Pripreme Za OZ, 6 - Pravi datiranje

petak , 21.12.2018.

Radnici stupaju u štrajk upozorenja zbog transfera Kristijana Ronalda










Click here: Pripreme Za OZ, 6






Biće to do sada najvažniji međunarodni skup održan u našoj zemlji, jer su pozivi za učešće upućeni liderima Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Albanije i Makedonije, koji uz Crnu Goru čine format Američko-jadranske povelje A5 , kao i državama sa statusom posmatrača — Srbiji, Kosovu i Sloveniji — saopšteno je ranije iz Vlade. BIologijakp-internet prvenstvo Povodom godinu dana rada sajta Biologijakp organizuje prvo onlajn takmicenje iz biologije. Prepiši rečenice tako da budu ispravne.



Pripreme Za OZ, 6

OLD: Click for practising the English alphabet. Bezbjednosne mjere tokom njegovog boravka biće podignute na najviši nivo.



Pripreme Za OZ, 6

Radnici stupaju u štrajk upozorenja zbog transfera Kristijana Ronalda - Ako se danas utvrdi da nisam trudna, nastavicu sa treninzima. Test ce se sastojati od 15 malo pitanja tezih od predhodnog kruga.



Pripreme Za OZ, 6

Bezbjednosne mjere tokom njegovog boravka biće podignute na najviši nivo. Amerikanci su već bili na podgoričkom aerodromu gdje je planirano da sleti avion boing 757, u kojem će biti potpredsjednik SAD i njegova delegacija. Tom prilikom su objasnili domaćinima kakav je protokol za dolazak drugog čovjeka SAD, saznaje Pobjeda. Potpredsjednik Pens najviši je američki zvaničnik koji će posjetiti Crnu Goru u više od stotinu godina od kada su dvije države uspostavile diplomatske odnose. Ujedno, to će biti prva posjeta regionu najvišeg zvaničnika i prvog saradnika predsjednika SAD Donalda Trampa. Bezbjednosne mjere Profesor Fakulteta bezbjednosti u Beogradu Zoran Dragišić izjavio je za Pobjedu da nema sumnje da će posjeta potpredsjednika SAD Crnoj Gori proteći na najvišem nivou. Nemam ni trunku sumnje da će ova posjeta proteći na najvišem mogućem nivou, jer je Crna Gora u više navrata pokazala da ima kapacitete koji značajno nadilaze njenu teritorijalnu površinu i broj stanovnika- kaže Dragišić. On je podsjetio da su tokom prošlogodišnje posjete bivšeg potpredsjednika SAD Džozefa Bajdena Beogradu, mjere obezbjeđenja bile na najvišem nivou, od obavještajnobezbjednosnih do mjera fizičkog obezbjeđenja. Snajperisti su bili na krovovima. To je ono što najviše fascinira ljude, međutim najvažnije su obavještajno-bezbjednosne mjere koje se ne vide — kaže Dragišić. Potpredsjednik Sjedinjenih Država Majk Pens učestvovaće na specijalnom sastanku lidera država članica Američko-jadranske povelje A5 , 2. Biće to do sada najvažniji međunarodni skup održan u našoj zemlji, jer su pozivi za učešće upućeni liderima Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Albanije i Makedonije, koji uz Crnu Goru čine format Američko-jadranske povelje A5 , kao i državama sa statusom posmatrača — Srbiji, Kosovu i Sloveniji — saopšteno je ranije iz Vlade.



Minecraft: Preživljavanje #14 - PRIPREME ZA 'THE END'
Dobra stvar za sve one koji maštaju o ABA 1 ligi jeste činjenica da Borac sada ima dve šanse da se plasira u ovo takmičenje — preko ABA 2 lige i Superlige Srbije. Šta sve dobijate u matematici za 6. Pre nego što se odlučite za bilo koju uslugu OKmatematike, pruža vam se jedinstvena mogućnost da pogledate kako izgledaju matematički video-zadaci na naprednoj tehnološkoj platformi ili pažljivo birani testovi za proveru naučenog. Veoma je vazno da se i vas partner leci, jer u suprotnom, infekcija se vraca sa njega na vas, i tako u nedogled. Nego,imam jedan problem u ucenju ovog gradiva za osmi razred. Koji je ,u stvari, moj problem? Lecenje depresije moze da traje mesecima pa i duze , narocito ako vam lekar propise uzimanje antidepresiva. Ovo se posebno odnosi na zene koje cesto menjaju seksualne partnere. Materija koju treba objasniti učenicima je obimna, a zadaci još kompleksniji, pa je pomoć uvek dobrodošla. 0AB028B5 A0 C2561020Z5< 1@>X520, ?@54<5B0 C CG8>=8F8 8 1>X0.

