Fizički poslovi - Stranica za upoznavanje

srijeda , 19.12.2018.

Fizički posao studentima najbolje plaćen










Click here: Fizički poslovi






Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, poslaćemo Vam na mejl poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa. Takođe, ove podatke možemo podeliti sa trećim osobama poput oglašivača u takve svrhe.



fizički poslovi

Kolačici takođe čine vaše interakcije sa internet stranicama sigurnijim i bržim jer pamte svoje postavke na primjer, prijavu i jezik tako što šalju podatke koji sadrže povratno na izvornu internet stranicu sa koje potiču kolačici prve strane ili drugoj internet stranici kojoj pripadaju kolačici trece strane kada ponovo posetite stranicu u pitanju koristeci iste krajnje uređaje. Takođe, to nam pomaže da unapredimo rad web stranica, kao npr, da vam osiguramo lako pronalaženje svega što tražite. Podaci koji se čuvaju preko kolačica koji se koriste na web sajtu Posao. Rok trajanja ovih kolačića je do jedne godine.



fizički poslovi

CENOVNIK POSLOVA - Za dodatne informacije posetite sajtove najpopularnijih pretraživača.



fizički poslovi

Čuvar Potreban omladinac za posao čuvara. Opis posla: budno praćenje svih dešavanja u poslovnom prostoru, redovan obilazak kruga u svrhu prevencije provale, krađe ili oštećenja imovine, obaveštavanje nadležnih službi u slučaju opasnosti. Radno vreme od 19h do 07h. Radilo bi od 01. Potrebni momci za utovar i istovar guma. Radi se u Surčinu, I smena od 06h do 14h. Cena neto sata je 220,00din. Ukoliko želite da dobijete neki od navedenih kurseva potrebno je da pošaljete mejl sa subjectom: Besplatni online kursevi i Vaše ime i prezime na adresu i prvih petoro koji se prijave dobiće pravo da potpuno besplatno pohađaju kurs koji odaberu. Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, poslaćemo Vam na mejl poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa. Pozivamo Vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih veština kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla.



Da li biste posao u Vojsci Srbije?
MERE BRUTO NAKNADA 1 Lakši fizički poslovi i poslovi za koje nije potrebna posebna stručna sprema: portiri,spremačice u kancelarijama, kafe kuvarice i drugi slični poslovi sat 240,00 2 Poslovi za koje je potrebna srednja školska sprema: operater u call centru, unos podataka, administrativni, kuriri, lepljenje deklaracija, pakovanje robe, inkasanti, pomoćni prodavci, pomoćni poslovi u magacinima i slični poslovi sat 265,00 3 Poslovi za koje je potrebna viša školska sprema, posebna obučenost ili povećan fizički napor u otežanim uslovima: rad u hladnjači, reparacije paleta, konobari, šankeri, rad na recepciji, hostese, rad u vešeraju, sobari-ce, vozači i drugi slični poslovi sat 290,00 4 Teži fizički poslovi: prenos arhive,čišćenje hala i dvorišta , utovar-istovar, rad u proizvodnji, prenos robe i drugi slični poslovi sat 310,00 5 Poslovi za koje je potrebna visoka stručna sprema, posebna obučenost: potpuno znanje stranih jezika, rad u IT sektoru, viljuškaristi ili druga posebna znanja i obučenosti sat 330,00 6 Promocije i slične aktivnosti sat 330,00 7 Veoma teški fizički poslovi: prenos nameštaja, utovar-istovar teške robe i drugi slični poslovi sat 360,00 8 Poslovi koji traju jedan ili dva dana do 8 časova dnevno dan 2800,00 9 Poslovi koji se obavljaju više dana, a traju manje od 5 časova dnevno dan 1400,00 10 Dežurstvo na sajmu domaćica štanda dan 3800,00 11 Dnevnica u gradjevinarstvu dan 3800,00 12 Zamena odsutnog radnika duže od 15 dana mesec plata radnika za to ili slično radno mesto 13 Specifični poslovi u poljoprivredi, šumarstvu, građevinarstvu mesec plata radnika za to ili slično radno mesto. Ovi kolačići neophodni su za korišćenje naših web stranica. Za sve dodatne koje želite saznati o kolačićima, molimo, posetite ili Ovi kolačići su obavezni kako bi prikazali traku sa obaveštenjima o kolačićima i kako bi zapamtili vaš izbor za izbor kolačića i primenile ovaj izbor. Ovi kolačići neophodni su za korišćenje naših web stranica. Ovi kolačići neophodni su za korišćenje naših web stranica. Za više informacija i da li je moguća prijava kontaktirati posredničku agenciju ili poslati prijavu na originalnom tekstu oglasa u nastavku. Ukoliko želite da dobijete neki od navedenih kurseva potrebno je da pošaljete mejl sa subjectom: Besplatni online kursevi i Vaše ime i prezime na adresu i prvih petoro koji se prijave dobiće pravo da potpuno besplatno pohađaju kurs koji odaberu. Ovi kolačići prikupljaju anonimne podatke i ne mogu pratiti vaše posete drugim internet stranicama. Radi se u Surčinu, I smena od 06h do 14h. Opis oglasa Posao na aerodromu Nemačka — Poslovi na utovaru i istovaru kontejnera na aerodromu, sortiranja… Podizanje tereta težine do 32 kg. U zavisnosti od toga koji internet preglednik koristite, kolačići se onemogućavaju na različite načine.

[Rotkva za jetru i žuč|Par trazi njega novi sad|Rasne matorke]






Oznake: fizički, radnik

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.