Gospodje se jebu - Susret s djevojkom

ponedjeljak , 31.12.2018.

Rezultati Pretrage - dobre matorke sa mladim momcima










Click here: Gospodje se jebu






Bolje da se jebem preko telefona I da on čuje, nego da mu to radim iza leđa. Vlzne picke koje samo cekaju kurac u picku snimaju se samo za vas. Mnogo puta sam tako I neprimetno svršila na javnom mestu.



gospodje se jebu

Njima je pravi užitak provući kurac među guzove i trljati ga o svo to meso. Nogu bih joj naslonio na rame a kurac zabio duboko u pičku, dok joj mesim sisetine i ližem ukrućene bradavice.



gospodje se jebu

Djecaci jebu gospodje (18+) - Zaboravila sam kako živeti i uživati.



gospodje se jebu

Imam bogatu kolekciju I uživam da mi se ispod suknjice naziru halteri, čipkica. Volim da obučem providne gaćice I kratku haljinicu, visoke štikle I tako sednem za barsku stolicu, namerno raširim nogice I uživam u reakcijama muškaraca. Sama pomisao na kurcine koje se ukrućuju nekontrolisano, dovodi me do orgazma. Mnogo puta sam tako I neprimetno svršila na javnom mestu. Nesebično me deli sa prijateljima, poslovnim partnerima već godinama I oboje uživamo u tome. U početku sam mislila da će nam to narušiti ljubav, ali smo shvatili da nas je ta strast I iskrenost još više zbližila. Nemamo nikakvih tajni, probali smo I grupni seks I uvek smo otvoreni za sve. Najviše ga pali kad me jebu trojica. Javi se, uvek imamo neke akcije organizovena u našoj velikoj, prostranoj kući. Stvorena sam za dodire, poljupce I senzalni seks. Dugo sam radila u inostranstvu, bila udata za Švabu, zaradila sam dosta, deca su ostala sa ocem tamo, a ja sam se vratila u Srbiju da upoznam muškarca s kojim ću uživati na sve načine. Imam sve za lep život, samo mi treba jedno pravo, srpsko muško u kući, dosta mi je hladnih, frigidnih Nemaca. On je ponosan što ima ovako mladu ženu I uživa da drugi drkaju na mene. Ove slike je upravo on napravio I rekao mi da želi da svi šilje kurac kad vide moje sise, a samo on da me jebe u dlakavu pičkicu. Od kad imam ovaj telefonski seks, on je lud za mnom. Dok pričam sa raznim muškarcima, on izvadi kurčinu I drka ga. Hajde pozovi da čuješ kako uživamo u troje. Ako nisi, pozovi, od kad sam zatrudnela, toliko sam napaljena da ne mogu da se zadovoljim samo kurčinom moga muža. A on je shvatio da mu se to dopada, pa smo rešili da na ovaj način oboje uživamo. Bolje da se jebem preko telefona I da on čuje, nego da mu to radim iza leđa. Dok mi budeš pričao šta bi mi radio, on će mi lizati moju trudnu pičkicu.



Jelena pokazuje dusanu gde je Sasa mazio - Maldivi - (TV Happy 22.7.2015.)
Ah, svršavam po tastaturi. Dugo sam radila u inostranstvu, bila udata za Švabu, zaradila sam dosta, deca su ostala sa ocem tamo, a ja sam se vratila u Srbiju da upoznam muškarca s kojim ću uživati na sve načine. Sise su joj nešto manje, ali ne bi bilo loše poprskati ih mlazovima vrele sperme nakon dobre i dugotrajne divlje jebačine. Dok mi budeš pričao šta bi mi radio, on će mi lizati moju trudnu pičkicu. Moram da priznam da sam se malo uspavala i zapostavila ono što se zovi pravi zivot.

[Mobilni chat video|Sex erotski filmovi|Mjesta za upoznavanje partnera]






Oznake: rezultati, pretrage, &, Mladi, jebu, Starije, zene

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.