[Kako se oženiti Ruskinjom i živjeti dugo i sretno| Mate Bulic stare narodne pjesme|Erotski oglasi zena]






Oznake: radnici, stupaju, u, štrajk, Upozorenja, Zbog, transfera, Kristijana, Ronalda

Tender oglasi cg posao - Stranica za upoznavanje

Stopa nezaposlenosti










Click here: Tender oglasi cg posao






Registracija i mali servis isticu za novu godinu. Ponude možete slati na viber.



tender oglasi cg posao

Ispravna, neispravna i stranci. Dolazak na lice mjesta, isplata odmah.



tender oglasi cg posao

Stopa nezaposlenosti - Ponude slati na viber.



tender oglasi cg posao

Ispravna, neispravna i stranci. Dolazak na lice mjesta! Najbolja procjena, dolazak na lice mjesta, isplata odmah. Ispravna havarisana i stranci. Dolazak na lice mjesta, isplata odmah. Dolazak na lice mjesta. Ponude mozete slati i na viber. Mogu registrovana ,neregistrovana,stranci, auta za rashod... Najbolja procjena, dolazak na lice mjesta, isplata odmah. Nije bitno stanje vozila. Dolazak na lice mjesta,isplata odmah. Nebitno stanje vozila mogu i stranci i za rashod ,dolazak na lice mjesta. Ponude mozete slati na viber. Ponude slati na viber. Uredno servisiran, bez ulaganja, felne od M5, nove gume. Registracija i mali servis isticu za novu godinu. Ponude slati na viber, samo realne. Ponude možete slati na viber. Ponude slati na viber. Ponude slati i na viber. Kappa kofer 46 l sa naslonom. Prešao 5100km,servisiran,registrovan do 18. Zeleni karton, u garanciji još dvije godine,kao nov. Podmazivanje motora veoma je važno za ispravnost, pouzdanost i dugovječnost automobilskog motora, jer kvalitetno motorno ulje smanjuje trenje i mehaničke gubitke te poboljšava performanse motora i snižava potrošnju goriva. Ima značaj krvotoka benzinskih i dizelskih motora, kojim se sprječava trošenje vitalnih dijelova i sklopova, izloženih trenju. To se postiže putem pritiska, s kružnim tokom motornog ulja, kojeg pokreće zupčasta pumpa, smještena u karteru.



BESPLATNI OGLASI SA SLIKOM, BESPLATNI MALI OGLASI, MALI OGLASI, OGLASI BEOGRAD
Zeleni karton, u garanciji još dvije godine,kao nov. Mogu registrovana ,neregistrovana,stranci, auta za rashod... To se postiže putem pritiska, s kružnim tokom motornog ulja, kojeg pokreće zupčasta pumpa, smještena u karteru. Ispravna havarisana i stranci. Ponude mozete slati na viber. Ponude slati na viber, samo realne. Ima značaj krvotoka benzinskih i dizelskih motora, kojim se sprječava trošenje vitalnih dijelova i sklopova, izloženih trenju.

[Prvi susret sa ucenikom|Pornici x|Sveučilište u Zadru]






Oznake: stopa, nezaposlenosti

Posao crna gora primorje 2018 - Pronađite djevojku

Posao - Crna Gora










Click here: Posao crna gora primorje 2018






Postani deo naseg tima! Ako vas zanima kako radi besplatni oglasnik - Kako da kupim - Kako da prodam... POTEMA sistem je jedino rjesenje za potpuno čist madrac, posle tretmana Vaš madrac postaje sterilno čist.



posao crna gora primorje 2018

Ukoliko nije tako, imate razloga za sumnju. Premium oglasi se pojavljuju u pretrazi i na stranicama sajta češće od standardnih oglasa. Korisnik će videti poruke čim se uloguje na svoj nalog, a dobiće i obaveštenje na email da ima nove kp poruke. Cena sada samo 50.



