Je li moguće da ova seksi slatkica traži frajera preko RTL-ove emisije? - Brzog datiranja

nedjelja , 30.12.2018.










Click here: Je li moguće da ova seksi slatkica traži frajera preko RTL-ove emisije?






Ističe kako joj je samostalnost iznimno važna u životu, kao i karijera. Tijekom studija na Kineziološkom fakultetu bavila se plesom, a zatim je počela graditi karijeru fitness trenera. Svi su dečki bili jako dragi i zabavni.





Svi su dečki bili jako dragi i zabavni. Ističe kako joj je samostalnost iznimno važna u životu, kao i karijera. Tijekom studija na Kineziološkom fakultetu bavila se plesom, a zatim je počela graditi karijeru fitness trenera.





- Na poslu je 12 sati dnevno, jednu smjenu radi na recepciji, a zatim održava osobne treninge.





Iako je djevojka za duge veze, zgodna 25-godišnja Valentina iz jedne takve upravo je izašla prije nekoliko mjeseci stoga je ljubav odlučila potražiti u RTL-ovoj emisiji 'Samo nebo zna'. Svi su dečki bili jako dragi i zabavni. Zasigurno ćemo ostati u kontaktu kao prijatelji', rekla je za Story. Tijekom studija na Kineziološkom fakultetu bavila se plesom, a zatim je počela graditi karijeru fitness trenera. Ističe kako joj je samostalnost iznimno važna u životu, kao i karijera. Na poslu je 12 sati dnevno, jednu smjenu radi na recepciji, a zatim održava osobne treninge. No, to ne doživljava to kao posao jer, objašnjava, fitness je način života. Jako pazi na način ishrane, a posebno je ponosna na svoj recept proteinskih palačinki. Što više eksperimentiram u kuhinji, dolazim do spoznaje kako zdrav način prehrane ne mora značiti da je riječ o neukusnoj hrani, već upravo suprotno, što pokušavam prenijeti na svoje klijente. Ja im propisujem programe prehrane, pa im usput preporučim i svoje specijalitete, koje je lako integrirati u iste', priča Valentina koja razmišlja i o vlastitoj kuharici.



Maraton band - Dani i godine
Svi su dečki bili jako dragi i zabavni. Iako je djevojka za duge veze, zgodna 25-godišnja Valentina iz jedne takve upravo je izašla prije nekoliko mjeseci stoga je ljubav odlučila potražiti u RTL-ovoj emisiji 'Samo nebo zna'. Tijekom studija na Kineziološkom fakultetu bavila se plesom, a zatim je počela graditi karijeru fitness trenera. Ističe kako joj je samostalnost iznimno važna u životu, kao i karijera. Ja im propisujem programe prehrane, pa im usput preporučim i svoje specijalitete, koje je lako integrirati u iste', priča Valentina koja razmišlja i o vlastitoj kuharici.

[Srpski milf|Frajerica značenje|Mlade gole]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.