On trazi nju split - Pronađite djevojku

četvrtak , 17.01.2019.

Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver










Click here: On trazi nju split






Iskoristite to još danas! MOLE SE TAKVI PORTALI DA NE UPLACUJU BANERE DOK NAS PRVO NE KONTAKTIRAJU. Upalite automobil ili dajte kontakt.



on trazi nju split

Voli kuce a sa macama je posebno odusevljena : Kratka istorija o Tari: Pronasli smo je sa ranama od ujeda pasa, izgladnelu i punu krpelja. Cena poruke je - 24 din.



on trazi nju split

On traži nju - Ukoliko nije tako, imate razloga za sumnju.



on trazi nju split

Potreban posao - čišćenje stanova, održavanje vikendice, čišćenje održavanje kuće i okućnice. Bračni par srednjih godina iz Ćuprije radi sve poslove u vezi sa održavanjem kuće i okućnice. To podrazumeva: čišćenje, usisavanje, brisanje prašine, pranje prozora, pranje veša, prostiranje veša, peglanje veša, održavanje dvorišta, košenje trave, sitne popravke... Do sada nisam imala nikakvog radnog iskustva izuzev par sezonskih poslova koji se ticu prodaje na dnevnicu. Imam zavrsenu srednju skolu i 3 godine pravnog fakulteta. Hitno mi je potreban posao. Zamolila bih neozbiljne ljude da mi se ne javljaju kao i ljude sa neprikladnim ponudama koje nemaju veze s poslom. Inace sam rodom iz Nisa. U Nisu sam zavrsila srednju masinsku skolu smer opticara i zavrsene 3g pravnog fakulteta u Nisu. Nisam do sada imala nikakvog radnog iskustva,sem sezonskih poslova za dnevnicu u vezi prodaje. Nisam jos uvek prijavljena na adresu u Jagodini ali planiram za koji dan to da zavrsim. Trazim posao za stalno,normalno,da mi ide radni staz. Nebitno mi je da li je isplata u vidu dnevnice ili na mesecnom nivou. Inace sam rodjena Nislijka. Do sada nisam imala nikakvog radnog iskustva sem par sezonskih poslova koji se ticu prodaje.... Odgovorna sam i ozbiljna po pitanju posla. Imam zavrsenu srednju masinsku skolu,diplomu opticara i 3 godine pravnog fakulteta u Nisu. Trazim bilo kakav posao iskljucivo u Jagodini,izuzev posla oko hrane i spremanja. S obzirom da jos uvek nisam prijavljena u Jagodini i da nisam prijavljena na biro,odgovarao bi mi neki posao koji ne zahteva prijavu ,tipa sezonski posao sa isplatom u dnevnom ili mesecnom iznosu. Ovde NE UPISUJTE ni TELEFON ni EMAIL Linkovi su zabranjeni. Oglasi koji sadrže u tekstu Telefon, Email ili Link neće biti aktivirani tj. Cena: Samo Broj i valuta! Koliko da traje: Slika: Vaša IP adresa kao i vreme slanja poruke biće sačuvani u slučaju zloupotrebe!!! Saznajte šta Vas čeka u budućnosti. Postavite pitanje astrologu - UŽIVO! Pošaljite SMS sa tekstom AUT pa vaše ime na broj 4345 i dobićete odgovor astrologa. Nakon toga, u sledećoj poruci, izaberite da li želite: - Horoskop SMS sa tekstom HOROSKOP na 4345 - Tarot SMS sa tekstom TAROT na 4345 - Numerologiju SMS sa tekstom NUMER na 4345 - Natalnu kartu SMS sa tekstom NATAL na 4345 - Sanovnik SMS sa tekstom SNOVI na 4345 Važi za sve mreže u Srbiji. Cena poruke je iskazana sa PDV-om - MTS: 44. Cena poruke je iskazana sa PDV-om - MTS, Telenor, VIP : 183. POŠALJI: AUT na 5886. Cena poruke je - 24 din. POŠALJI: AUT na 5885. Cena poruke je - 116.



Do schools kill creativity?
Posmatrajući decu, Marija Montesori shvatila je kako može da im se pomogne u njihovom formiranju korišćenjem prigodnih pomoćnih sredstava koja su tome namenjena. Ovim uredjajem se takodje mogu brisati sve greske koje stoje na bordu vozila. Trazim posao za stalno,normalno,da mi ide radni staz. Vaši inozemstvo oglasi ili inostranstvo oglasi su potpuno besplatni i ovde se oglašavaju srpska dijaspora, bosanska dijaspora, hrvatska dijaspora i domovina. Ovim uredjajem se takodje mogu brisati sve greske koje stoje na bordu vozila.

[Kako zaraditi na internetu 2017|Croatian anal|Gole zgodne cure]






Oznake: Linić, kontakti, &, bosna, i, Hercegovina

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.