Telenor srbija pripejd paketi - Pronađi pratnju

nedjelja , 20.01.2019.

Ovaj sajt ne možete videti u pretraživaču koji koristite.










Click here: Telenor srbija pripejd paketi






Pripejd tarifni paketi u okviru Telenora vam nude sve od interneta do međunarodnih poziva u zavisnosti od toga koje su vaše potrebe da li pozivi, poruke ili internet. Nakon ovog perioda vaša kartica više neće biti aktivna.



telenor srbija pripejd paketi

Pozivi se obračunavaju prema broju započetih minuta. Za korišćenje izabranih aplikacija dodeljeno je po 10GB internet saobraćaja. To bi značilo da je najveći gubitnik MTS, a ne Telenor. Pored standardne 3G varijante, Telenor je prvi u Srbiji ponudio i 4G velikog opsega doduše samo za određene delove i gradove u našoj zemlji.



telenor srbija pripejd paketi

ISKORISTI FENOMENALNU AKCIJU ZA TRIO GOLD - Za sve one koji vole društvenu mrežu Facebook, Telenor nudi 12 meseci besplatnog internet samo za Facebook od trenutka aktivacije vaše pripejd kartice. Nakon vesti da , iz kompanije najavljuju pojednostavljenje pripejd ponude.



telenor srbija pripejd paketi

Minimalni iznos pripejd dopune je 200, 00 dinara. Obračunski interval je 60s+60s. Obračunska jedinica za prenos podataka je 1kB. Cena odlazne SMS poruke ka kratkom broju za usluge sa dodatnom vrednošću je 3,60 dinara. Rok važenja pripejd SIM kartice je 12 meseci od datuma aktivacije kartice, odnosno od poslednje dopune pripejd kredita. Nakon ovog perioda vaša kartica više neće biti aktivna. Ponovnu aktivaciju kartice možete da izvršite u roku od 30 dana u nekoj od naših poslovnica po ceni od 300,00 dinara. Početni kredit na ponovo aktiviranoj kartici je 25,00 dinara. Preostali iznos pripejd kredita sa vaše prethodne SIM kartice se poništava. Express dopuna i Friendly dopuna ne produžavaju rok važenja prepaid SIM kartice. Pripejd dopuna - Potrebno je da u periodu od 90 dana od aktivacije kartice, odnosno od poslednje dopune pripejd kredita, dopunite vaš pripejd kredit u minimalnom iznosu od 200, 00 dinara. Ukoliko to niste uradili, po isteku perioda od 90 dana, neiskorišćeni deo kredita i svi stečeni bonusu se brišu i više vam neće biti na raspolaganju. Moći ćete samo da primate pozive i poruke. Svaki put kada, pre isteka navedenog perioda od 90 dana, dopunite kredit u iznosu od 200, 00 dinara i više, uplaćeni iznos se dodaje na neiskorišćeni iznos kredita i period važenja pripejd kredita se produžava za narednih 90 dana. Navedene cene su prikazane u dinarima, sa porezom. Telekom Srbija zadržava pravo promene uslova promocije.



Telenor neograničeno - pripejd ponuda
Moj Telenor je zvanična aplikacija Telenora za Srbiju i Crnu Goru Telenor Srbija i Telenor Crna Gora. Pošaljite SMS na 8484 3. Pošaljite SMS na 8585 3. Za vreme ugovorne obaveze ne postoji mogućnost kupovine uređaja na istom ugovoru. Ja sam i rekao da je VIP povecao broj postpaid korisnika i korisnika ukupno. Kada su oba servisna mesta popunjena, aktivacija dodatnih usluga tarifiraće se prema standardnom cenovniku. Korišćenje servisa omogućeno je korisnicima platnih kartica iz programa VISA i MASTERCARD. Promotivni period traje od 3.

[Želite upoznati ljude sličnih poslovnih interesa? Njen servis će vam u tome pomoći!|Trazim muskarca Ponuda Bosna i Hercegovina Sarajevo|Matore porn]






Oznake: Ovaj, sajt, ne, možete, videti, u, pretraživaču, koji, koristite

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.