgodnu curu koja ima sise za poludit onda kazete ova cura ima sise Avijon a mozet i samo skraceno reci avijon i sigurni smo da ce vas i tako svi razumjeti sta ste time htijeli reci

Mislim da smo svi danas nesto korisno naucili znaci pijte pivo budite ljepi i imajte sise avijon

Stay Beauty
Stay True
Stay ManOwaR
Because Beauty Comes From With in

| 22:13 | Komentari (35) | Isprintaj | #

nedjelja, 14.05.2006.

Zašto je Pavica posto Savica

I tako to...
Ima vam jedna priča iz Biblije. I tamo vam je jedan zločasti lik koji se zove Savao i onda kad postane dobar uzme ime Pavao.
Vidite li sličnost s dotičnim gospodinom Pavicom?
Daklem, naš dragi Pavica/Savica je zao.
Zašto je zao?
Zato što je.
Nema tu pitanja zašto!!
Je i točka. Točka.
Bilo je nešto.
Nešto je strašno.
Proklet bio Pavica. Ups,... Savica!
Ovako ide priča. Naša.
Jednom davno. Prije par tjedana. Mali Pavica je došao i reko, dakle došao je i reko, i reko je da ima kartu za Kinky Diamonda!!! grrr... đubre jedno MALO!!
Daklem on je danas, dana nedjeljnog, u Budimpešti NA Kinky Dajmondu.
GRRRRRRRRRRRRR ZLO MALO!!!!!!!.
I još nam je to nabijal stalno na nos!!
Savica, Savica, jesi li zao...... I sad nas nos boli.....
Pizda (ovo nek bude cenzurirano za mlađe od 18!!)je upravo sada, odma sada u Budimpešti. I pije fensi pivu i jede one fensi čokoladne kolače i ide na Kinkyja. Mi bi na Kinkyja :( !!!

Bloody kisses čru gotik evil necro frostbitten grim jea ou jea

Sv.Magdalena&Najpametnija D Gnjevne SiFilis

Eh, da i imamo malog Vektora i Hektora. Bute saznali ko oni jesu skoro.

| 12:10 | Komentari (20) | Isprintaj | #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>