posao crna gora primorje 2018

Stopa nezaposlenosti - Oglasi su dostupni za sve zemlje u kojima su zastupljeni ex-yu i jezici srpski, hrvatski, crnogorski, bosanski... Na 5 Spratu nazalost bez lifta gde je predivan pogled na plažu, Sušanj, more.



posao crna gora primorje 2018

Pisac: VLADIMIR KIRIN Izdavac: NAŠA DJECA ZAGREB Povez: MEKI SA KUTIJOM Stanje: Vrlo Dobro God: Dalmacija, Bosna i Hercegovina Srbija, Makedonija, Crna Gora, Vojvodina Hrvatska Slovenija, Istra, Hrvatsko primorje Narodni plesovi Jugoslavije 1. Narodne nošnje Jugoslavije - Dalmacija, Bosna i Hercegovina - 16 tabli 2. Narodne nošnje Jugoslavije - Srbija, Makedonija, Crna Gora, Vojvodina - 17 tabli 3. Narodne nošnje Jugoslavije - Hrvatska - 16 tabli 4. Narodne nošnje Jugoslavije - Slovenija, Istra, Hrvatsko Primorje - 16 tabli fale 7,8,9,10 i 12 5. Narodni plesovi Jugoslavije - 18 tabli fale 2,3,5,7 i 8 zbog navedenih nedostataka cena je znatno umanjena. Pisac: VLADIMIR KIRIN Izdavac: NAŠA DJECA ZAGREB Povez: MEKI SA KUTIJOM Stanje: Vrlo Dobro God: Dalmacija, Bosna i Hercegovina Srbija, Makedonija, Crna Gora, Vojvodina Hrvatska Slovenija, Istra, Hrvatsko primorje Narodni plesovi Jugoslavije 1. Narodne nošnje Jugoslavije - Dalmacija, Bosna i Hercegovina - 16 tabli 2. Narodne nošnje Jugoslavije - Srbija, Makedonija, Crna Gora, Vojvodina - 17 tabli 3. Narodne nošnje Jugoslavije - Hrvatska - 16 tabli 4. Narodne nošnje Jugoslavije - Slovenija, Istra, Hrvatsko Primorje - 16 tabli fale 7,8,9,10 i 12 5. Narodni plesovi Jugoslavije - 18 tabli fale 2,3,5,7 i 8 zbog navedenih nedostataka cena je znatno umanjena. SERVIS ZA ČISCENJE MADRACA Prodajem ili trazim partnera. Sistemom POTEMA jedini za područje Istočnog BalkanaSrbija, Crna Gora, BiH, Makedonija Posedujem 3 mašine za ciscenje madraca dušeka Potencijalni korisnici nasih usluga su Hoteli, Hosteli, BanjeLečilista , Dečji vrtići, Starački domovi. Internati, Đacki domoviApartmani, Privatni stanovi. POTEMA CLEANING SYSTEM je razvio inovativan i jedinstven sistem za čiscenje i dezinfekciju duseka bez hemikalija. POTEMA sistem je jedino rjesenje za potpuno čist madrac, posle tretmana Vaš madrac postaje sterilno čist. Oslobodite se GRINJA, VIRUSA, BAKTERIJA I GLJIVICA. Naša usluga je ocistiti Vaš madrac na licu mesta bez obzira na tip i veličinu. Prosečan madrac sadrzi više od 1. Ova mikroskopska bića mogu izazvati alergijske reakcije na ljude s bolestima poput ASTME, PELUDNE GROZNICE, i koznih bolesti EKCEMA Madrac je bez sumnje Obnovljen: 18. Dvorište je odvojeno od okoline, sa jedne strane velikim čempresima a sa druge gustim mediteranskim rastinjem, te vam na taj način pruža veoma veliku privatnost, a nalazi se na samo 400-500 metara ravnim putem od plaže. U vikendici se nalaze tri spavaće sobe, dnevna soba povezana sa trpezarijom, kuhinja, kupatilo i dve terase. Struja, voda internet i SatTV su dostupni 24h dnevno. Mesta za parking ima na pretek, a mir i tišina su vam garantovani! Postani deo naseg tima! Devojke se mogu javiti na mail ili na broj telefona 061 24 55 431 poziv,sms,viber Potrebne hostese za rad na primorju Crna Gora,Hrvatska Uslovi odlicniOdlicna zaradaIsplata je posle svake smeneRad u dve smeneDogovor oko slobodnih danaObezbedjen smestajAko zelis da zaradis novac za letovanje,skolarinu,stanarinu,krpice,ako zelis da putujes I provodis se.. Ovo je PRAVI posao za tebe! Devojke koje su zainteresovane mogu se javiti na mail sa kratkim opisom ili na broj telefona 061 318 12 88 sms,poziv,whatss app Potrebne hostese za rad na primorju Crna Gora,Hrvatska Uslovi odlicni Odlicna zarada Isplata je odmah Radno vreme po dogovoru Ako si mlada,slatka,prijatna,atraktivna javi se.. Ovo je PRAVI posao za tebe! Devojke koje su zainteresovane mogu se javiti na mail sa kratkim opisom. Struktura: dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaca soba, kupatilo, terasa. R e f e r e n c a KOTOR CETINJE RIJEČKA I LJEŠANSKA NAHIJA PODGORICA U VASOJEVIĆIMA KOLAŠIN MORAČA DROBNJACI NIKŠIĆ OSTROG DANILOVGRAD SPUŽ SKADARSKO JEZERO CRMINA PRIMORJE........................................................... ALBUM 7O CRNOGORSKIH NARODNIH PJESAMA sa notnim zapisima Ilustracije Latinica Tvrde korice Šiven povez Obeleživač stranica 1 3 O stranica Pažnja!!! Plac je isparcelisan pa se tako moze kupiti i samo jedan npr. Cena po m2 je 55e. Moguca bi bila zamena jednog placa za vikendicu u blizini Novog Sada. Izmedju placeva je put. Ima struju i dozvolu za gradnju. Udaljeno od plaze oko 3km. Kuća je sa dva zasebna apartmana. Svaki apartman sadrži terasu od po 14m2. Kuća je udaljena od mora 1500m. Opremljena je i odmah useljiva.



