angellllllldarknesssssss

petak, 30.07.2010.



Uploaded with ImageShack.usJoš od najdavnijih vremena žene su učili kako da postanu zavodnice. Neke su bile prirodno nadarene, a neke su određene veštine trebale učiti.
Zavođenje je umetnost privlačenja, igranja i iščekivanja. Naglasak je na suptilnim igricama koje muškarci jako vole. Međutim, učenje zavođenja nije lako jer je preduslov da se najprije dobro osećate u vlastitoj koži, a za to treba vremena. Ipak, donosimo vam sedam koraka koji će vas povesti na put umeća zavođenja.
1. Budite opuštene
Nikako nemojte da vam glavna preokupacija bude ozbiljna veza. Žene koje razmišljaju samo o tome kako će se skrasiti deluju pomalo očajno i prezahtevno, a to nije privlačno. Postoje žene koje, kada ugledaju privlačnog muškarca, odmah pomisle da je to njihova srodna duša. Ako ste i vi jedna od tih žena, vreme je da promenite način razmišljanja. Idući put kada primetite zgodnog muškarca pomislite kako će biti baš zanimljivo upoznati ga i naučiti nešto novo od njega. Opuštene i bezbrižne žene zrače upravo tako i zato su muškarcima zanimljivije.
2. Budite žena od glave do pete
Kako biste uspešno zavele muškarca, oblačite se kao žena, ponašajte se kao žena i hodajte kao žena. Naučite plesati i činite to zavodljivo. Dodajte svome glasu baršunasti ton, pričajte tiše i dublje jer to je muškarcima vrlo privlačno. Uz sve to, budite tajanstvene i jest će vam iz ruke. Muškarci, naime, vole otkrivati stvari, pa će sasvim sigurno htjeti bolje upoznati lijepu i tajanstvenu ženu. Mnoge žene danas su zaboravile na svoju ženstvenost, a vi nemojte biti jedna od njih.
3. Imajte vlastiti stav i pamet
Istina je da će muškarce najprije privući vaš atraktivan izgled, ali isto tako oni žele ženu sa kojom će moći razgovarati. Žele partnerku koja će ih znati razumeti. Dakle, važno je i ono što imate u glavi. Održavajte konverzaciju zanimljivom. Obrazujte se, čitajte, učite i zavedite ga pametnom glavom. To je najbolji način ako ga želite zadržati na duge staze.
4. Flertujte, ali sa merom
Ako želite flertovati sa muškarcem, morate najprije naučiti kako se to radi. Pokažite da vam je stalo, ali nemojte preterivati. Nežni osmeh, lagano naginjanje glave i smejanje njegovim šalama (ali samo ako su zaista smešne) biće dovoljan znak da vas je zainteresovao i da uživate u njegovom društvu. I zapamtite, preglasno kikotanje i preterano dodirivanje nije zavođenje, nego nabacivanje, a muškarcima to nije privlačno.
5. Zabavljate se i uživajte u životu
Muškarci vole biti u društvu žena koje im znaju skrenuti misli sa njihovih problema. Nemojte mu i vi biti problem. Uživajte u životu pa ćete jednostavno isijavati životnu energiju koja je najbolji afrodizijak na svetu. Da biste to mogle, morate najprije zavoleti sebe. Prema rečima brojnih muškaraca, nema ništa privlačnije od žene koja voli sebe. Zavoleti sebe nije lako. To je proces u koji se trebate upustiti svesne da vam treba vreme. Ali to je najveća usluga koju sebi možete napraviti. Učinite to, ne zbog muškaraca, nego zbog sebe. Upoznavanje sebe najuzbudljivije je putovanje na svetu.
6. Ne brzajte sa seksom
Ovo je područje gde se treba kretati dva koraka napred pa jedan nazad. Možete ga ljubiti vrlo strastveno, ali onda se malo povucite. On neka krene sa osvajanjem, pustite ga da pređe deo puta, a onda se malo maknite od njega. Glavna odlika zavođenja je odlaganje užitka. Iščekivanje je najbolji afrodizijak. Dakle, nemojte odmah prve večeri ići sa njim u krevet, bez obzira na to koliko vam je privlačan.
7. Zauzmite se za sebe, ali nemojte biti kraljica drame
Muškarci ne vole žene koje često imaju preterane izlive emocija, zato oprezno sa time. Ako on učini nešto što je vama neprihvatljivo i omalovažavajuće, nemojte vrištati, divljati i vikati. Umjesto toga, udahnite i budite mirne i sabrane. Recite mu da tu određenu situaciju nećete tolerisati, pogotovo ne od nekoga sa kime ste u bliskoj vezi. To mora biti uverljivo, što znači da i vi to jasno morate osećati. Samopoštovanje je ključna stvar zbog koje će vas muškarci voleti, ali volet ćete onda i vi samu sebe. Ne pristajte na kompromise za koje jasno osećate da su loši za vas.

- 19:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2010 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Kolovoz 2010 (3)
Srpanj 2010 (26)
Lipanj 2010 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

dosada koja ubija

  • Glavni krivac za razvod brakova nisu sukobi među partnerima, već jednostavno – dosada. Upravo osjećaj dosade u sedmoj godini braka najbolji je indikator budućeg nezadovoljstva i gubitka povezanosti koji se događaju u kasnijim godinama
    Znanstvenici sa sveučilišta Michigan i Stony Brook proučavali su 123 bračna para koji su bili u sedmoj godini braka, a s njima su obavili razgovor i devet godina kasnije. 'Naša saznanja direktno pokazuju, i to po prvi put, da nisu konflikti ti koji uzrokuju raspad braka, već je dosada u vezi glavni krivac što se nakon godina provedenih zajedno parovi rastaju', rekla je Terri Orbuch, profesorica sa Instituta za istraživanje žena.

    Stručnjaci su istraživali dosadu u procjeni kvalitete odnosa u periodu od devet godina, a fokusirali su se na sedmu i 16. godinu. Svi parovi bili su u svojim prvim brakovima, dok su supruge imale manje od 35 godina.

    Ispitanike su pitali pitanja poput jesu li proteklog mjeseca osjetili da im brak ulazi u rutinu, osjećaju li da stalno rade iste stvari i da im se rijetko kad događaju uzbudljive stvari.

    Morali su odgovoriti i na pitanja koliko su zadovoljni svojim brakom i odabrati fotografiju koja najbolje pokazuje njihovu bliskost.

    Rezultati su pokazali da veliki osjećaj dosade u sedmoj godini predviđa značajno manje zadovoljstva u 16. godini braka. Osjećaj dosade u braku uništava osjećaj bliskosti, što smanjuje zadovoljstvo u braku, tvrdi profesorica Orbuch. Psiholozi savjetuju da zajedničke aktivnosti najbolje liječe dosadu u braku, a osjećaj bliskosti povećava zadovoljstvo, povjerenje i odanost. Profesorica antropologije sa Sveučilišta Rutgers, Helen Fisher, dala je savjet za sve one koje žele očuvati svoju ljubav na duge staze: 'Vjenčajte se s pravom osobom, redovito se s njom seksajte, izlazite van i radite nove uzbudljive stvari zajedno.'

Linkovi