Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

srijeda, 29.04.2015.

Samo napred sine,radi šta hoćeš,onaj tvoji otac ne može da me zadovolji *INCEST*



Imao sam 18 godina,bio srednje visine,slabasnje konstitucije koje sam nasledio od oca.Tata je bio tih miran covek koje je dosta slobodnog vremena provodio na vikendici stalno je nesto izmisljao kako bi sto manje bio kod kuce I svadzao se sa mamom.

A mama je bila lepa crnka,173 cm, strojna zena lepo gradzena ,jos dobro ocuvana sa svojih 38 godina.Radila je kao prevodilac kod kuce.Bavljenje sportom u mladosti ocuvale su njeno telo,jake cvrste noge,tanak struk I jedre grudi ali tada to sam jedva primecivao.Bila je stalno nesto nervozna,isfrustrirana jos nisam znao zasto.

Jednog dana mi je predlozila da idem do teretane kako bih se malo ugojio I stavio neko kilo,da se to sada radi dok sam u pubertetu I da ce posle biti kasno.Poslusao sam savet.

Trener bi je dao program za vezbanje,tegove,kardio program, koktel vitamina,proteina I jos nekih stvari koje je prodavao kod njega u teretani i lepo zaradzivao.Prolazili su meseci.Pubertet I sport su proradili.

I gle cuda.Svaki mesec stvaljao sam po 3-4 kila na sebi. Dobio nesto na visini vec sam bio 190 cm 90 kg,promenio sam konstituciju kurac porastao, zadebljao se od redovnog drkanja I I ono najvaznije postao sam momak,nisam vise bio dete.Kurac je bio ujutru jarbol koji je trazio svoj plen.Doslo je leto,raspust mozak je mislio samo na jedno.

A sto sam imao na vidiku sem nje.Rasnu crnku koja se motala ujutru po kuhinji I gledala me kako je vreme prolazilo drugacije.Usao bih u kuhinju nabreklih bokserica,na moje dobro jutro prozdravila bi me I redovno bacala pogled na izbocini dole,koja je postal sve markantnija.Prijao mi je zenski pogled ali daleko od toga da sam se usudzivao da nesto pokusam.

Vise nije bila tako nervozna,smesila se vise,jednog jutra bio je vikend rekla mi je”Gle postao si jak kao bik” I zavodlivo mi bacila smesak.

Pitao sam”Gde je tata?”

“Znas vec,svaki dan je na vikendici,nesto popravlja,ma samo da mi se ne mota po kuci”

Seo sam za sto da doruckujem sto sam brze mogao jer je kurac probio bokserice.Sela je do mene I doruckovali smo I razgovarali o svakodnevici,vezbanju I sto jos znam sta.Odjednom je njena viljuska pala ispod stola.Brzo se sagnula da je podigne I imala sta da vidi,purpurni kurac 20 cm u punoj snazi pre ekslozije.

Podigla se brzo, vidno zadovolja onim sto je videla.”Ohoo,kako smo narasli,stvarno si se promenio” vragolasto je dobacila.

Tokom dorucka dodirnula mi je nogu zadrzala malo duze.Ustala je I rekla”Ova vrucina u kuhinji e nepodnosljiva,moram da obucem nesto lakse”.

“Ma nema problema mama samo da je tebi komotno “ .Mozes obuci onu ljetnu haljinu divno ti stoji,obuci se lakse I komotnije,obuci ono sto ti najvise prija”.

Rekla je vec jebozovno uz neki smesak koji sam prvi put primetio “U pravu si,od sutra cu malo komotnije za po kuci”Znao sam da je igra pocela

Surta ujutro prijanto iznenazdenje.Mama u ljetnoj haljini iznad kolena.Seo sam opet za sto.”Cao Mama sta ima za dorucak?”

“Pripremila sam picu” rekla je I izvadila iz rerne toplu picu.


PROČITAJ CIJELU PRIČU

Oznake: erotske priče, Incest, pusica, radi šta hoćeš sine

- 01:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 22.04.2015.

MUŽEVA LJUBAVNICA U MOM KREVETU



Kad sam saznala da me moj suprug prevario, i to nakon petnaest godina braka, doživjela sam pravi šok, jednostavno sam smatrala da je gotovo s našim brakom. Ali, na sreću, izvukla sam se iz te krize i to zahvaljujući baš toj njegovoj ljubavnici. Vjerojatno poput svake žene i ja sam htjela znati sve detalje nevjere svoga muža, zato sam i pristala na razgovor s Ivanom, njegovom ljubavnicom. Dotjerala sam se što sam se više mogla, samo da Ivana vidi kakvu zgodnu ženu ima Darko.

