electricbug

četvrtak, 20.07.2006.

Omalovažavanje ili ne?!?!


Evo došlo je i ono pravo vruće ljeto i svi su se zaputili na ljetovanje. Naravno, kada odemo na ljetovanje očekujemo i dobru zabavu. Mogu primjetiti da nam se pruža dosta lipih stvari ovoga lita kao što su npr:Rabac Summer Festival, mnogo događanja u Lazaretiju (Dubrovnik), isto tako i u Haciendi (Vodice), a o Aurori (Primošten) da i ne govorim. Pa imamo Monvi u Rovinju, opet ovoga ljeta dolazi i Heineken Thirst Festival (koji me ugodno iznenadio prošle godine), pa imamo Nexuz Festival u Rijeci i tako dalje i tako bliže. Osim ovih finih partya na našem lijepom plavom moru, da se primjetiti da se naravno i u Zagrebu može svakojakih zanimljivih žurkica očekivati (The Best, Boogalo Club...). Naravno tu je i susjedna nam Slovenija te Ambasada Gavioli u kojoj se svaki vikend događa nešto kako treba. Hm.. E sad, sjedim i razmišljam, pa Bože svugdje se nešto događa kak spada, jedino Slavonija smrdi. Pa što je to? Jesmo mi ocijepljeni od svijeta?! Jednostavno ne razumijem. Bude i kod nas cool dobrih partya, ali jako jako rijetko. Dižem kapu BPM klubu u kojem je svakog tjedna zanimljivo i svaka čast našim domaćim Dj-evima koji se svaki vikend trude probuditi pospanu publiku!
Ali nama fali malo života, malo zabave, dobrih stranih Dj-eva (i ostalih izvođača neelektroničke muzike hehe). Naravno, ja odo na more i ne mogu dočekati RFS i žurkice u Monvi-u. ALI, nadam se kad se vratim kući da će me dočekati veća živost u najljepšem gradu na Dravi.

20.07.2006. u 16:22 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



< srpanj, 2006  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ponajviše vezano uz glazbu - prvenstveno elektroniku :) - ali i općenito o događanjima, problemima i lijepim stvarima!!!

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr