Kako instalirati viber na mobitel - Lijepe djevojke

nedjelja , 16.12.2018.

Kako instalirati Viber na telefonu? (VIDEO)










Dating Site: Kako instalirati viber na mobitel






Sve sto sam uspeo da sačuvam od njega je Viber koji sam instalirao na komp dok sam imao taj stari telefon. Svijet je prvi iPhone i iPad podaci ponovno dobivanje softver.



kako instalirati viber na mobitel

Nakon toga otvorite instaliranu aplikaciju i promenite zemlju u kojoj se nalazite, ali vodite računa da to bude neka od zemalja iz koje ovi app-ovi mogu da se instaliraju, na primer Velika Britanija ili Italija. Klikom na priložene likove to možete da uradite: E sada ide onaj zanimljiv deo.



kako instalirati viber na mobitel

Kako instalirati WhatsApp na Android mobitel? - Ovaj program BlueStacks kao Android emulator sam vec koristio prosle godine da napravim Instagram nalog.



kako instalirati viber na mobitel



kako instalirati viber na računar
Nakon što tu ikonu otvorite, Viber će vas pitati imate li Viber na vašem mobilnom uređaju. To dovodi do toga da ne morate da pretražujete i dodajete prijatelje, već kada se oni prijave na Viber dobijate obaveštenje da ih od tada možete kontaktirati. Vi svibanj također susresti ovu poruku ako Viber je blokirana u svom području iz nekog razloga. Sada kada imate Viber pločicu, kliknite na nju kako bi pokrenulil Viber aplikaciju. Provjerite jeste li povezani s jakim 4G ili Wi-Fi veze. Ako nemate, otvorit će vam se polje na kojem piše da morate prvo instalirati aplikaciju na vašem mobilnom uređaju da bi mogli instalirati Viber na kompjuteru.

[Sex oglasi s slikama|Free dating east sussex|One direction hook up quiz]






Oznake: instalacija, Vibera, naš, kompjuteru:, otkrijte, kako, instalirati, Viber

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.