Isto je vjerojatno mislila i ona jer kad sam je ugledala bila sam iznenađena bolje rečeno fascinirana njenim izgledom. Zaista je bila prekrasna, sve je na njoj djelovalo koliko lijepo još više uzbudljivo. Činilo se da može dobiti svakog muškarca kojeg poželi. Naravno, u početku sam bila veoma bijesna, strašno uvrijeđena i ponižena. Govorila sam samo ono što bi je moglo naljutiti. Međutim, njena reakcija na sve moje uvrede bila je suprotna mojim zamišljajima. Uvijek nasmiješena i veoma ugodna, čak bih mogla reći prijateljska prema meni, Ivana je ubrzo stekla moje simpatije i naklonost. Tako smo vremenom postale najbolje prijateljice a kasnije i strastvene ljubavnice.To se dogodilo u njenom, ukusno uređenom stanu. Nakon ugodnog časkanja Ivana me pozvala u spavaću sobu da mi pokaže krevet na kojem su se seksali ona i moj suprug. Tada sam opet osjetila ljubomoru i bijes, ali ujedno i veliko uzbuđenje koje je ubrzo sasvim prevladalo druge osjećaje. Pogotovo kad mi je izravno rekla da bi htjela i sa mnom seks. U tom trenutku zaboravila sam na negativne misli, pa i na svog muža, u centru mog zapažanja bila je samo Ivana.

Jedva sam čekala da je vidim golu pa da s njom činim sve ono što mi je inače znalo često biti u mislima, pogotovo za vrijeme seksa s mojim Darkom.

Ubrzo smo sve skinule sa sebe i našle se na krevetu potpuno gole. Pažljivo sam promatrala svaki dio njenog lijepog tijela; činilo mi se da je savršena. Sise je imala prekrasno oblikovane, dovoljno velike da se njima može strastveno igrati i maziti ih; usne je imala stvorene baš za ljubljenje i već sam ih zamišljala na svom tijelu, pogotovo na mojoj pičkici. Njena guza bila je okrugla i čvrsta, noge savršene, a pičkica, njena slasna breskvica, bila je pravo čudo, nikad još nisam vidjela nešto tako lijepo i uzbudljivo.

PROČITAJ CIJELU PRIČU

Oznake: erotske priče, muževa ljubavnica, lezbo priče, pusica

- 00:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 17.04.2015.

ŽELJNA GRUBOG SEKSA SA ČETVORICOM



Vec par godina me naprosto progone razni snovi i mastarije. Sve to do skoro je bilo samo u mojoj glavi. Nisam imala hrabrosti da ih priznam ni samoj sebi. Ipak, pre skoro mesec dana priznala sam svojoj najboljoj „drugarici“ Dejanu svoje snove. Rekla sam mu kako zelim jedan pravi grupnjak. Priznala sam kako bi jedino zensko u tom grupnjaku bila ja. Za divno cudo on je to prihvatio bez iznenadjenja, kao nesto sto je kraj-nje normalno.


– Tebi bar to nije problem, super si riba , imas dobre noge, guza i velike sise – konstatovao je Dejan.
– Znam, ali kako skupiti tolike muskarce oko sebe – rekoh.
– Pa koliko bi ih ti? – upita me prvi put pokazujuci znake iznenadjenja.
– Barem cetvorlcu – rekoh.
– Nazovi me u petak, mozda ce biti nesto od toga! – rece sigurno.


Nastavili smo razgovor kao da nista nije bilo, popili smo kaficu, a onda sam krenula kuci. Do petka je bilo jos tri dana. Ni sama ne znam kako sam ih prozivela. U potak oko 10 sati sam nazvala Dejana.


– Zdravo, sta ima novo? – upitah sva uzbudjena.
– Bice nesto. Dodji kod meno oko 23 casa – rece stalozeno.
Znas, reci momcima zasto dolazim otvoreno. Zelim da budu grubi da sve lici na silovanje.
– Nema problema – rece.


Citav dan sam se sredjivala i birala sta da obucem. ujedno sam izbrijala picu. Izabrala sam najkurvinskiji ves koji sam nasla. Sve je bilo kurvinjski cipkasto. Ponela sam jos jednu bluzu i minic jer sam se setila da mnogo od onoga sto imam na sebi moze biti iscepano.Sve sam stavila u mali crni ranac. Tacno u 23 casa sam bila kod Dejana.
Kod njega su vec bila trojica momaka u uniformama. Znala sam da su mi neki zemljaci u Beogradu u vojsci.


