e!hot50

petak, 25.08.2006.

Vijesti

Image Hosted by ImageShack.us„Ako vam se sviđa Beyoncinin „Ring The Alarm“ , niste još ništa čuli“, kaže producent pjesme – Swizz Beatz. „To je još jedan od mnogih darova koje sam joj dao za B'Day. Većinu singlova s njenog albuma imam kao smaostalan producent. Samo pričekajte dok ne čujete ostale tri stvari.Nikada nisam čuo pjevačicu da pjeva ovako pjesme. Takvo što još nije učinjeno u RNB-ju!
Komentar: Da, moš mislit! Čini se da je 2006. revolucionarna godina u gazbi! Justin nam mijenja Pop, a sada Beyonce mijenja RNB! Čast mi je što živim u ovoj godini, što sudjelujem u takvih radikalnim promjenama u glazbi!


Swizz obećava još nešto slično s albumom Britney Spears.Trenutno radi na albumu s autorom pjesama Seanom Garrettom.“ Album ima puno ritma, teških „drumova“... To je nešto što će vas natjerati na ples kada čujete.Uistinu se vraća!“, kaže Swizz koji radi i na albumu Jennifer Lopez. „Za sada je odličan.Zajedno stavljamo neke odlične stavri,a ne što svi očekuju. Zamislite nešto kao Jamiroquai, pomalo Sade.“

Komentar: Zar će Britney, koja će roditi za mjesec dana, tako brzo „prašiti“ scenom? Ili joj, kako kažu, treba love koju je potrošila na gradnju karijere muža-kretena? Sumnajm d aće iša od ovga biti wau; ne možeš istodobno raditi na nekoliko albuma. Kladim se da će biti slični...

Beck je odlučio da će "Cell Phone's Dead" biti prvi singl s novog albuma „The Information“, koji izalzi 3.10. Redatelj spota je Michael Gondory.

Image Hosted by ImageShack.usTom Hamilton, basist Aerosmitha, neće nastupati zajedno s bandom kada započu turneju „Route of Evil Tour“ u New Jerseyu. Hamilton, koji je upravo završio sedam tjedana dug oporavak od operacije grla, bit će s obitelji dok s esredinom listopada ne pridruži bendu. Do tada njegovo mjesto će zauzesti David Hull.


Deset finalista Američkog idola su izdali album koji ne prolazi najbolje, nema ga među top 10! (Joj, koja tregedija! Čak ni Amerikanci ne puše ovo...)


Image Hosted by ImageShack.usOsoba koja je tvrdila da je sin producenta „Babyface i tako pokušavao izvući milijune od njega, proglašen je krivim na sudu. John T. Clark će provesti tri mjeseca i još dodatnih šest mjeseci probno (skužite sami) nakon što je prijetio d aće otići na "The Oprah Winfrey Show" i objaviti da je sin Babyfacea ako mu se ne plati 20 milijuna dolara.


Ponosni otac Mathew Knowels kaže da je dosta! Ljudi bi trebali prestati gnjaviti mu kćer. Glasine kažu da je izlazak Beyoncininog „B'Day“ odgođen zbog toga što je – loš! Njen agent je rekao:“Očito je da neki žele stvoriti totalni kaos oko novog Beyoncininog albuma. Prvo, pojavila se peticija protiv singla „Deja Vu“, onda da postoji sukob između Beyonce i Rihanne, pobuna protiv „Ring The Alarm“... Njen papići kaže da je zadovoljan uspjehom „Deja Vu“.Također je rekao da ti tračevi nisu utjecali na Beyonce.


The Black Eyed Pease će nakratko nastupati bez svojih kolegica na turneji – Pussycat Dolls. Nicole Scherzinger je dijagnosticirana infekciaj uha zbog koje ne smije putovati i pjevati. Danity Kane će ih zamijeniti.


Image Hosted by ImageShack.usU Springfiled će doći još slavnih bendova. Ovaj put su to Matallica i The white Stripes! Meatllica će gostovati u premijeri sezone Simpsonovih, dok će Meg i Jack White se družiti s Bartom.

Umoriso sam se od ovih prijevoda! Ispričavam se na mogućim pogreškama u tekstu.

- 21:09 - Komentari (2) - Isprintaj - #