nedjelja, 20.08.2006.

evo mene..

...nakon slomljenog prednjeg zuba...

Naime,igra sam utakmicu ode u Primoštenu i jedan me lik glavom opalija...
Jebamu pas mater!!puknucuburninmadburninmadmadmadpuknucu
Jesam li lijep? sutra stavljam neki umjetni zub,pa cu za par dana u zagreb da mi ugrade novi...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 23:27 - Would? (4) - Nothing Safe - #

petak, 11.08.2006.

Napokon!

Nema bas puno zanimljivih stvari u zadnjih par dana ali,bilo bi u redu da svakih par dana napišem neki post..Glupo mi je proviriti na blog i ugledati onaj neki post koji sam pisa prije dvadesetak dana..

Evo,napokon,usa sam u seniore(iako sam mlađi junior)..Mislim da sam čak i jedan od najmlađih koji su ušli u seniore..imam 15g i 10miseci..To nije mala stvar za mene a pogotovo za mog starog..On ne moze doći sebi..Svima razglasija,za njega,tu odličnu vijest..Poceja mi je pricat da cu sad morat potpisat ugovor za placu..svašta..Di cu ja vec primat placu..Ustvari,bilo bi dobro!;makar i dobija 200kuna po misecu..
Bolje da ne pricam o seniorskim treninzima..Upa sam bas u najgore vrime..Oni nisu trenirali misec ipo dana a u rujnu je LEN-kup..Evo bas ovaj tjedan isplivali smo 18km i ne osječam se baš ugodno..Zapravo,osječam se totalno u kurcu..sve me boli..i tako to ide..Plivanje,plivanje,plivanje,nabijanje kondicije...Umisto da se u školu vratim ono,lipo osvježen i odmoren,ja cu doci ,u pičku materinu,gore nego ikad..Jebi ga..Bolje to,nego okolo skakat po igralištima i ulicama..

Pozdrav!

- 15:58 - Would? (7) - Nothing Safe - #

Hedonism - Skunk Anansie

- 13:38 - Would? (1) - Nothing Safe - #

utorak, 08.08.2006.

Nirvana - Mtv Unplugged - Come As You Are

- 20:05 - Would? (4) - Nothing Safe - #

nedjelja, 06.08.2006.

Utakmica

I tako ja,danas,ustvari jučer(kako hoćete) iša na utakmicu.Jebiga,ovo mi je tek prva..Malo se osjecam usrano kad ovo pišem,ali nema veze..Igra je Hajduk protiv Cibalije,koja je i na kraju popušila 2:0! Prvi gol je da Kranjčar iz penala a drugi ga je negdi u 80' minuti Musa iz akcije spremija u mrežu.Činilo mi se da je sve ovo bilo nestvarno,posve sam bija izgubljen.Nikad u životu nisam vidija toliko ljudi na jednom mjestu..(slobodno se smijite!) Mogu reci da me je oduševilo..

I tako Jure Mikelin sav sritan donija transparent na kojemu je bilo napisano Torcida Primošten..Hahaha,jedan lik ga je na poluvrimenu skinija i bacija u teren..Hahaha,a šta je još smišnije,Jure se totalno usra..bija je toliko usran da nije liku tija prici i reci mu da to ne radi..A necu zaboravit transparent bija(bez uvrede!) najružniji..Tamo u Svetka kupija malo boje pa samo onako ručno napisa Torcida Primošten..Katastrofa..Nije ni čudo da se to dogodilo..

A onaj leo je stvarno izgubljen čovik..Vracamo se mi sa utakmice i sad tamo na autobusnom kolodvoru stali,a leo i ova ostala ekipa ošli kupit nešto za isti..i dok su oni tamo kupovali na fast foodu a mario i ja smo,naravno išli na bus..Kome se dalo njih čekati..I sad nas dva ušli u bus,a kad ono lea nema..I tako prošlo petnaest minuta i vec bilo skoro 22:59,a kad ono,evo lea.Tatalno u krcu sa ekipom doleti na autobusni kolodvor i blido gleda u koji ce bus..Ne samo to! Mario ga nazove i reče mu da smo u Samoborčeku a on ko kreten gleda u nas i govori da nece uci u ovaj bus(sljedecu je 23:45!)..A šta ce nije on kriv..Bus krenija i adio leo..ko zna jesu li još u tamo u Splitu..Možda ce spavati ispod informacijskog porta skupa sa onim pijancem kojemu smrde noge..

Pozdravmah

- 01:16 - Would? (1) - Nothing Safe - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>