nedjelja, 04.01.2009.

...falšete od SMSova...

"Divno je kad znaš da neko negdje misli na tebe"….

Shit!...ovo je običan shit!!!!

....i onda dobiješ 40-ak sladunjavih SMS-ova...”U ponoć godine ove...” „Kad se sklope švere....”....”Neko mi je pokuca na vrata....”

Kao da se takmiče tko će sladunjaviji i kičastiji SMS poslat...I onda još očekuju da im se odgovori? One godine kad sam se riješavala braka, nisam nikome odgovarala na SMS-ove. Prvo jer mi nije bilo ni na kraj pameti tipkat svakih 5 min novu poruku, mobitel bi se zaglušio porukama i onda bi trebalo najprije po sata brisat stare i pristigle da bi napisao novu...a onda je to skupi trošak. 10 dana sam se poslije morala pravdat zašto nisam odgovorila na SMS čestitku. Zamislite, moraš se pravdat zašto na nekog ne želiš potrošit svoje privatno i slobodno vrijeme i zašto na nekog NLO-a ne želiš potrošit 20 lp.

I stvarno svake blagdane imam problema s SMSovima! Najdraži su mi oni koji besplatno na račun tvrtke pošalju na stotine SMSova i onda očekuju i prate da li si odgovorio na njih.

Imaju li ti išta pametnije u životu za radit?

Na Božić sam se relativno dobro izvukla. Bilo je preko 60 SMSova (puno manje od uobičajenih) ....ali su svi došli nekako istovremeno...i pristojno...od 11 do 12 sati...i od 17 do 20 sati. Mobitel je imao opciju Copy paste...i samo bi odgovorila i izbrisala SMS. Ipak...dobijala sam i simpatične SMS ove, na koje bi se i potrudila odgovorit...kao npr: „Htjela bi ti čestitat Božić, al sam dobila novi mobitel, pa se tek učim kako se šalju porukice. Nije da se pravim važna s novim mobitelom, al oprosti ako čestitka ne stigne do tebe” ...na što sam umjesto čestitke odgovorila s: „Ma znam ja da se ne praviš važna za Božić, al da li ti novi mobitel pokazuje i Božićne smajliće?”

Nova godina je bila horor! SMS ova puno manje....ali su stizali nekako ....svakih po sata...pa nikako da malko odspavam.
Prva poruka stigla je na Staru godinu iz Slovenije...i to 2 puta za redom....umjesto čestitke koja još nije bila napisana odgovorila sam sa : „Zahvaljujem oba puta i želim isto!”
U 11 sati sam se sjetila pa sam umjesto čestitki poslala CMC u poruku...koja je 2 puta i objavljena na TV-u: Sretna Nova godina Č. Ko Vam je kriv šta ste se prežderali pa ne možete mrdnit. Ajde sad će Stavros...mrd...mrd. Ely!”... Ti poruku nisu vidjeli...al im je vidjela gospođa punica...prvi put ju je bezveze pročitala...a drugi put je pročitala i shvatila ko je kome šalje. (i onda je započelo telefoniranje...sramota što cijeli svijet zna da su se prežderali...bla bla)
...i tako je sve konačno završilo na Novu godinu....iza 20 sati...zadnjim SMSom iz Crne gore. (neko očito zabrinut da mu nisam čestitala, poslao mi je službenu čestitku) ....ne prigovaram za ova 2 SMS-a ....ti ne spadaju u kategoriju onih na koje se žalim :-))))...pusa vammmm

I sad se ja pitam....a ko mi je kriv da sam plavuša pa se uvijek nešto pitam....odakle potreba da se svim poslovnim partnerima non stop čestita nešto što se već čestitalo?... čestitalo se čestitkama, pa mailovima, pa kalendarima i rokovnicima, pa osobno na domjencima....Zato da se zna da i oni slave Božić?
Zar privatno vrijeme i privatni mobitel nije samo za drage ljude???’
Zar se svi boje da ako dobiju malo čestitki da su manje vrijedni? Zar se svi boje da ih manje voliš, da im nećeš dat posao, da s njima nećeš više radit i surađivat, ako ne dobiješ od njih SMS točno u ponoć?

P.S. iz ovog konteksta izdvajam SMS od gospodina Ministra i bijesni poziv gospođe Ministrice ...odmah nakon toga :-)))


P.S. 2. Zaboravila sam na SMSove od Ranke....Božić je protekao OK...i lijepo smo se čestitale....a onda sam na Novu godinu od nje dobila čestitku koju sam ja njoj poslala za Božić(novogodišnji bor)...i istog trena sam joj odgovorila čestitkom: "Ajde kvraguc! Vraćaš mi moju Božićnu čestitku!"...ona će odmah spremno: "Nisam kravo jedna, tvoj bor za Božić je izgledao drugačije!"...na što nisam mogla ostat dužna pa sam uzvratila: "Kozo nijedna, bor je bio isti i dobila sam ga od ravnatelja škole od male vještice!" ....ko će se poslije ovog čestitanja usudit pojavit u uredu???


.
Joe Cocker - When the night comes...Doris,Nina,Zorica,Ivana i Divas - Proud Mary

...ma pustimo sad to....Cure...pitam Vas tko Vam je prvi čestitao novu? Da li je prvi glas koji ste čuli u Novoj bio markantni i topli muški glas? Da li je prvi koji je ušao u Vašu kuću bio brkati muškarac?...da li ste prvog kojeg ste sreli na ulici...isto bio brkati muškarac?...

E pa sudeći po svemu nabrojanome...meni bi ovo trebala bit jako...jako....ugodna godina sretan


- 13:00 - Gukni ako si faca (30) - #

<< Arhiva >>