Oglasi za zapošljavanje- Oglasi za zapošljavanje najbolji do sad!
Najveća verovatnoća da se pronađe određena roba ili usluga je u većim gradovima: Beograd,Niš, Novi Sad, Vršac, Kragujevac, Sombor, Leskovac, Vranje, Kruševac... Plaža je udaljenja samo par minuta pješke od stana. Mesta za parking ima na pretek, a mir i tišina su vam garantovani! Ako vas zanima kako radi besplatni oglasnik - Kako da kupim - Kako da prodam... Sviram sve vrste manifestacija sa akusticnom ili elektricnom gitarom i pevam. Ulaz sa magistrale, klima, parking. Struja, voda internet i SatTV su dostupni 24h dnevno. Ulaz sa magistrale, klima, parking. SERVIS ZA ČISCENJE MADRACA Prodajem ili trazim partnera.

[Druzenje poznanstvo madarska|Lepotica i zver: Nesvakidašnje mesto gde se bajke ostvaruju!|Zgodne žene slike]






Oznake: stopa, nezaposlenosti

Masaza sa sretnim zavrsetkom - Pronađi pratnju

Masaza sa srecnim zavrsetkom “










Click here: Masaza sa sretnim zavrsetkom






Body to body masaža u Le Veneri pravi je poklon za vaš um i tijelo. Obična, čista, pamučna posteljina je sasvim dovoljna. Sadrzi i klasicnu masazu, no najvise se masiraju i griju vasa tijela, koja se nalaze tijesno skupa. Zato je doživljaj erotske masaže sa samo jednim čulom prava mistična zagonetka i istovremeno pravo otkrivenje!



masaza sa sretnim zavrsetkom

Ne kuzim sto zelis? A ako totalno želite da ga raspametite,.



masaza sa sretnim zavrsetkom

Masaza sa srecnim zavrsetkom “ - Pratite Kameleon na Facebooku. Knjige šaljem kao preporučenu tiskovinu, paket, post ekspress.



