exnihilam_ti_sestru

10.09.2007., ponedjeljak

Just for somebody.....

Jebga ljudi zbilja se nema vise o icemu pricat...dosadno je za popizdit, jebena skola, pa vi pricajte gluposti da vam nije dobro dok vam jon faks ne pocne, umrite svi!!! Jebena tri sata konstrukcija za redom pa vi gledajte!!!posto smo se ja i ovaj suvlasnik dosta popapucarili, ali za razliku nekih barem....ma nije bitno...zbilja neznam o cemu pa tako ide par stvari sa posvetom za jednu osobicucerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerek




Eto tako, JUST CAN'T BE WITHOUT YOU BABY!!!!!!!!cerekkiss

I naravno pozdrav i svim ostalim osobnim obozavateljima/cama....

06.09.2007., četvrtak

Sta mai novog!!!!

Jebte gledam malo ovaj gblo je dosadan za popizdit...pa da barem malo novosti upisem!!! Ovo zbilja postaje jadno da se moramo dopisivat preko Ivanovog bloga, al ajde barem to njemu zivce dize....kome milo kome drago...(zbilja zanimljiviji tekstovi se na msn-u pisu skoro) koje njesra...a mozda je i zbog jebene skole a i ljeta vec fali, a i neki gibaju preko bare(hvalim te boze, vracam uslugu Ingrid)

Da prijedemo na bitno danas je Deniu rodendan, pa stoga SRETAN RODENDAN...blablabla jadijadijada....19 komada se ima(stoka bas nije ok) moze se legalno u El rio, uuuuuuuu jaki smo!!! Promovirani smo u viseg battlera ahahahahahahahaha!!! Ja se vratih sa maturalne ajoj da ne bi nazad neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebiiiiiiiiiii, slike ce bit objavljene uskoro da se mozete divit.....i zalit sto niste sli!!! Nisam zlobaaaan, a bili i na NOU CAMPU(zbog ovog sam mrtav)!!!itditd, nema tu nis novog!!!
Pozdrav svim vjernim citateljima i onima njeznijeg spola takoder....pozz

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.