– Zdravo, ja sam Tamara – rekoh svima.
– Zdravo – odpozdravli su oni ali imena nisam cula. Otoman je vec bio raspremljen.
– Zelite li prvo pice ili odmah da pocnemo?
– pitao je jedan od njih sto je znacilo da su upoznati sa situacijom.
– Pice – odgovorih mu i uzeh flasu vinjaka. Dobro sam otpila, otprilike 2 dcl. Za deset minuta sam bila pripita i vlazna.
– Momci, mozemo poceti. Zelim da me silujete i da mi svasta govorite.....


PROČITAJ CIJELU PRIČU

Oznake: erotske-price, pusica, zeljna grubog seksa, cetvorica

- 13:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 16.04.2015.

NE ŽALI ME,JEBI ME JAKO,NAJAČE ŠTO MOŽEŠ



Tog ugodnog junskog dana ja i supruga brali smo šljive džanarike. Pozvonio mi je mobitel u slijedio poziv da dođem u obližnji rezultat. Čekala su me jedna pjevačica i njen muž. Željeli su me počastiti, jer sam im napisao nekoliko dobrih stihova, koje su upravo snimili u Njemačkoj. Otišao sam i ostao bez daha kada sam u njihovom društvu ugledao atraktivnu plavušu, velikih grudi, nasmijanu i okićenu zlatom. Imala je preko četrdeset godina. Upitao sam je da li i ona pjeva, a ona se samo zagonetno nasmijala i rekla ko zna. Tom prilikom svojim novim digitalcem napravio sam tridesetak snimaka. Ona, Mirela, inače junakinja ove priče, upitala me kad može dobiti slike. Rekao sam joj dođi sutra oko 19 časova u moju kancelariju. Tako je i bilo.

Ušla je, nasmijana i vedra. Imala je svilenu oskudnu haljinu sa još većim dekolteom. Čim je sjela blago je raširila noge i haljinu strpala između njih. Otkrile su se prelijepe, malo punije noge. Znao sam da naša priča tu počinje.
Prišao sam joj, stavio joj ruke na koljena i rekao,ovako nešto lijepo nisam mogao ni sanjati. Samo se smijala i rekla , baš si hrabar i odlučan.
Poljubio sam je, provukao ruke od koljena do gaćica i pozvao je da ustane. Ljubili smo se, pridržao sam je za guzu i porivlačio jako uz sebe. Osjetila je mog jako dignutog macana, krupnije disala, gledala me u oči i smijala se po malo čudno. U narednih pet sekundi oslobodiosam joj velike, ali veoma lijepe i čvrste sise. Potom sam joj odrozao haljinu, koja se za tili čas našla na podu. Sjeli smo na trosjed u kancelariji i započeli igru.


-Majko moja, kako ti je velik i debeo, pa ti si sav nabijen i mišićav. Zreo muškarac hvalisala je neprestano.


Divno je mirisala. Ljubio sam joj grudi, a čim sam joj jezikom doditnuo rascvjetale usmine lijepo obijane pičke počela je da ječi. Morao sam ustati, zatvoriti prozor, da nas neko dole u bašti kafića ne bi čuo.
Lizao sam je dugo i raznovrsno, nabijao jezik u rascvjetalu pičku. Uhvatila me za glavić i držala ga kao mjenjač od auta. Potom ga je počela lizati i istovremeno vrtjeti guzom. Najdenom ustade i dohvati nešto iz torbe. Bila je tuba, poput paste za zube. Namazala ga je i počelaa divljački sisati, a potom je i sebi iscurila sadržaj tube među noge. Osjetio sam slast, pomiješanu sa klizavom pičkom, ječala je i povremneno puštala krikove. Došao je i trenutak za ubod.

PROČITAJ CIJELU PRIČU

Oznake: erotske-price, jebi me, najače

- 12:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 15.04.2015.