masaza sa sretnim zavrsetkom

Davidov - MASAŽA I SAMOMASAŽAPraktični priručnik Beograd, 1935, broš, 23 str. Knjige šaljem kao preporučenu tiskovinu ili Post Expressom nakon izvršene uplate na moj tekući račun rok isporuke: 1-2 radna dana. Kupci iz inostranstva uplatu mogu da izvrše preko Paypala ili Western Uniona. Troškove poštarine snosi kupac. Za narudžbinu tri i više knjiga čiji iznos prelazi 2. Ovaj popust ne važi za kupovinu samo jednog naslova čija je cena viša od 2. Maser, Pribor za masiranje, Trajanje masaze, Dejstvo masaze, Tehnika masaze, Hvatovi, Gladjenje, Trljanje, Gnjecenje, Pljuskanje, udaranje, Vibracije, Tehnika masiranja delova tela, Masaza glave, vrata, grudi, trbuha, ledja, ruke, noge, Redosled masaze, Samomasaza, Masaza sportista pojedinih disciplina, atletika, borilacki sportovi, Sportovi na vodi,.. Vojin SmodlakaSportska knjiga Beograd 1970136 str. Solidno stanje, na par uvodnih str. Izdavač: Evro - Beograd, MK Panonija - Novi Sad, 1997. Tvrd povez, 18 cm. Kinstdruk, ilustracije pun kolor MOLIM VAS PAŽLJIVO PROČITAJTE! Komunikacija isključivo porukama na kupujem - prodajem. Plaćanje pre slanja, rok za uplatu je pet radnih dana, po isteku roka smatram da je kupac odustao od kupovine i dodeljujem negativnu ocenu. Knjige šaljem kao preporučenu tiskovinu, paket, post ekspress. Poštarina isključivo na teret kupca. Knjige šaljem pouzećem samo članovima koji nemaju negativnu ocenu. Za oštećenja nastala u transportu, ne odgovaram, ali ću se truditi da robu zapakujem najbolje moguće, i da je obezbedim od bilo kakvih oštećenja. Šaljem u inostranstvo po cenovniku Pošte Srbije uplata Western union-om. Na teritoriji Novog Sada preuzimanje knjiga je moguće na adresi koju ćete dobiti porukom Novo Masažer stopala - Svakom je potrebna jedna masaža stopala nakon dugog dana u cipelama! Masažer stopala aktivira zglobove kako bi poboljšao opuštanje i oslobađao napetost kroz komplikovanu mrežu nerva u vašim stopalima. Ovaj masažer stopala emulira tehnike koje koriste kiropraktičari i masažni terapeuti da bi pružili potpuno novi nivo masažne funkcionalnosti. Istovremeno pruža opuštenu masažu stopalima, zglobovima i snažnim akcijama duboko penetriraju u mišice koji poboljšavaju cirkulaciju. Mašina za masažu je multifunkcionalna masaža koja zadovoljava probleme cirkulacije donjih organa. Može se koristiti za opuštajucu masažu za gnječenje na stopalima, zglobovima, listovima, butinama i rukama. Probudite zaspalu energiju,oslobodite se stresa i tenzije i uživajte na pravi način. Odvojite vremena za sebe,pozovite i obezbedite vaše vreme opuštanja u masaži koja će vas odvesti daleko od briga i obaveza,makar na kratko,vaše telo će vam biti zahvalno a vi ćete se osećati kao preporođeno. Dobrodošle su ozbiljne,prijatne osobe,istinski ljubitelji masaže.



masaż japoński #1
Savršen raj u troje i iznimna erotska masaža. Za oštećenja nastala u transportu, ne odgovaram, ali ću se truditi da robu zapakujem najbolje moguće, i da je obezbedim od bilo kakvih oštećenja. Komunikacija isključivo porukama na kupujem - prodajem. Odvojite vremena za sebe,pozovite i obezbedite vaše vreme opuštanja u masaži koja će vas odvesti daleko od briga i obaveza,makar na kratko,vaše telo će vam biti zahvalno a vi ćete se osećati kao preporođeno. Zar i to postoji? Vjerujem da se zato moje dosadašnje iskustvo svodi na samo ovaj jedan slučaj.

[Sukrvica nakon spolnog odnosa|Besplatni Mali Oglasi Srbija|Apartmani Miločer ]






Oznake: masaza, sa, srecnim, zavrsetkom,

Svastara oglasi inostranstvo - Stvarne djevojke

Posao u inostranstvu










Click here: Svastara oglasi inostranstvo






Opis poslova:- Sastavljanje različitih strukturnih elemenata postupkom zavarivanja: MIG,MAG,TIG, REL-zavarivanje- Pripre... Odnos sa majkom je vrlo površan, nema nikakve iluzije porodice, nema potrebe za stvaranjem ikakvih bližih odnosa, a on u tome ne vidi nedostatak i problem, dok drugi oko njega to vide kao problem. Njegov brak nije uspio, a ni druge stvari u životu ne idu mu kako je planirao… Nema mu druge nego da se obrati svom prijatelju Jorgeu, koji mu je rekao da uvijek može računati na njega.



