subota, 24.11.2007.

Izlet na Risnjak

Ispričavam se zbog brisanja zadnjeg posta, ali budući da ste sami mogli vidjeti da je sadržaj bio prilično uvredljiv, obrisala sam ga. Molim čitatelje i autora da se ne ljute i ja se još jednom ispričavam. I nemam ništa protiv posta dok je to do određene granice, ali kada ju prijeđe i uvrijedi neke ljude, smatram da to nije u redu, i time ne želim reći da je nekome namjera bila zlonamjerna, ali je post ipak prešao granicu, a ovom blogu ne bi trebao biti cilj vrijeđanje. I nije.

Ok, sad.
Iskupljujem se reportažom s izleta, koji je bio davnog 12.10.

U petak, 12. listopada 2007. godine, išli smo na izlet na Risnjak. Nama (1.c) se pridružio i a i d razred.
Krenuli smo oko 8 sati ispred škole. Imali smo autobus na kat u kojem smo se pomiješali s de razredom. Kad smo krenuli, još uvijek umorni od ranoranjenja, mirno smo sjeli na mjesta i u početku samo pričali, a neki i kartali. Prošavši Zagreb (iz kojeg smo, usput budi rečeno, izašli nakon 45 minuta vožnje), polako smo se razbuđivali. Svi smo se popeli na kat autobusa i započeli sa zabavom. U sjedalima nas je sjedilo po četvero ili petero, a neki su i stajali. Vodile su se žustre rasprave, bezbrižni razgovori i izmjenjivala su se iskustva i dojmovi iz nove škole. Slušali smo glazbu i sprijateljavali se s de razredom.

Do stajališta smo bili prst i nokat – svaki razred zasebno, ali i skupa. Oko 11:30 sati napokon smo stigli na našu prvu lokaciju – špilju „Vrelo“. Prvotno zanimanje pobudio je pad mobitela u ograđeni plitki „bunar“ bez vode. No, nakon nestanka interesa za prvotnu atrakciju, marljivo smo prionuli sendvičima.

Potom su nas, grupu o grupu, vodili u špilju. Temperatura joj je bila niža za otprilike pet stupnjeva, ali bila je ugodna. Na ulazu u špilju postavljena je i ne baš dojmljiva izložba „Embrij“ se sastojala od crvenih ili plavih žičanih skulptura. Potom je slijedio obilazak špilje, koja je, kao valjda i sve ostale špilje, bila impresivna – prepuna stalaktita, stalagmita i stalagnata raznolikih oblika i izgleda. Jedini nedostatak u svemu je bilo blato i vlaga, ali nismo se žalili.

Nakon što su sve grupe obišle špilju, vratili smo se u komfor našeg autobusa na kat i nastavili vožnju u smjeru Risnjaka. Kada smo došli, posegli smo za fotoaparatima, i krenuli u obilazak. Budući da se Risnjak nalazi u Gorskom kotaru, oduševio nas je (ili bar mene :D) pitoreskni pejzaž.
Šetnja Risnjakom

Obilazak nije bio naporan ili dosadan, uglavnom se svodio na šetnju prirodom i vodičevo objašnjavanje koje je bilo zanimljivo i kratko. Putem smo, između ostalog, vidjeli i konje koje su ljudi manijakalno fotografirali i divili im se.

Nakon šetnje slijedilo je tako zvano slobodno vrijeme ili kako bi neki još rekli najbolji dio izleta. Profesori su otišli na kavu, a mi, prepušteni sami sebi, se raspršili po Risnjaku. Dečki su zaigrali rugby, a cure su ili navijale ili odlutale na koji Nescafe.

Utakmica je bila dinamična i zanimljiva, a rezultat, pa, nekima odličan, a nekima nezadovoljavajuć, ovisi u kojem su se razredu našli :D. Kada nam je i to slobodno vrijeme isteklo, vratili smo se u naš cool autobus na kat i nastavili ono što smo prekinuli izlaskom, a pala je i bela. Nakon izleta, čak smo otišli i na kavu u naš omiljeni „otok“ i nastavili naše druženje. U svakom slučaju ćemo Risnjak pamtiti kao naš prvi jubilarni izlet na kojem smo se zbližili. (Žao mi je. Volim patetične završetke =P)

Ok.
Nema slika.
ZASAD
Ali.
Bit će.
Kad me imageshack prestane jebat i blokat mi komp.
I baš su kul slikice. Vidjet ćete.
:****

Vaša PoA *Princess of Africa*

| 23:01 | Zbori prijatelju (8) | printaj> | #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

Copyright © Evil Organisation of Legalised Terorists - Design touch by: Tri mudraca





Komentari On/Off

< studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Ožujak 2008 (1)
Siječanj 2008 (4)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Opis bloga
Ovaj blog se bavi radom jedne notorne zločinačke organizacijemadburninmadheadbang i njenim osobljem, učenicima V. Gimnazije u Zagrebu!bang
Zika....kaj mi slušamo....






Osoblje
Kemičarka - Lider nut
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ministar vanjskih poslova - Eliminator thumbup
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Štakor - Kofi Anan greedy
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

S. Panonski - Ubojica, samoubojica i tak to dead
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pop - Ministar financija greedy
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Lonac - Mehaničar, informatičar i još svašta još
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ana - Princess of Africa cerek
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ja - Član party
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

thumbupthumbup
Evo par božićnih