lutanja 2

četvrtak, 16.03.2023.

Život prolazi

Život prolazi. Dobro to znamo. Samo se nižu sati kao niske bisera na perli. I cure minute, smjenjuju se noći i dani. Vjenčanja, sprovodi, blagdani, rođendani. Pratimo kako grana cvjeta, lišće opada i drvo se suši. Gledamo kako nas godine stežu, kako nas vrijeme guši. Poneka bora ispod oka. Svako jutro jedna nova sjeda. I kao da je jučer bila nedjelja a danas je već srijeda. Za spavanje oblačimo sve deblje piđame, žalimo se na račune i tv reklame. I tko nam je kriv što smo protratili živote da budemo oni koji nismo. Da živimo kako nas drugi vide. Stidimo se sami sebe da se drugi nas ne stide. Lažemo se. Pravimo grimase. Pokazujemo da smo iz neke više klase. Zanemarujemo sebe. Svoje potrebe i strasti. Da li je bitno tko jede kavijar a tko je odrasao na kruhu i masti. LJubav smo zametnuli, izgubili se u spletu internetske mreže. Zaboravili na ono što nam je sveto, što nas zaista veže. I ti i ja, ne ide to jedno bez drugoga.

16.03.2023. u 12:11 • 6 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< ožujak, 2023  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Izdvojeno

Primam narudžbe za uljepšavanje snova. Predbilježbe za pjesme po mjeri. Za određeni stih dajem popust.
Na rasprodaju stavljam više puta korištene riječi i nekoliko tužnih nota. Sve one dodire koji su me nekada doveli do bankrota.
Za bludne misli i navade stare sezonski popust s moje gitare. A posebna pogodnost uz gratis čašu vina je pjesma što svira ju tužna violina.
Nekoliko potrganih žica i grijeh u polutami sobe je samo za one koji traže pjesmu bez tjeskobe. Romantičari, ljubavnici, i svi oni što hodaju svijetom bez mozga i otkopčanog šlica,obavezno potražiti pjesmu s dva lica. Za mlađi uzrast i ljude zrele dobi slažem stihove uz prikladni hobi. Za Vjenčanja, rođendane, sprovode i krštenja imam odjel osvještenja. Unikatne stihove umotane u celofan možete ponesti i za van.
Primam narudžbe za uljepšavanje snova. Predbilježbe za pjesme po mjeri. Za određeni stih dajem popust.

Mail:

elwalutanja@gmail.com