Venera u muškom horoskopu - Pronađite djevojku

subota , 29.12.2018.

Mars u znacima










Click here: Venera u muškom horoskopu






Karakteriše ga vernost i visok moral, posebno ako su aspekti između Venere i Saturna povoljni. Venera pokazuje vašu potrebu za primanjem i moć pružanja ljubavi. Ve­ne­ra i Plu­ton Ovo je aspekt ogrom­ne stra­sti.



Venera u muškom horoskopu

Garderoba, i izgled moraju biti seksipini, pa čak i erotični. Ako iskoriste svoje mogućnosti i znanje, moguće je da promene čak i one stvari koje su sudbinski predodređene. Ovo je i žena koja zapostavlja Saturn svoju kucu i porodicu Mesec , zarad svoje ambicije, karijere i profesije Saturn.



Venera u muškom horoskopu

Kakve aspekte ima Venera u muškom horoskopu, odnosno, u horoskopu vašeg partnera?! - Ovo nije dobar položaj za stabilnost odnosa.



Venera u muškom horoskopu

Venera u znacima o ljubavi Venera zvezda Danica je najsjajnije nebesko telo posle Sunca i Meseca, posmatrajući sa Zemlje, dok je druga planeta po udaljenosti od Sunca. Dobila je ime po Veneri, rimskoj boginji lepote i ljubavi, čiji je otac bog neba Celus. Boginju Veneru su antički Grci zvali Afrodita. U astrologiji Venera zauzima jedno od najznačajnijih mesta jer se tumačenjem položaja i odnosa koje Venera gradi u natalnoj karti i horoskopu dobijaju odgovori na pitanja o ljubavi, jednoj od najznačajnijih vrednosti u čovekovom životu. Ovde tj na sajtu www. Osim što pruža odgovore na pitanja o ljubavi, Venera rasvetljava i odgovore na pitanja koja se odnose na novac, čulna zadovoljstva i uživanja, na umetnost tj ono umetničko u vama kao i na način na koji se predstavljate i na utisak koji ostavljate kao društveno biće, zatim ukazuje na načine na koje izražavate i ispoljavate svoja osećanja... Venera u natalnoj karti opisuje i shvatanje o lepoti, čovekovoj večnoj životnoj inspiraciji. Venera u znacima Zodijaka simbolizuje vaše unutrašnje tendencije koje se odnose na vaša shvatanja o ljubavi i na značaj koji dodeljujete ovoj najintimnijoj strani vašeg života. Znak u kome se nalazi Venera u natalnoj karti opisuje vaša reagovanja u ljubavi i načine na koje izražavate vaša najdublja i najsuptilnija osećanja u ljubavi. Odnosi koje Venera gradi sa drugim nebeskim telima u određenom položaju u natalnoj karti i horoskopu otkrivaju potencijalna dešavanja na polju ljubavi kao i šanse i mogućnosti vezane za finansijsku stranu vašeg života. Venera u Ovnu u natalnoj karti ukazuje na naglašen entuzijazam, strastvenost, i impulsivnost. Osoba nastoji da u ljubavi bude dovoljno opuštena i komunikativna... Venera u Lavu ukazuje na to da se u ovom biću najsvrsishodnije otelotvara ideal ljubavi koji se zasniva na... Planeta ljubavi ovde boravi u zemljanoj sredini i u... Međutim, Venera u Škorpiji je... Venera planeta ljubavi, lepote i umetnosti podstiče rađanje nežnih, tananih, čuvstvenih i romantičnih osećanja u ljubavi dok u ekscentričnoj i neobičnoj Vodoliji otkriva... Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost autora, svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.



Venera u Jarcu
Uran će se zadržati u znaku Ovna do 13. Muškarac sa dobrim aspektom Meseca i Saturna ima astrološku sliku žene, koja ima usaden osecaj dužnosti i brige prema porodici i kuci. Jakog su intelekta i sposobne za diplomatiju. Puno kritikuje, puno drži do urednosti i ne toleriše nered. Zbog toga mora dosta da se radi na toleranciji i da se odluke donose pažljivo, a ne ishitreno. I bez to­ga, ona će se si­gur­no za­lju­bi­ti na mo­ru i lju­bav ta­mo i mo­že po­sto­ja­ti, ali na­kon to­ga se opet vo­le na da­lji­nu. Umetnost ili kreativnost koju duša nosi govori o nagomilanim iskustvima iz ranijih života. Otvorena je, velikodušna, vedra i voli djecu i djeca vole nju. Hrabra u ljubavnim kontaktima, uspešna u zavodjenju. Često se upušta u veze na putovanjima i voli ljubavna dopisivanja, ljubav preko telefona. VENERA U JARCU — Hladna, odgovorna, koristoljubiva Ovo je jako loš položaj za Veneru jer su u pitanju zakočene emocije i zakočena strast. I koji ovo svirač drži nas?

[ Katalog | Setor Saúde |Chantaje letra]






Oznake: OSVOJITE, muškarca, preko, Venere:, &, astromaster's, JimdoPage!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.