svastara oglasi inostranstvo

Nakon toga je bila kod nas u stanu dok je primila sve antibiotike a kasnije, zbog nemogucnosti da je zadrzimo odveli smo je u pansion i ona tamo vec mesec dana ceka nekoga ko ce je udomiti, i koga ce ona usreciti. Prodajem Renault Scenic 1. Traže se operateri u poizvodnji i magacioneri.... Prijave slati na hr tvbratstvo.



svastara oglasi inostranstvo

brak ona trazi njega - Aleksandar Imširagić Asteroidi Posejdon i Amfitrita 93 strane Kao nova Koja je to glavna tajna koja se otkriva ako se spozna gde se Posejdon nalazi u horoskopu? U novim životnim okolnostima, pred novim problemima, Demiá n ne zna kako postupati, a Jorge mu pomaže da spozna sebe, da vidi druge novim očima, da kroz niz priča dođe do istinskog ja te da shvati kako može računati na obitelj, prijatelje i novu ljubav.



svastara oglasi inostranstvo

NAJNOVIJI OGLASI Za fabriku teretnih vagona u Subotici, potreban kranista. Prijave slati na hr tvbratstvo. Potrebna mi je negovateljica ili medicinska sestra za negu. Od 8 do 15 h, dva do tri dana nedeljno.... Prodajem Renault Scenic 1. Godište 2004,88 Kw,1870 cm3, crn-metalik. Odlično očuvan zepter cleansy usisivač na vodu. Usisivač za prašinu i vodu. Ima fukciju i brzog... Potrebni građevinski majstori profila zidar-tesar za rad u Subotici i okolini. Mašina za VEŠ, Automatic 3, CANDY, Pranje veša do 3 kg, Visina 70 cm, Širina 60 cm, Dubina 50... Prodajem štence nemačke doge, stari 5 nedelja, očišćeni od parazita i biće vakcinisani. Izdajem ili prodajem veći poslovni prostror, sa ili bez dvorišta, blizu glavne autobuske stanice. Potrebna promoterka - rad jedan dan u nedelji. Prijave na mail: info sunedeljnik. Dvosobna kuća i plac još nije legalizovan. Prodajem garsonjeru pored Ekonomskog fakulteta u Subotici. Na prodaju aronija berba 2018. Aronija nije tretirana nikakvim hemikalijama! Cena po dogovoru zavisi od... Auron HL 168 FV aparat za merenje pritiska zglobni, radi na baterije, nov nekorišćen, sa originalnom... Prodajem štenad jazavičara žute i crne boje. Na prodaju ručno hranjeni papagaji prave maze, naviknuti i na decu i to nimfe 2500din rozenkolisi... Registracija i tehnički pregled vozila Subotica, osiguranje na čekove. Auto klub Pobeda, Matije Gubca... Budite deo tima kompanije Gordon Calzedonia Group. Traže se operateri u poizvodnji i magacioneri.... Dorton, limarski građevinski radovi. Građevinska limarija za poslovne prostore i industrijske objekte....



Sezonski posao u inostranstvu
Čitajte je polako — ona zadire dublje nego što mislite. Upalite automobil ili dajte kontakt. Obd 2 mini, elm327 bluetooth dijagnostika u crnoj boji! Iskreno kaže da zbog zločina oseća zadovoljstvo, a ne žaljenje; odbija da prikrije svoja osećanja i stavove koji se ne poklapaju sa onim što se od njega očekuje, a društvo se zbog toga odmah oseća ugroženo. Voli kuce a sa macama je posebno odusevljena : Kratka istorija o Tari: Pronasli smo je sa ranama od ujeda pasa, izgladnelu i punu krpelja. Parižanka kakvu je vidi poljski režiser. Auto klub Pobeda, Matije Gubca... Svako ko je pomišljao na brak, ili je duboko zagazio u njega, ili, pak, pokušava da se domogne razvoda trebalo bi nekoliko puta da iščita ovu knjigu. Tema ove knjige je neverstvo i njegove posledice.

[Seks gledanje|Oglasi bihac stanovi|Ajde pridi mi i dodirni me]






Oznake: brak, ona, trazi, njega

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.