Ljubavni horoskop ribe - Susretit će se u sredini

utorak , 15.01.2019.

Ribe - Nedeljni Ljubavni Horoskop










Click here: Ljubavni horoskop ribe






Čitavu godinu osećate potrebu da u potpunosti zadovoljite voljenu osobu. Nikako ne bi mogao shvatiti njezinu nesavladivu potrebu za kretanjem, putovanjima, upoznavanjem novih ljudi, često gotovo bezrazložnu živost. Erotičnost im nikada nije naročito naglašena, seksualni život uvijek je samo sastavni dio njihove ljubavne veze, a nikada sam sebi svrha. U prvom dijelu mjeseca nećete biti zainteresirani za nove veze, no jedna bi avantura mogla prerasti u nešto ozbiljnije.



ljubavni horoskop ribe

Dobroćudan je i popustljiv, spreman da ženi koju voli oprosti sve osim nevjere. Neophodna Vam je diskrecija, ali upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da Vam nedostaju maštovitost, romantičnost i nežnost u najrazličitijim situacijama.



ljubavni horoskop ribe

Ljubavni horoskop – volite Ribu! Što će vam se sve dogoditi? - Obuzdajte strasti i pazite šta govorite u naletu besa, jer su reči ponekad ubojitije od oružja.



ljubavni horoskop ribe

Jarac i Ribe Ribe i Jarac - Slaganje horoskopskih znakova Jarac i Ribe se u ljubavi smatra vrlo kompatibilnim ljubavnim spojem i poseduje veoma snažan potencijal za razvijanje duboke emotivne povezanosti i skladne bračno - porodične zajednice. Mogu imati i utisak da se već od nekuda poznaju ili čak, da se poznaju još iz prošle inkarnacije. Jarac je pod uticajem Saturna, svog vladara, neretko okrenut tradicionalnim, porodičnim i bračnim vrednostima doživljavajući ljubav, brak i porodicu na ozbiljan i zreo način. Dakle, Jarcu brak i porodica često zauzimaju centralno mesto u životu. Shodno tome, Jarac se znaku Riba može obavezati i na večnu ljubav. Jarac će u ovoj ljubavnoj vezi često biti autoritativan, inicijator i organizator dešavanja kao i preduzimljivi borac za ostvarenje zajedničkih interesa. Znak Ribe pod uticajem Neptuna, svog vladara, voli da se prepušta svojim emocijama, voli da mašta i da sanja jer jednostavno voli da voli. Ribe od ljubavi imaju velika, često čak i nerealna, očekivanja tragajući za idealnom i bajkovitom ljubavlju. Znak Ribe će u ljubavnoj vezi sa Jarcem pružiti pregršt emocija, nežnost, podršku i duboko razumevanje. Znak Ribe će od ljubavne priče sa Jarcem nastojati da sačini romantičnu ljubavnu idilu. Iz ovog razloga znak Ribe može u takvim situacijama osećati veliko nezadovoljstvo u ljubavnom odnosu sa Jarcem pa bi znak Ribe mogao da na takve situacije posmatra kao na izazove koje ima pred sobom ne dozvoljavajući da to utiče previše obeshrabrujuće i negativno na celokupno slaganje u ljubavi. Naime, znak Ribe u takvim situacijama može, svojim primerom otvorenim i jasnim ispoljavanjem svoje ljubavi prema Jarcu, pokušati da pomogne Jarcu da lakše prevaziđe poteškoće koje ima prilikom izražavanja svojih ljubavnih osećanja tako što će mu pokazati kako da se bolje opusti i prepusti svim čarima ljubavi. Jarac kao zemljani znak u ovu ljubavnu vezu može uneti sigurnost, može bolje učvrstiti stabilnost ljubavne veze i može je održavati u okvirima realnosti. Znak Ribe kao vodeni znak u ovu ljubavnu vezu može uneti duboka osećanja, dosta topline, nežnosti, mašte i romantike čineći da veza bude poput čarolije u najlepšim bajkama. Ljubavni par Ribe i Jarac smatra se vrlo komplementarnim u tom pogledu što znak Jarac znaku Riba može pružiti veliku emotivnu sigurnost i bolju vezu sa realnošću dok znak Ribe Jarcu može priuštiti čudesno iskustvo u ljubavi koja kao da i nije sa ovoga sveta. Autor svih tekstova na ovom sajtu je Olivera Petković. Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost autora, svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.



LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2018 RIBE
Mogu imati i utisak da se već od nekuda poznaju ili čak, da se poznaju još iz prošle inkarnacije. Slaganje između Riba i Bika je moguće, jer su nježne Ribe sposobne ispuniti očekivanja tradicionalno usmjerenog Bika. Primjerice, ukoliko tjedni horoskop pripadnicima nekog znaka predviđa smanjenu društvenost, a osoba je sklona depresiji, tjedni horoskop je može potaknuti na fizičku aktivnost kojom će neutralizirati utjecaj planeta. Prvi je naravno nesretna ljubav. Ribe Tjedni Horoskop Ovotjedni položaj planeta vam elektrificira financije, stimulirajući vaš ekonomski plan sa svježom infuzijom mogućnosti. Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost autora, svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima. Ovakav ljubavni spoj neretko karakteriše i postojanje obostrane želje i spremnosti za stalnim usavršavanjem ljubavnog odnosa tj ljubavne veze. Uspeh i sreća su u potpunosti na vašoj strani.

[Krv tokom sexa|Stare kurve|Informativni portali]






Oznake: NEDELJNI, horoskop, ribe

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.