Zene za flertovanje - Pravi datiranje

subota , 15.12.2018.

Oborite ga s nogu - flertovanjem










Dating Site: Zene za flertovanje






Važnije je da bude prilagođena prigodi, a sve ostalo je stvar ukusa. Ma vraga pitala, imale smo žustru raspravu na tu temu. Zapamtite, život najčešće nije američki film ili ljubavni roman.



zene za flertovanje

Kada vam netko spomene flertovanje, na što prvo pomislite? U suprotnom, teško ćete bilo što postići. Nakon što ste se nekoliko puta pogledali, pokušajte se lagano nasmiješiti, a ako dobijete pozitivnu reakciju, pričekajte još koju minutu i priđite osobi.



zene za flertovanje

Oborite ga s nogu - flertovanjem - Zapamtite, svatko mora naći ono što za njih funkcionira, a s dobrim flertovanjem, niti jedna osoba vam neće biti nedostižna. Gledajte na flertovanje kao određenu vrstu zabave, koju možete prakticirati u svakodnevnom životu.



zene za flertovanje



Kako poljubiti djevojku/Smuvati Ep.2
U suprotnom, teško ćete bilo što postići. Kontakt očima i upoznavanje Nekoliko puta pogledajte osobu kada i ona pogleda vas, ali nemojte odmah zadržavati pogled dulje od sekunde, jer će zaista izgledati da zurite bez potrebe. To ne znači da morate imati odjeću s modne piste, tonu šminke i frizuru kao iz frizerskog salona. Vaš govor tijela mora govoriti mnogo stvari, mora odavati dojam opuštenosti, smijte se, držite glavu gore, gledajte osobe s kojima razgovarate ravno u oči. Ipak, ono najpoznatije flertovanje je ono koje ljudi upotrebljavaju kako bi zainteresirale i osvojile neku osobu. Pokažite da imate samopouzdanja i da se osjećate ugodno. Važnije je da bude prilagođena prigodi, a sve ostalo je stvar ukusa. Flertovanje obuhvaća tri elementa: humor, rizik i interes za neku osobu. Kao prvo, ne možete flertovati i biti ozbiljni. Zapamtite, svatko mora naći ono što za njih funkcionira, a s dobrim flertovanjem, niti jedna osoba vam neće biti nedostižna. Meni se to, recimo, ne sviđa. U principu to je isti obrazac ponašanja, samo odrasliji.

[Dating site spanish translation|Blade dating site|Evil dating site]






Oznake: Oborite, ga, s, nogu, &, flertovanjem

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.