Aplikacije za frizure - Pravi datiranje

petak , 28.12.2018.

Aplikacije, renderi, pertle










Click here: Aplikacije za frizure






Sve što treba da uradite je da učitate svoju sliku. Perfect365 Aplikacija koja se hvali da je najbolji , a mame te i mogućnostima da u par jednostavnih poteza retuširaš svoje 'selfieje'. Različite frizure možete isprobavati na svojoj slici ili na modelima. Izaberite recept, napravite tijesto za picu, stavite je da se pece i napravite savrsenu picu.



aplikacije za frizure

Možete pritiskati više puta. Natjecanje moze da pocne!



aplikacije za frizure

Najbolje beauty & make-up aplikacije - Virtual Makeover može se pohvaliti poslednjim algoritmom za prepoznavanje lica, pa možete biti gotovo sigurni u sjajne rezultate.



aplikacije za frizure

Potražnja za virtualnim makeoverom ponovno je u porastu. Promijenite svoj izgled prije odlaska u frizerski salon. U aplikacijama za promjenu izgleda možeš isprobati sve — drugačiju frizuru ili boju kose, razne boje ili intenzitet šminke, isprobati kako bi ti stajala frizura koju nosi Jennifer Lawrence ili Taylor Swift ili se jednostavno zabavljati isprobavajući sve mogućnosti. Isprobaj ove četiri: 1. MakeOver HD Igraj se šminkom do najsitnijih detalja jer u ovoj možeš isprobati više od 1000 nijansi sjenila, ruževa, rumenila… 3. MakeUp Touch Našminkaj sebe ili bilo koga čiju fotografiju uneseš u aplikaciju. Veliki izbor nijansi, ali i modnih dodataka. Virtual MakeOver U ovoj možeš isprobati boje kose, frizure i šminku, ali i podijeliti svoju fotku sa zajednicom te čuti mišljenje drugih. Za korisnike Apple uređaja postoji i aplikacija koja se zove Hairstyle Lite+ Ako razmišljate o promjeni frizure, a niste sigurni kako bi na vama to izgledalo, na App Storeu imate idealno rješenje. Sa Hairstyle Lite+ možete provjeriti kako vam stoji neka frizura prije nego se odlučite prepustiti frizerima. Aplikacija je prilagođena uređajima koji rade na iOS 5 i dalje, a optimizovana je i za iPhone 5 i iPhone 5S. Preuzmite je besplatno Izvor : itportal.



Obrada FOTOGRAFIJA putem MOBILNIH aplikacija
Nije svaki zombi glup, a ovaj vegan zombi zna i da koristi rikoset da pokosi gadne biljke! Isprobaj ove četiri: 1. Princip po kome funkcioniše je takozvani face in the hole, a koji podrazumeva da treba da ubacite sliku svog lica u ram sa frizurom. Isprobaj ove četiri: 1. Nju nam donosi ModiFace i takođe je veoma popularna među korisnicima android telefona. Šta nam govori nalepnica za energetski razred? Kako se mogu skinuti programi za frizure sa interneta?

[Gole cure na plazi video|Portal nove tv|Dodirni me slučajno]






Oznake: najbolje, Beauty, &, make up, aplikacije

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.