Esoteria by Gina

ponedjeljak, 08.01.2018.

Sazviježđe Riba i njihov utjecaj na osobni horoskop





U narednom tekstu predstavljam vam sazviježđe Riba koje ukazuje na veliku duhovnost, tajna znanja i općenito sve tajno i ono sa 'one strane' :)
Mitološki, Afrodita i njezin sin Eros su bili na rijeci Eufrat u Siriji kad se strašno čudovište Tifon iznenada ukazalo. Kako bi izbjegli opasnost, božanstva su skočili u rijeku i preobrazili se u ribe. Dan danas Sirijci ne konzumiraju ribu sa tog mjesta :)
Zvijezde koje su u ovom sazviježđu su:

AL FERG 26°49' Ovna
ALRIŠA 29°23' Ovna
FUM AL SAMAKAH 18°35' Riba

Sad, ovisi koji planet ili vrh kuće vam pada na neku od ovih zvijezda će ukazati na područje na kojem će ovo sazviježđe djelovati na vas.

Ako imate SUNCE na nekoj od ovih zvijezda, onda ste jedan od onih koji otkriva tajne i tako pomaže ostalima koji su u nevolji; npr, ja baš imam Sunce na ovoj zvijezdi i kroz astrologiju i ostale ezoteričke vještine otkrivam ljudima koji je izvor njihovih poblema; da li je to genetski, karmički... Bitna je i kuća u kojoj pada ta zvijezda, npr meni je Sunce u 11. pa je astrologija grana kroz koju otkrivam kodove.

Ako imate MJESEC na nekoj od ovih zvijezda, to ukazuje na vašu duhovnu prirodu; samopouzdanje nije veliko, ali zato je duhovnost naglašena kod ovih ljudi. Problem je, ako vam je Mjesec u lošem odnosu sa nekim od ostalih planeta, da se ne izgubite u svojim sanjarenjima i maštanjima i tako izgubite vezu sa realnim svijetom... Treba biti oprezan i veslati na 2 vesla (fizički i duhovni svijet), jer inače se vrtite na jednom mjestu.

MERKUR na nekoj od ovih zvijezda ukazuje na medije, vidovnjake, metafizičare... U lošoj postavci postoji opasnost djetetu (jer su Merkur mala djeca), a ako gledamo osobe, to su prevaranti, lopovi, kriminalci...

VENERA na nekoj od ovih zvijezda ukazuje na moćne, neraskidive ljubavi. Pošto je Venera Dupin, ovo mogu biti i dupini koji osobu spašavaju od morskih nemani ;) U lošoj postavci su to tajne veze, prisilan brak, neželjena trudnoća, abortusi i općenito problemi sa reproduktivnim sistemom, naglasak na jajnike.

MARS na nekoj od ovih zvijezda ukazuje na opasnost... Da li će se osoba izvući, ovisi o dispozitoru. U lošoj postavci je ovo tajni ljubavni sastanak koji će biti otkriven. Ovo je i opasnost od morskih pasa i ostalih morskih nemani.

JUPITER na ovim zvijezdama ukazuje na svećenike, duhovnjake, životne učitelje... Novac kod ovih ljudi je uvijek sigurno sakriven na tajnim mjestima koja se ne mogu pronaći. Ovo su i daleka putovanja u kojima se rađaju velike ljubavi.

SATURN na nekoj od ovih zvijezda ukazuje na ljubavne trokute, ili svakako nekog trećeg kome smeta veza dvoje ljudi. Razlika u godinama sa partnerom je uglavnom velika. Ovo je također opasnos za organe reproduktivnog sustava, ako imate loš odnos sa nekim malefičnijim planetom, ovo je opasnost od invaliditeta. Ako je Saturn dobro postavljen u svojoj poziciji i dispoziciji, osoba može ostvariti sve svoje snove i nadanja, također, ovo je slika dugovječnosti.

Ako imate URAN, NEPTUN ili PLUTON na nekoj od ovih zvijezda, ovo će samo pojačati vašu dihovnost jer su Uran, Neptun i Pluton transcendentalni planeti pa poruke možete primati od duhova čuvara, nekih naprednijih civilizacija (kanaliziranje) ili iz svog Izvora.

Oznake: ribe, astrologija, horoskop, natal, ovan, fiksne zvijezde

08.01.2018. u 15:35 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



  siječanj, 2018  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Siječanj 2018 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

U ovom blogu ću se baviti svim granama ezoterije i njihovim utjecajem.
Kontakt: ginaesoteria@gmail.com

Mjesečeve faze
Položaj planeta



Loading
mah