ŽENA MI SE RASTURILA OD SEKSA



Ja i moja supruga Ivana smo u braku 6 godina. Ivana je atraktivna crnka koja ima sve predispozicije za vrsnu jebaciicu, lijepo dupe, grudi, vitka, uvijek obrijane picee.
Radimo zajedno, u istoj firmi i non stop smo zajedno pa je polako pocelo da dolazi do zasićenja. Ona je slabo pokazivala volju za kurrcem a ja se nisam ni trudio misleci da, i pored izgleda kurcolomke, nema neku zelju za sexom.
U zadnje vrijeme nismo uopste imali sex a ja sam nalazio kombinacije za jedno vece da zadovoljim svoje potrebe. O tome nismo ni razgovarali i mislio sam da to njoj odgovara i da je od onih zena koje nemaju potrebe za tom vrstom uzivanja.
Doslo je vrijeme ljetnjeg odmora. Posto ja nisam mogao da dobijem odmor isto kad i ona, odlucila je da ode na ljetovanje sama.
Otisla je u Budvu, gdje je iznajmila apartman provodeci dan suncajuci se na plazi a vece odmarajuci sama u apartmanu (kako sam ja mislio).

Kako sam ipak uspio da ubijedim sefa da i meni da dugo ocekivani odmor odlucio sam da odem kod Ivane na more i da je iznenadim.
Taj dan sam radio do 5, otisao kuci, spremio stvari i krenuo iz Podgorice za Budvu oko 22 sata. Stigao sam oko 23 sata parkirao auto na parking, koji je malo udaljen od apartmana gdje je Ivana i krenuo kod nje umoran i zeljan sna.
Usao sam u zgradu i uputio se liftom na treci sprat u stan broj 4. Dosao sam do vrata i zvonio jedva cekajuci da se domognem kreveta. Nekoliko puta sam zvonio i Ivana nije otvarala, pomislio sam da je izasla i uzeo sam telefon da je zovnem. U tom trenu zacu se njen glas “Ko je”?. Kad je cula moj glas nasta tisina ali nikako da mi otkljuca vrata. Rekla je da sacekam min da se obrise jer se tusirala. Napokon mi otkljuca i odmah primjetih da je crvena u lice i da ne djeluje svjeze istusirana. Bila je gola i osjetio se u stanu zqagusljivi miris znoja. Primjetio sam da je uplasena i cudna ali se pravila hladna kao i uvijek.

PROĆITAJ CJELU PRIČU

- 13:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 14.04.2015.

Kuma nas je dobro obradila



U sest sati ujutru stigao sam ispred kumove kuce opremljen stapovima, udicama i mamcima.Pozvao me da popijemo kafu iako sam ja insistirao da sto pre krenemo,
jer sam se uzeleo reke,tisine i pijuckanja rakijice dok posmatramo plovak na povrsini.
Usao sam unutra, a u hodniku me upozorio da budem tisi, jer kuma spava u dnevnom boravku (tu su imali klima uredjaj, pa su se zbog vrucina prebacili tu da spavaju)
Dok sam prolazio prema trpezariji,bacih pogled prema trosedu na kome je spavala kuma.
Bljesnulo je njeno golisavo telo,pokriveno do pola, carsavom.Sacekao sam da kum izadje do kupatila , a onda na miru snimim usnulu kumu.Bila je potpuno gola.Lezala je na stomaku, a carsaf jedva da je pokrivao jednu nogu i pola guze.Imala je jako sexy dupe koje me odavno palilo, sad sam imao priliku da ga vidim golo i izbliza.Cula se voda iz kupatila, tako da sam znao da kum nece odmah.Ustao sam i tiho se primakao krevetu.Noge su joj bile polurasirene, tako da sam imao solidan pogled na njenu glatko izbrijanu picu.Kurac mi je poskocio,a ja sam dobio zelju da zabijem jezik u njen picic i guzu .
Brzo sam se vratio za sto , jer sam cuo da kum stize.


“Vidi ovu moju,gologuza spava”-smeskao mi se kum


Trudio sam se da ne gledam u njenom pravcu, pa sam samo promrmljao da je toliko vruce da bi i kozu skinuo sa sebe.
Kasnije , na pecanju cak ni reka nije uspela da skrene moje misli sa golog dupeta moje kume.Zamisljao sam sebe kako razvaljujem njenu picku, lizem njen cmaric, guram prste u njega…uhhhh.Da zlo bude vece ,kum je sve vreme potencirao pricu o sexy.
Nismo se bas proslavili sa ulovom, ali smo zato napali na flasu domace rakije.Kad smo bili ispod polovine,kum je vec poceo da opisuje konkretne dozivljaje iz njihovog bracnog kreveta.Tako sam saznao da kuma obozava oralni sex,da praktikuju i analni ,ali nju ponekad boli,da se tucaju skoro svaki dan, a nekad i vise puta dnevno…
Obojica smo se prisetili studentskih dana i male frckave Tanjice i sexa sa njom,pojedinacnog, a i u trojci.Tada smo tucali Tanjicu citavu noc i radili sve sto smo do tad videli u pornicima.Tucali je u usta, picu ,guzu, stavljali u sendwich.Svrsavali svuda po njoj.Obojici je to bilo jedno od najboljih sexyalnih iskustava u zivotu.


