Zene traze ljubavnika - Susret s djevojkom

utorak , 18.12.2018.

UŽASAVAJUĆ SNIMAK Muž zatekao ženu sa ljubavnikom, pa ih pretukao dok su njegovi prijatelji snimali (VIDEO)










Dating Site: Zene traze ljubavnika






Razjaren suprug ju je čak udarao i šipkom po leđima, a njegovi prijatelji su napali muškarca s kim je uhvaćena. Ono što je iznenadilo mnoge jeste činjenica da je žena pokušavala da zaštiti svog ljubavnika neretko se postavljajući između njega i udaraca. Na kraju snimka koji je iz očiglednih razloga isečen, žena biva odvojena u stranu, dobijajući udarce nogom u glavu i grudi, dok joj ostali guraju kameru u lice.



zene traze ljubavnika

Razjaren suprug ju je čak udarao i šipkom po leđima, a njegovi prijatelji su napali muškarca s kim je uhvaćena. Snimak koji je pregledan više od milion puta u Kini veruje se da je zabeležen u provinciji Guandong, kao i da su snimali prijatelji prevarenog supruga. Ono što je iznenadilo mnoge jeste činjenica da je žena pokušavala da zaštiti svog ljubavnika neretko se postavljajući između njega i udaraca. Razjaren suprug ju je čak udarao i šipkom po leđima, a njegovi prijatelji su napali muškarca s kim je uhvaćena.



zene traze ljubavnika

UŽASAVAJUĆ SNIMAK Muž zatekao ženu sa ljubavnikom, pa ih pretukao dok su njegovi prijatelji snimali (VIDEO) - Snimak koji je pregledan više od milion puta u Kini veruje se da je zabeležen u provinciji Guandong, kao i da su snimali prijatelji prevarenog supruga. Na kraju snimka koji je iz očiglednih razloga isečen, žena biva odvojena u stranu, dobijajući udarce nogom u glavu i grudi, dok joj ostali guraju kameru u lice.



zene traze ljubavnika



OMCO TRAZI LJUBAVNIKA - (Iza kamere)
Snimak koji je pregledan više od milion puta u Kini veruje se da je zabeležen u provinciji Guandong, kao i da su snimali prijatelji prevarenog supruga. Na kraju snimka koji je iz očiglednih razloga isečen, žena biva odvojena u stranu, dobijajući udarce nogom u glavu i grudi, dok joj ostali guraju kameru u lice. Ono što je iznenadilo mnoge jeste činjenica da je žena pokušavala da zaštiti svog ljubavnika neretko se postavljajući između njega i udaraca. Razjaren suprug ju je čak udarao i šipkom po leđima, a njegovi prijatelji su napali muškarca s kim je uhvaćena.

[Did kenya and apollo hook up|Aplikacija za sigurno dopisivanje|Dating websites united kingdom]






Oznake: UŽASAVAJUĆ, snimak, muž, zatekao, ženu, sa, ljubavnikom, pa, ih, pretukao, Dok, Su, njegovi, prijatelji, snimali, video

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.