Zašto devojke vole starije muškarce - Lijepe djevojke

ponedjeljak , 21.01.2019.

Muškarci dali odgovor na pitanje: Zašto vole žene koje su starije od njih?










Click here: Zašto devojke vole starije muškarce






Znate šta radite Jednostavno objašnjenje: s godinama ide i iskustvo, a što više iskustva u nečemu imate, pa i u seksu, to ste u tome bolji. Takođe, mlađe žene imaju naviku da češće menjaju mišljenja nego starije žene. Ledeno Doba, i mene bi podsecao na roditelja Mada sve zavisi i ko sta voli.



Zašto devojke vole starije muškarce

Zrelost i poverenje — starije žene unose osećaj zrelosti i samopouzdanja u veze. I ove osobine mnoge žene doživljavaju kao privlačne, posebno kada muškarac pridržava dami vrata. Ta energija privlačna je starijim muškarcima koji su već počeli razmišljati od svojoj smrtnosti.



Zašto devojke vole starije muškarce

Net.hr - A sto se tice ovoga da se neki stariji muskarci ponasaju kao roditelji, ja se ne bih slozila, oni su samo pazljiviji i brizniji, dok su mladji uglavnom nehajni. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.



Zašto devojke vole starije muškarce

Međutim, skoro trećina Amerikanki od 40 do 69 godina u vezi je s najmanje 10 godina mlađim muškarcem, pokazuju neka nova istraživanja. Osim toga, svaka šesta žena u 50-ima želi muškarca u 40-ima. Tesina, porodični terapeut iz Kalifornije. A zašto starije žene privlače mlađe muškarce? Ovi muškarci vole sofisticiranost, samouverenost i uspešnost starijih žena. Dr Tesina iznosi još neke razloge zbog kojih dolazi do ove privlačnosti: 1. Zahvaljujući vežbama i prednostima moderne medicine, starije žene danas izgledaju puno mlađe nego nekad. Zbog sve više razvoda, žene nakon 40. Sve više žena od muškarca ne traži da je financijski osigura, nego preferira zanimljivo društvo, spontanost i zabavu. Žene koje imaju karijeru ili decu lakše će se prilagoditi partneru koji nema utabanu karijeru. Što se tiče muškaraca, oni smatraju da su starije žene zanimljivije, sklonije eksperimentiranju, zabavnije sagovornice, finansijski stabilnije i seksualno prilagodljivije. Muškarce privlače žene koje znaju ko su! Prema njenom mišljenju, ključ uspeha ovih veza je pronaći osobu koja ima isti nivo životne energije. Ako je energija koju imaju različita, ovo će izazvati bolne situacije. U studiji u kojoj je učestvovalo 200 parova pronađene su najčešće strepnje ljubavnika s velikom razlikom u godinama. A prosečna dužina veze je 13 godina. Privlači ih žena koja zna ko je.



Ankete: Šta žene misle o muškarcima?
Baš u tim godinama devojkama počinju intenzivno da se sviđaju stariji muškarci. One otvoreno pričaju o svojim vezama, a za neke je poznata stvar da vole samo mlađe muškarce. Smirenost i konkretnost Poznato je kako muškarci ne vole da komplikuju posebno kada je reč o svakodnevnim sitnicama, a starije dame se vode istom tom krilaticom. Ono što frustrira mnoge mlađe muškarce jeste to što teško mogu da izlaze s devojkama iz svoje generacije, jer one, iz nekog njima neshvatljivog razloga, neće ni da pogledaju nekog svog vršnjaka, već biraju one starije. Baš je bezveze da se u Australiji danas bave onim što je Jovo Toševski napisao prije 25 godina.... Neodlučni muškarci nisu seksi. Ali, glavni razlog se ipak krije u spavaćoj sobi. Neodlučni muškarci nisu seksi. Takođe, lakše se upuštaju u interakcije s drugim ljudima, bez opterećujućih razmišljanja o tome šta oni o njima misle.

[Slavonski oglasnik auti|Sex u makarskoj|Isti brojevi na satu gorila]






Oznake: matorke, koje, vole., mlađe, muškarce

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.