Kum je pripitao dali sam ikada posle toga bio u nekom grupnjaku.Rekao sam mu da jesam i da cu mu ispricati to nekad.Nastavio je da insistira, ali sam ipak uspeo da se odbranim.
Dok smo se vracali kuci, opet je tema bio sex, opet je pricao o kumici i hvalio njena sexualna umeca.Kurac mi se nije spustao jer sam u glavi mesao sliku od jutros i njegovu pricu.

Kada smo stigli kod njega kuci, insistirao je da ostanem na rucku jer je moja zena sa decom bila na moru.Pokusao sam da se opravdam obavezama, ali se onda kuma pojavila na vratima.
Imala je kratku belu haljinicu na sebi,skoro prozirnu.Ispod su se ocrtavale cipkaste gacice i brus.Nisam mogao da odvojim pogleda od nje….
Seo sam na krevet tako da sam mogao da je vidim kako radi u kuhinji,kako se saginje ili previja oko stola.Nekoliko puta sam uspeo da ulovim blesak njenih gacica.
Nastavili smo da pijuckamo(kuma je sebi nasula belo vino), a on je svo vreme blesavio na temu sexa.Posle rucka smo se zavalili na krevet, kuma je bila izmedju nas.

PROČITAJ CJELU PRIČU

- 11:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 13.04.2015.

Mužiću,tusam se sa svima

Moja supruga Rada i ja smo u braku oko dve godine i od početka nas vezuje specifičan odnos, po mnogo čemu neobičan i za ove balkanske prostore nastran i perverzan, ali nas u potpunosti ispunjava i veoma smo srećni u braku, sigurno srećniji od nazovi normalnih brakova. Naime, mene uzbuđuje da se moja supruga slobodno jebe sa strane s kim hoće, da ima momka ili više njih i da se jebe sa njima koliko hoće i kad hoće. Takođe i ja imam istu takvu slobodu, mada mene više uzbuđuje da mi drugi tucaju ženu, volim da delim ženu sa drugima. Mada je mojoj Radi u prvi mah to bilo čudno, ona je to ubrzo prihvatila sa oduševljenjem, a mene oduševljava to što se ona na to ne žali i rado zadovoljava muškarce, samim tim i mene. To je značilo da smo mi idealan par, jedini uslov je bio da jedno drugom pričamo o svemu što nam se desi i s kim.



Ubrzo nakon našeg tajnog dogovora Rada je počela da ga sprovodi u praksu. Rada je lepa i vrlo zgodna rasna žena, sisata i guzata, mlečno bele kože, prava seks bomba, tako da joj nije bio problem da nađe momka, ionako su joj oduvek prilazili. A kako je veliki ljubitelj seksa, nije joj teško palo da naše planove počne da realizuje, jedva je to dočekala.

Ubrzo se preko neta upoznala sa jednim momkom iz Beograda koji joj se svideo. Posle nekoliko dana njihovog intenzivnog dopisivanja, odvezao sam je jedno popodne iz Kraljeva na njihov prvi sastanak. Muvao sam se po novobeogradskim tržnim centrima čekajući da mi javi kad završi sastanak da bismo krenuli nazad za Kraljevo. Nakon dva sata dosadilo mi je više da šetam, pa sam joj poslao sms, a Rada mi je odgovorila: dragi, ja sam kod Srđana, ostaću kod njega noćas, javiću ti se, kiss. Moja Rada je bila baš efikasna, što me je u tom trenutku neizmerno obradovalo. Nakon par sati sam stigao kući srećan što mi se žena provodi sa svojim momkom, a onda mi je stigla Radina poruka: mužiću, dosad sam se tucala sa Srđanom, ima predivan kurac, baš je veliki i debeo, mislim da će postati moj stalni jebač J. Evo sad leškarimo, gledamo tv i mazimo se goli, mnogo mi je lepo, ljubim te. Moj san da mi žena bude drolja i profuknjača koja se tuca sa drugima, konačno se ostvarila i bio sam srećan, morao sam da ga izdrkam i olakšam se od tolikog uzbuđenja. Od tog momenta bio sam siguran da je Rada žena mog života.


PROČITAJ CJELU PRIČU

- 12:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.