Prvi put voditi ljubav forum - Susret s djevojkom

utorak , 18.12.2018.

Forum Klix.ba










Click here: Prvi put voditi ljubav forum






Odgovor članu RE: Kada prvi put u kazalište? Bio je i prijatelj od 18mj koji inače ne može prosjedit ni minutu na mjestu, a cijelo vrijeme trajanja predstave sjedio je na svom stolčiću i nije se ni mrdnuo, tako da preporučamo pogledati! Neću da se hvalim nemam ni ja previše iskustva radio sam to 4 puta ali sa djevojkama koje nisu bile nevine.



prvi put voditi ljubav forum

Sluzila je muskarcima za zabavu a da pri tom nije imala predstavu o tome. Voli život - i teraj, dalje!... Tada ćete najbolje znati što vam godi, a što ne, te ćete to moći reći i svom dečku. Krio se, izbegavao odnose, a čak je pokušao i da se ubije.



prvi put voditi ljubav forum

Forum Klix.ba - Čak sam i ponosna na sebe, jej. Ne brinite i samo uživajte, prepustite se jedan drugome i iskreno dajte partneru do znanja što vam pričinja zadovoljstvo i što vam je ugodno.



prvi put voditi ljubav forum

Ne znam bas tacno,ali cuo sam da pred i posle menstruoznog ciklus,recimo 2 ili 3 dana ranije,kasnije.... Jesu li ovo gluposti ili.... Batali slusanje glupih drugara koji su opet slusali neke druge glupe drugare, nego kupi pakovanje Durexa, i sve tvoje brige ce nestati. Batali slusanje glupih drugara koji su opet slusali neke druge glupe drugare, nego kupi pakovanje Durexa, i sve tvoje brige ce nestati. I sta bi on sad trebao? Koristiti kondom i smanivati si uzitak samo zato da bi bio siguran da ona nece zatrudniti. Prave zene se znaju zastititi pre svega. A one koje najbolje znaju one koje su obrazovane dozvoljavaju decku da svrsi u njih. Samo glupe koze neplanirano zatrudne, a pametnim curama se to ne desava. Ne znam bas tacno,ali cuo sam da pred i posle menstruoznog ciklus,recimo 2 ili 3 dana ranije,kasnije.... Jesu li ovo gluposti ili.... Hvala Unapredmonstruoznog ili menstrualnog postoji cak i 1% vjerovatnoce da zatrudni djevojka koja pije kontraceptivne pilule, nesto veca vjerovatnoca je da ti kondom zakaze, pukne ili nesto slicno... Batali slusanje glupih drugara koji su opet slusali neke druge glupe drugare, nego kupi pakovanje Durexa, i sve tvoje brige ce nestati. Mislim da je ovo najbolji komentar,pa je zasluzio i poencic u obliku reputacije... I sta bi on sad trebao? Koristiti kondom i smanivati si uzitak samo zato da bi bio siguran da ona nece zatrudniti. Prave zene se znaju zastititi pre svega. A one koje najbolje znaju one koje su obrazovane dozvoljavaju decku da svrsi u njih. Samo glupe koze neplanirano zatrudne, a pametnim curama se to ne desava. Ne sekiraj se, siroko ti polje tih pametnih.... Prava pica se ne moze smiriti dok kita u nju ne udje, a i kita je najmirnija kad svrsi u pici. To je prirodno, zato i je najbolje. Ma posle ovakvog otkrica sto si plemenito podelio sa nama da kondom ne stiti evo ko zna mozda vise i nikad ne probam kite.... Jesu li ovo gluposti ili.... Hvala Unapred Vidim da su ostali uglavnom ili ironicni ili satjeruju sprdnju na tvoj racun ,kao da su zaboravili kako je biti tinejdzer,neiskusan,to sto si cuo djelimicno je tacno,naime postoje plodni i neplodni dani u toku ovulacije ili menstrualnog ciklusa ,najplodniji dani su svakako od 10 do 15 dana od zadnje menstruacije ,rijetko koja zena ima cikluse kako je to opisano u knjigama na recimo 28 dana pa sve do 31 dan,narocito mlade djevojke mogu imati neredovne cikluse tako da se u tu metodu odredjivanja neplodnih dana nemozes pouzdati,ipak ljubav je lijepa ,vodi racuna da koristis prezervative ,neces time sprjeciti samo nezeljenu trudnocu vec i mogucnost prenosenja bolesti poput HPV-A ,kondiloma,aidsa,ajd sad pamet u glavu i uzivaj!!!!



DNEVNJAK - Prvi seks
Znaci, znao bih da sam svrsio, nemoguce da ne bih prepoznao osecaj.. Sada imate priliku oživjeti sve te stare maštarije koje su vam se motale po glavi, a neke od njih i ostvariti. Naime, obično se nakon ejakulacije skupi. Pomerite krevet ako udara u zid, uložite u novi dušek ako je sa žicom koja zavija, jako zašrafite šafove na vašem krevetu ukoliko su labavi i slično. Plaže, javni zahodi, automobilska sjedišta, klupe u parku - to ostavite za ona vremena kada ćete iza sebe već imati neka iskustva. Ako prvi put se ne osecate lagodno za sve, ok, idete polako, kako vam odgovara, bez presije... Sigurno nećete, jer se niko nije naučen rodio. Dajte i sebi i voljenoj osobi vremena da se lagano zagrejete za čitavu stvar istraživanjem reakcija i sopstvenog i tela druge osobe.

[Dobri momci bend|Pseca poza|Trg player]






Oznake: prvi, seks, odgovori, naš, NJENA, pitanja

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.