Održan sastanak povodom tečaja za trenere - Susretit će se u sredini

subota , 29.12.2018.

Glikogen










Click here: Održan sastanak povodom tečaja za trenere






Dobrodoąli su svi zainteresirani bez obzira na godine ili fizičke predispozicije. Ispod naslova »Poglavnik zajamčuje slobodni povratak kućama svim partizanima i vojnim neposlušnicima« ustaška je promidžba objavila kako je »Pojavnik Nezavisne Države Hrvatske podpisao dne 26. Već odvode prve ranjenike iz gužve. Nakon što je izabran na redovnoj izbornoj skupštini Hrvatskog plivačkog saveza 30.



Održan sastanak povodom tečaja za trenere

Na ovo natjecanje išli smo u svrhu stecanja iskustva i što kvalitetnije pripreme za ovogodišnja natjecanja. Organizator ąkole moľe odustati od odrľavanje iste, ako se ne prijavi dovoljan broj učesnika. Vjerujemo da, ukoliko ne bude nekih iznenađenja u finale idu 23 naše natjecateljke i kada se još tu pribroji i 10 naših dječaka biti će to prava mala ekspedicija.



Održan sastanak povodom tečaja za trenere

Uspješno održan tečaj za vodiče A tečaja na Platku - Suradnja s Pučkim otvorenim učiliątem u Koprivnici Drugu godinu dobre suradnje s Pučkim otvorenim učilištem u Koprivnici obiljeľile su tri izvrsne kazališne predstave koje su učenici OŠ prof. Međutim, tekst koji slijedi takav je da ga Slobodna Dalmacija nikad nije, i ne bi, objavila.



Održan sastanak povodom tečaja za trenere

Uspješno održan tečaj za vodiče A tečaja na Platku utorak, 17. U prva dva travanjska vikenda 7. Tečaju je pristupilo 34 kandidata iz HPD Lipa Sesvete, HPD Međimurje Čakovec, HPD Sisak, Osmica Karlovac, PD Bundek Mursko Središće, PD Kamenjak Rijeka, PD Knezgrad Lovran, PD Obzova Krk, PD Pinklec Sveta Nedelja i PD Prelog. Voditelj tečaja bio je vodič instruktor Alen Čančarević. Tečaj je izveden prema predviđenom dinamičkom planu i programu školovanja za vodiče na ljetno planinarenje. Uspješno su izvedena sva planirana predavanja. Kandidatima se kroz praktični dio nastojalo prezentirati s čim se sve vodič može susreti i na što sve mora biti spreman. SPV Rijeka je ujedno 14. Instruktori na tečaju pored voditelja tečaja bili su Karoline Supine Vrabec, Alan Čaplar, Anita Bistričić, Zoran Bistričić i Zoran Popovski. Kao dio tima također su sudjelovali: gorski spašavatelj Hrvoje Oreč za temu HGSS i spašavanje u planini, doktorica Mirna Knežević za temu i vježbu Prve pomoći te Nenad Igrc u vježbama tijekom prvog vikenda tečaja. Zahvaljujemo svim instruktorima i suradnicima na odazivu za sudjelovanju u tečaju i na uloženom trudu, kao i kandidatima koji su pokazali visoku motiviranost i suradnju.



"Životna sredina ka Evropi"
Odrľati će se teoretska i praktična predavanja te pokazni trening. Duje Madir okitio se srebrom u grupi natjecatelja od 8 - 10 godina. Želja nam je da i ovaj članak posluži kao poticaj i ohrabrenje odgovornim osobama u HSS-u za nastavak daljnje borbe za povećanje doplatka na tešku invalidnost kako nabavka potrebnih pomagala za većinu slijepih u Hrvatskoj ne bi ostala samo želja. I djeca i stariji dobili su u bolnicama i domovima knjige, igračke, kompjutore, skupe medicinske aparate... Nakon donatora prisutnima se obratio i sam bračni par Bajlo. Kopiju bi trebao dobiti interni revizor.

[Cure za razgovor|Sexualna iskustva forum|Drustvene mreze za upoznavanje devojaka]






Oznake: 1944.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.