Trans oglasi i Crossdresseri - Susret s djevojkom

četvrtak , 17.01.2019.

Transvestit Oglasi










Click here: Trans oglasi i Crossdresseri






Spremi se da ćeš šamarčinu svakako dobiti, pa gledaj kako da je izbegneš, ili ublažiš, te ipak dođeš do svog cilja nekako. Koliko ste se samo puta razočarali izašavši u stari, provaljeni klub, u kom poznajete svakoga jer ste stalan gost već godinama, i vrativši se kući sami, bez pratnje, bez novih poznanstava? Daniel Pinter: Uf, ponovo ću morati da uzmem svoj primer.



Trans oglasi i Crossdresseri

Potrebno je odmah i sada pružiti ruku ugroženim pripadnicima naše populacije, ne brojati ih samo kroz statistike projekata i godišnjih izveštaja o stanju ljudskih i manjinskih prava. Transice možete pronaći u gotovo svim gradovima, ali ih je najviše u Beogradu i Novom Sadu. Potrebne su tribine, ali je potrebnije biti aktivista na terenu.



Trans oglasi i Crossdresseri

Oglasi Transvestiti - Crossdresseri na jednu, transice sa malim sisama na drugu, a one sa velikim na treću stranu, da se tako pojednostavljeno, nužno trivijalno izrazim. Otvorite vrata ka jednom novom, svežem svetu, koji će, sigurni smo, dodati veselije boje vašoj svakodnevici.



Trans oglasi i Crossdresseri

Baš svi se oglašavaju na sajtu Transvestiti Oglasi Zbog snažnog tempa koji nam život svakodnevno nameće, često zaboravimo da posvetimo malo vremena sebi i zadovoljenju svojih želja. A to nije dobro ni za nas, ni za ljude u našoj okolini. Svima je potrebno da se povremeno opuste i pronađu razlog za uživanje u običnim stvarima. A postoji li nešto bolje od kontakata sa novim, nepoznatim, ali interesantnim ljudima i zabave sa njima, koja uključuje ćaskanje, druženje, izlaske, ali i ljubavne avanture, pa i ozbiljne veze? Kada ste transvestit i uživate u ovakvim stvarima, mnogo će Vam značiti sajt Transvestiti Oglasi. Bez nepotrebnog gubljenja vremena, neizvesnosti i nesigurnosti, na jednom mestu pronaći ćete apsolutno najveću onlajn zajednicu transvestita u Srbiji. Zašto su oglasi interesantni? Savetujemo Vam da se registrujete, postanete član naše onlajn zajednice i do odgovora na prethodno pitanje doći ćete sami. Oglas je svojevrstan poziv da Vam se neko javi i stupi u kontakt s Vama. On pokazuje Vašu zainteresovanost i otvorenost ka novim poznanstvima i motiviše druge TV članove da se druže sa Vama. Tako se komunikacija podiže na još viši nivo, a šanse da pronađete nekog ko će Vam potpuno odgovarati kao osoba postaju značajno veće. U stvari, šanse da ne pronađete nekoga takvog su zanemarljive, jer nema veće baze osoba poput Vas od naše. Sada kada smo sve lepo objasnili, ostaje Vam samo da se registrujete, postavite svoje oglase i dozvolite da Vam se dogode divna, nova poznanstva. Naš sajt je savršeno skrojen kako biste uz što manje truda i što više uživanja upoznali što više novih istomišljenika, družili se, ali razvili dublje i snažnije veze. Pridružite nam se baš sada! Očekujemo Vas sa entuzijazmom!



transgender kissing
Svima je potrebno da se povremeno opuste i pronađu razlog za uživanje u običnim stvarima. Smatram da manifestaciju zabavnog karaktera poput pomenute treba pametnije iskoristiti i poslati poruku srbijanskom mnenju o problemima sa kojim je suocena trans zajednica Srbije. Ako želite da postavite svoju poruku, opišite sebe i osobu koju tražite, ubacite GAY TRANS i svoj broj telefona i sve to pošaljite na dole navedeni broj. Sledeći korak je da shvatite koliko ljudi sličnih vama postoji tamo negde i koliko bi dobro bilo kada biste mogli da ih upoznate i družite se sa njima. Inače, ruska škola nije nikakva novina za našu Milicu, jer je ona krenula u ruski vrtić još pre dve godine — kaže Ksenija Vučić i nastavlja: — Da smo ranije znali, i Danila bismo upisali u rusku školu, ali smo zakasnili. A kada kontakti počnu da pristižu, oživeće i vaša mašta i počeće da se rađaju nove ideje koje će vas povesti ka ostvarenju vaših skrivenih želja i fantazija. Ponašaju se ako i naši političari, dok država propada, oni zidaju kule na vodi! Mislim da je aktivistkinja Gordana Mitrović, organizacijom Izbora za Miss trans, zajedno sa Egalom, ovoga proleća učinila pravu stvar, čiji će se pozitivni efekti tek osetiti u budućnosti. Na primer, pade mi na pamet aktuelni slučaj Dajane Pospiš iz Novog Sada. Tako se komunikacija podiže na još viši nivo, a šanse da pronađete nekog ko će Vam potpuno odgovarati kao osoba postaju značajno veće. Svesni smo da Vi imate presudan uticaj u pogledu toga koja će osoba biti novi ministar prosvete. Predrag Azdejkovic predvodi GLIC gej i lezbejski informativni centar ukoliko se pitate sta akronim predstavlja i njegov posao je da uradi PR za manifestaciju.

[”Veza između duša je drevna|Maja šuput nova frizura|Privatni snimci seksa]






Oznake: TRANSVESTIT, oglasi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.