Sudbinska ljubav: Koji su najfatalniji horoskopski parovi! - Datiranje za seks

utorak , 18.12.2018.

NEDELJNI HOROSKOP: Strelčevi, čeka vas sudbinska ljubav! Bikovi, pazite na pritisak! A vi, Rakovi, priznajte šta vas muči!










Click here: Sudbinska ljubav: Koji su najfatalniji horoskopski parovi!






RAK Slobodni Rakovi će procvetati moguća su fatalna zaljubljivanja. Ali, prijateljstvo će svakako funkcionisati.



Sudbinska ljubav: Koji su najfatalniji horoskopski parovi!

Evo kojim znakovima su u materijalnom smislu i te kako naklonjene. Ako izgubite interes za partnera, a što je u ovoj godini lako moguće, doći će do prekida, nakon kojeg će vam biti jasnije šta ste imali, a šta vam je potrebno da biste bili srećni. RAK Žena — Rak prevaru doživljava duboko i bolno.



Sudbinska ljubav: Koji su najfatalniji horoskopski parovi!

Ljubavna kompatibilnost prema numerologiji - Ako izuzmemo onaj prvi momenat u kome saznaje da je prevarena i u kome može reagovati krajnje impulsivno, pitanje raskida će ostaviti tek za kraj, jer je to opcija koja dolazi u obzir tek ako se sve ostalo pokaže kao uzaludno.



Sudbinska ljubav: Koji su najfatalniji horoskopski parovi!

Dok se nekim horoskopskim znacima smeši sreća ovog leta kada je ljubav u pitanju, zvezde upozoravju da će se sledeće grupe znakova boriti sa bivšim partnerima, raskidima i osećanjem samoće i depresije! Ovan Tvrdoglavi Ovnovi su navikli da budu u centru pažnje i dominantni, pa će tokom leta 2016. Iako vas tokom jula čekaju zanimljive ponude i možda promena statusa, nećete biti zadovoljni i ispunjeni. Ukoliko ste nedavno raskinuli vezu, tokom letnjih meseci teško da ćete naći kvalitetnu zamenu. Situacija će se promeniti na bolje posle 15. Preporučuje vam se strpljenje, odmor i nemojte donositi nagle odluke. Uvek je bolje biti sam nego u lošem društvu. Blizanci Nemirni Blizanci će morati da sačekaju mesec avgust kako bi im se polje ljubavi otvorilo! Do tada očekuje vas turbuletan jul koji može doneti svađe, razmirice ili raskid neke duže veze! Ukoliko imate neke veze sa vatrenim znacima preporučuje se da usporite tempo i ne donosite nagle odluke zbog kojih ćete se posle možda i kajati! Budite mirni i verni ako ste u vezi, jer zvezde upozoravaju da možete biti uhvaćeni u prevari ili nekoj štetnoj radnji. Smirite strasti naročito krajem jula i mirno sačekate mesec avgust kada će situacija za nijansu poboljšati. Vaga Spremite se za jedno turbulentno leto koje će uneti novine u vaš život a one vam se neće dopasti. Možda je bolje da primetite osobu koja vam pokazuje koliko joj je stalo, umesto što ćete ići glavom kroz zid za partnerom koji ne obraća pažnju na vaša osećanja! Pazite se i jednog Bika koji možda nema dobre namere prema vama kao što ste verovali! Ukoliko planirate putovanje bolje je da to ostavite za avgust ili septembar kada će se strasti stišati i bićete raspoloženiji za odmor! Škorpija Žao nam je Škorpije, ali ukoliko želite da konačno popravite svoj ljubavni život morate i biti manje zahtevne! Ukoliko još uvek niste završili sa osobom iz prošlosti vreme je da to učinite pre druge polovine jula jer vam može doneti probleme u sadašnju vezu! Stara ljubav će vam vratiti stara sećanja, pa ukoliko ste zauzeti ili u braku pripazite da nakon fatalnog susreta ne ostanete u nedoumici šta da činite! Jarac Ako će neko ovog leta biti u dilemi, to ćete biti VI! Iako mislite da je to možda dobra vest, moramo da vas razočaramo! Ponkad nam izbori samo mogu zadati muke, naročito ako su sve prilike odlične! Zvezde upozoravaju da budete pažljivi pri izboru i mislite na budućnost! Početkom jula moguće su razmirice sa partnerom, zato pokušajte da se smirite i ne izazivate raskid ukoliko to nikako ne želite. Kraj avgusta će doneti bolje prilike i manje nerviranja.



Srodne duše, karmički i partnerski odnosi --Prepoznajte svoju srodnu dušu, karmičkog prtnera
Ako se to I dogodi, to će biti dobrodošao susret koji se malo po malo može pretvoriti u kompletnu obnovu vaše ljubavne priče. Januar će vam proleteti u magli. DEVICA I kod Devica će najviše u fokusu biti bračne zajednice. Devica i Strelac Nijedan od ova dva znaka u potpunosti ne želi da se veže. Generalno, pored tajnih priča, ova vam godina nudi I druga, mnogo lepša ljubavna iskustva. U ovom odnosu, partneri lako predviđaju što drugi misli i kuda se ide.

[Uprava za dijasporu|Read SREDNJA STRUKOVNA SKOLA|Tinder hrvatska 2016]






Oznake: NEDELJNI, horoskop, Strelčevi, Češka, vas, sudbinska, ljubav, Bikovi, pazite, naš, pritisak, a, vi, rakovi, priznajte, šta, muči

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.