Osobni kontakti metkovic - Karlovac

nedjelja , 16.12.2018.

Čistoća Metković d.o.o.










Dating Site: Osobni kontakti metkovic






Rad sa strankama moguće je ostvariti prema unaprijed dogovorenom terminu. Potvrdom prije podnošenja zahtjeva na našoj službenoj mrežnoj stanici smatramo da ste pročitali, razumjeli i slažete se s prikupljanjem i obradom vaših osobnih podataka u svrhu obavljanja usluga iz naše djelatnosti, kao i drugih ugovornih obveza. Službenom mrežnom stranicom upravlja Metković Razvoj d. Ovom Izjavom o povjerljivosti Metković Razvoj d.



osobni kontakti metkovic

Vaši osobni podaci ne prikupljaju se pregledavanjem naše službene mrežne stranice i ne koristimo ih za marketinške kampanje. Potvrdom prije podnošenja zahtjeva na našoj službenoj mrežnoj stanici smatramo da ste pročitali, razumjeli i slažete se s prikupljanjem i obradom vaših osobnih podataka u svrhu obavljanja usluga iz naše djelatnosti, kao i drugih ugovornih obveza. Vaši osobni podaci ne prikupljaju se pregledavanjem naše službene mrežne stranice i ne koristimo ih za marketinške kampanje. Osobni podaci korisnika usluga: Prikupljaju se sa svrhom obavljanja usluga koje društvo pruža, obračuna i naplate istih Podaci se prikupljaju popunjavanjem bilo kojeg od predviđenih obrazaca zahtjeva za ostvarivanje usluge: — Zahtjev za pružanje usluge — Narudžbenica — Radni nalog Podaci se dostavljaju trećim stranama isključivo u svrhu izrade i testiranja programa za obradu i praćenje podataka i uz obavezno sklapanje sporazuma o zaštiti osobnih podataka, kojim će treća strana također jamčiti njihovu sigurnost.



osobni kontakti metkovic

Čistoća Metković d.o.o. - Podaci u fizičkom obliku zaštićeni su ograničenjem pristupa i nadzorom ulaska u prostorije u kojima su pohranjeni, podaci u elektronskom obliku zaštićeni su sustavom lozinki, osobe zaposlene na obradi osobnih podataka dužne su potpisati izjavu o čuvanju njihove povjerljivosti te se provode i druge mjere njihove zaštite propisane internim aktima Društva.



osobni kontakti metkovic



kontakti oglasnik
Podaci u fizičkom obliku zaštićeni su ograničenjem pristupa i nadzorom ulaska u prostorije u kojima su pohranjeni, podaci u elektronskom obliku zaštićeni su sustavom lozinki, osobe zaposlene na obradi osobnih podataka dužne su potpisati izjavu o čuvanju njihove povjerljivosti te se provode i druge mjere njihove zaštite propisane internim aktima Društva. Vaši osobni podaci ne prikupljaju se pregledavanjem naše službene mrežne stranice i ne koristimo ih za marketinške kampanje. Rad sa strankama moguće je ostvariti prema unaprijed dogovorenom terminu. Osobni podaci korisnika usluga: Prikupljaju se sa svrhom obavljanja usluga koje društvo pruža, obračuna i naplate istih Podaci se prikupljaju popunjavanjem bilo kojeg od predviđenih obrazaca zahtjeva za ostvarivanje usluge: — Zahtjev za pružanje usluge — Narudžbenica — Radni nalog Podaci se dostavljaju trećim stranama isključivo u svrhu izrade i testiranja programa za obradu i praćenje podataka i uz obavezno sklapanje sporazuma o zaštiti osobnih podataka, kojim će treća strana također jamčiti njihovu sigurnost. Ovom Izjavom o povjerljivosti Metković Razvoj d. Zahtjevi za ostvarivanje prava iz zaštite osobnih podataka podnose se službeniku za zaštitu osobnih podataka na e-mail adresu dario metkovicrazvoj. Potvrdom prije podnošenja zahtjeva na našoj službenoj mrežnoj stanici smatramo da ste pročitali, razumjeli i slažete se s prikupljanjem i obradom vaših osobnih podataka u svrhu obavljanja usluga iz naše djelatnosti, kao i drugih ugovornih obveza. Kontakt podaci službenika za zaštitu osobnih podataka Metković Razvoj d. Službenom mrežnom stranicom upravlja Metković Razvoj d.

[Badu drustvena mreza|Dubrovnik sex oglasi|Best free dating site sweden]






Oznake: Metković, razvoj, d.o.o.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.