Dara bubamara gole slike bez cenzure - Susret s djevojkom

ponedjeljak , 21.01.2019.

Dara Bubamara: Od kad su me videli golu, više me vole










Click here: Dara bubamara gole slike bez cenzure






Svađa na aerodromu — Lukasova žena plakala i histerisala! To, je nasa dara!!! Dara gole slike slala fudbaleru Kako se šuška po gradskim kuloarima, sporne fotografije Dare Bubamare i poruke seksualne sadržine pevačica je slala jednom fudbaleru. Zivot ide dalje sta je tu je...



dara bubamara gole slike bez cenzure

Srećna sam što Milan zna za to i što sam ih njemu slala, pa mu je malo jasnija situacija u kojoj sam se našla. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede.



dara bubamara gole slike bez cenzure

Dara Bubamara: Od kad su me videli golu, više me vole - Da stvar bude gora, objavljene su i poruke u kojima ona poručuje nepoznatom primaocu da će ga oralno zadovoljiti. Sramota me je što je takva vrsta moje privatnosti izašla u medije, to mi je najstrašnije, jer to ne želim.



dara bubamara gole slike bez cenzure

Novi Star otkriva: Slike bez cenzure! Porno Sila: Rani radovi turske zvezde! Totalni remont: Posle grudi Dara stavlja silikone i u guzu! Novi Pakao Jelene Jovanović: Lekari joj otkrili tumor na glasnim žicama! Vračara mu predvidela: Nikada nećeš biti srećan u ljubavi! Dragana Mirković: Meni ne trebaju jeftini poeni! Sve sam dala od srca! Lekari joj zabranili duvan, a ona puši! Svađa na aerodromu — Lukasova žena plakala i histerisala! Lukas: Daj bre, pusti me! Sonja: Molila sam te da se obuzdaš i da ne radiš to!



Natasa Savija skroz gola NECENZURISANO!!!
Koliko se ja razumem. Ona je za medije izjavila da pije bensedine ceo dan i da suprug Milan sve vreme pored nje. Svađa na aerodromu — Lukasova žena plakala i histerisala! Navodno je u pitanju dečko kojeg je upoznala preko Instagrama, a spekulisalo se da je u pitanju 16 godina mlađi fubaler. Kaća se strašno uplašila operacije ali otkriva i detalje o svom privatnom životu, da li je živela u siromaštvu i još puno pikanterija. Neće se na ovome završiti.

[Srpska matorka|Parovi reality show|Najlepše SMS poruke za laku noć]






Oznake: zabava

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.