Gel za analni sex - Pronađite djevojku

utorak , 25.12.2018.

ANALNI SEKS: 6 trikova da ona poželi još










Click here: Gel za analni sex






Može da priušti ženi orgazam. Foto Shutterstock Da li očekuje da ste depilirane i na analnom području? Sta se ove teme tiče-tko voli nek izvoli ali svakako ne smatram da je netko bolesan zato sta mu se ovo svidja,,ne treba nikoga osudjivati,svi imamo razlicite ukuse,a super je kad si partneri medjusobno odgovaraju pa uzivaju u istim stvarima. Postoje situacije u krevetu u kojima je za krajnji ishod mnogo korisnije biti spor i strpljiv, a analni seks je jedna od njih.



gel za analni sex

Velmi dobře se myjí jak z pokožky, tak z ložního prádla. Sa bivsom curom sam prakticirao analni sex jer je kao cuvala nevinost,bilo je super,izuzev cinjenice,da je smrad tokom sexa bio cest,znalo je na kondomu biti komada govana itd,a iako sam svaki put koristio kondom,dobio sam bio E.



gel za analni sex

Forum Klix.ba - Kada sam ga prvi put uzeo, moja žena nije mogla da veruje koliko je velik i tvrd.



gel za analni sex

Analni seks se čini kao tabu, ali ga iza zatvorenih vrata, mnogo parova praktikuje. Prema istraživanju jednog američkog centra za kontrolu i prevenciju bolesti, 36 odsto žena i 42 odsto muškarca analni seks probalo je barem jednom. Ne bi trebalo da je boli. Ona preporučuje i upotrebu lubrikanta, a ako žena ima problema s probavom ili sa hemoroidima, bolje je da se ne upušta u eksperimente. Neki ljudi misle kako analni seks vodi inkontinenciji što nije slučaj. Isto tako, analni otvor raširiće se da akomodira penis ili igračku koja ulazi, a nakon čina vratiće se u normalu. Isto kao i kod vršenja velike nužde, uostalom. Može da priušti ženi orgazam. Za neke žene, analni seks može da bude vrlo senzualno iskustvo. Anus je vrlo bogat nervnim završecima čije stimuliranje može da bude toliko intenzivno da dovede do orgazma. Bitno je početi polako jer naglo prodiranje može da uzrokuje jak bol. Doktor Ferer sa jednog medicinskog instituta savetuje da je prvi put možda najbolje probati pošto je žena doživela orgazam jer je tada najopuštenija. Sve je u komunikaciji. Čak i ako ste u monogamnoj vezi, kad je analni seks u pitanju, kondomi su jako dobra ideja. Osim što će vas sačuvati od potencijalnih bolesti, omogućuju lakši ulazak. Pripazite samo da igračka bude prilagođena za analni seks jer nije nemoguće da zapne, a to nije nešto što želite da objašnjavate doktoru. Ne sviđa vam se? Seksolozi se slažu da bi seks trebalo da bude zabavan, a ako vam se ideja analnog seksa ne sviđa niti vam se čini zabavnom, jednostavno je izbegnite i nađite druge načine za zabavu u krevetu.



Lubrikační gel NATURAL
Pak to není orgasmus, ale doslova výbuchy. Sve ovo je za mene sasvim novo tako da bih bila zahvalna svima koji se budu ukljucili na ovoj temi: Draga moja i ja sam prije dva dana prvi put sa mužem probala ovo novo iskustvo. Ten kdo bude zasunovat je penetrující. Neke stvari treba zaslužiti, zar ne? Muži mají zadek obvykle dosti zarostlý chlupy. Penetrující se plně může soustředit na zasunutí do zadečku.

[Apartmani budva stari grad cene|Videcemo|Radio nova gradiška mali oglasi]






Oznake: analni, seks, 6, trikova, da, ona, počeli, još

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.